Şimdi Ara

iPad2 JB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad'imi jb yapmak istiyorum eskiden bir kere yaptım ama bir gün kullandıktan sonra restore attım sadece merak etmiştim yine yapmak istiyorum jb tatlı geldi peki şarj konusunda iyimi sizde durumlar nasıl birde cihaz jb'liyken indirdiğim uygulamaları apple id'me kayıtlı oluyormu yani jb kalktıktan sonra onları kullanmaya devam edebiliyor muyum ? yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Pardon ama forumda bunca jb başlığı varken biraz dolaşıp forumun nimetlerinden faydalansak. Arabanın motoruna modifiye yapılmıyorki. Jb yapmak için cihaz açılıp içine entegre konulmuyor.

hocam araştırma yaptım ama her kafadan ayrı bir ses çıkıyor hepsini okudum zaten mesaj geçmişime bakarsanız boş mesaj yazmıyorum eğer bir hatam olmuşsa da affola.

Orijinalden alıntı: firstclass34

quote:

Pardon ama forumda bunca jb başlığı varken biraz dolaşıp forumun nimetlerinden faydalansak. Arabanın motoruna modifiye yapılmıyorki. Jb yapmak için cihaz açılıp içine entegre konulmuyor.

hocam araştırma yaptım ama her kafadan ayrı bir ses çıkıyor hepsini okudum zaten mesaj geçmişime bakarsanız boş mesaj yazmıyorum eğer bir hatam olmuşsa da affola.

Hayır zaten yapmışsın daha önce. Yaparsın, beğenmezsen restoreu basarsın. Yap gitsin.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

quote:

Hayır zaten yapmışsın daha önce. Yaparsın, beğenmezsen restoreu basarsın. Yap gitsin.

tamam peki hocam sağolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5S Açılmıyor
    12 yıl önce açıldı
    NSS İPHONE İPAD HİLE
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.