Şimdi Ara

iPad2'nin Thy uçusu sonrası hali... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj aleti bile koyulmaz bavula bunun gibi cihazlar için yanınızda sırt çantası bulundurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence komplo
  • home tuşuyla, power tuşuna uzun basılı tutsun bi.
  • yazık olmuş. görünce içim acıdı.
  • Uçaktan atlamış, paraşüt koymuyor muydu apple bunlara ?
  • Bavul yapmasını bilmiyorsa ipad ne yapsın. defalarca elektronik eşya getirdim bavulda hiçbirisine bir şey olmadı. üstelik de %80 thy ile uçuyorum. viski getirdim şarap getirdim plastik kabın içinde çikolata getirdim hepside sağlam geldi
  • restore yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • thy ile yurtiçi uçarken telefon bozulunca yanımda taşımaktansa çantaya atıyım demiştim, neyseki bir şey olmamıştı. yazık olmuş ipade üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

home tuşuyla, power tuşuna uzun basılı tutsun bi.

Hickirdim .d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirince sok çıkart

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

pirince sok çıkart

• quote:

Orijinalden alıntı: MelihG

Bu tarz seyler bu halde koyulur mu bavula. İyi olmuş

+1 Bir daha böyle bir salaklık yapmaz artık.
  • Ben ona bir guzel restore çekecem hepiniz sasircaksiniz.

• Bu hasar az bile. Gözlerimle gördüm nasil firlattiklarini valizleri. Dayilar stres atiyolar valizlerle resmen.

• O arkadaş yerleştirmeyi becerememiş o zaman. Yurtdışından içki ve ipod classic falan getirmiştim THY ile fakat hiç bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maneskin -- 4 Temmuz 2012; 18:45:49 >
  • bence bavulda falan olmamıstır bu.
    2. resımdekı zarar bır bavulda nasıl olusurkı. bıldııgn 45 derece egım almıs. bu sankı ıpad ne kadar dayanıklı dıye kafayı bozan zengın manyakların testınden sonra olmus bır vaka
  • bavuluna kırılacak eşya var ibaresini yazdırdıysa belki şansı olur ama bunun bende bagajda olacağını düşünmüyorum Allah kimsenin başına vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

bence bavulda falan olmamıstır bu.
    2. resımdekı zarar bır bavulda nasıl olusurkı. bıldııgn 45 derece egım almıs. bu sankı ıpad ne kadar dayanıklı dıye kafayı bozan zengın manyakların testınden sonra olmus bır vaka

alet valizin en üstüne konmuştur, adamlarda atarken bi valizin sert kenarına yada yürüyen bandın kenarına çarpmıştır
  • iyi olmus akilsiz adama...

bavula icinde pil barindiran herhangi birsey koymak yasak. uluslararasi ve ulusal havacilik kuralidir bu. istedigi kadar tazminat talep etsin avucunu yalar.

aksine havayolu sirketi bavulda tehlikeli madde tasimaktan mahkemeye bile verebilir. pil barindiran her turlu elektronik cihazin pilinin sokulup bavula ayri ayri konulmasi gerekli.

hatta pilin ozel muhafaza icinde olmasi sart. aksi takdirde tehlikeli madde islemi gorur. (google da "dangerous goods for aviation" diye aratin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

iyi olmus akilsiz adama...

bavula icinde pil barindiran herhangi birsey koymak yasak. uluslararasi ve ulusal havacilik kuralidir bu. istedigi kadar tazminat talep etsin avucunu yalar.

aksine havayolu sirketi bavulda tehlikeli madde tasimaktan mahkemeye bile verebilir. pil barindiran her turlu elektronik cihazin pilinin sokulup bavula ayri ayri konulmasi gerekli.

hatta pilin ozel muhafaza icinde olmasi sart. aksi takdirde tehlikeli madde islemi gorur. (google da "dangerous goods for aviation" diye aratin)

ilk defa duydum bunu.. kullandığım hiç bir hava yolu bunun uyarısını yapmıyor..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.