Şimdi Ara

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.026
Cevap
5
Favori
83.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size saygi duyuyorum, kullaniminizla ilgili bir hadise bu :) benim icin her an tusa basmak yerine o ozellige sahip bir kilif isime geliyor ve bu sekilde bir kilif ariyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

Birde alan bir arkadas pek begenmemisti. Sence nasil. O diyorduki yapistirici izleri falan var. Benim aldigim mavi rengi bende aldiktan sonra o yorumu okudum. Kafama takilmadi degil.

dün belli olmuyordu ama bugün gördüm ki bu kılıf, ekranda çok hafif iz bırakıyor ama kafaya takacak gibi değil. hem zaten ben ekrana parmak izi bırakmayan bir ekran koruyucu alacaktım o zaman hiç iz falan kalmaz. genel olarak hala kılıftan çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 25 Mayıs 2011; 0:04:46 >
  • @Öz...
    smart cover'ı olan bir arkadaşım da smart'ın kat yerlerinin ekran üzerinde iz bırakmasından şikayetçiydi.

iPadi çok kalınlaştıran çözümler istemediğim için, Sylargray'in deri arka film kaplamasının izini sürerken ilginç bir sayfada buldum kendimi. hem kaplama alanı çok daha geniş ve estetik, hem smart cover için de ilginç bir çözümleri var:Keşke deri versiyonunu da yapsalardı. Karbon çok hoşuma gitmediği için ahşap versiyonu düşünüyorum. Bir göz atın bence:
    http://www.icarbons.com/collections/tablets/
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

@Öz...
    smart cover'ı olan bir arkadaşım da smart'ın kat yerlerinin ekran üzerinde iz bırakmasından şikayetçiydi.

iPadi çok kalınlaştıran çözümler istemediğim için, Sylargray'in deri arka film kaplamasının izini sürerken ilginç bir sayfada buldum kendimi. hem kaplama alanı çok daha geniş ve estetik, hem smart cover için de ilginç bir çözümleri var:Keşke deri versiyonunu da yapsalardı. Karbon çok hoşuma gitmediği için ahşap versiyonu düşünüyorum. Bir göz atın bence:

valla aldık artık. gerçi hala ulaşmadı. fransada grev varmış bizi vurdu iyimi. 1 haftadır gelmedi. ama cuma günü gelmesi konusunda umudum var

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

@Öz...

valla aldık artık. gerçi hala ulaşmadı. fransada grev varmış bizi vurdu iyimi. 1 haftadır gelmedi. ama cuma günü gelmesi konusunda umudum var

oo kötü olmuş dostum,sanırım ben senin siparişinden 1 gün önce vermiştim, geçen cuma teslim edildi , kıl payı yırttım grevden.
    PixelSkin kılıfla ilgili olarak ekranda iz bırakması konusuna gelince, evet ekranda katlanma yerlerinden dolayı 2 tane enine çizgi izi oluşuyor.
    Smart cover'da kullanmıştım, ama benzer çizgiler ondada oluyordu, silince geçiyor tabiki.
    Karar sizin arkadaşlar. Altına destek şeklinde stand istiyorsaniz, smart cover gibi katlanan kılıflar sanırım benzer çizgiler bıracaktır. Stand olmasın derseniz, en temizi,incesi ve hafifi ön ve arkaya carbon kaplama yaptırın derim, tabi bu zamanda ipad kılıf olmadığı için olabilecek bir darbe,düşme gibi şeylerden etkilenme riski artacaktır.

• Yurdumda niye yok bunlardan, google'a smart cover uyumlu kılıf yazınca bir tane gittigidiyorda çıkıyor, oysa yabancı sitelerde yüzlercesi var....
  • smat cover uyumlu güzel ve şık bir arka kapağı Türkiye sınırları içinde nerden buluruz?
    internet ya da dükkan olması önemli değil
    link ya da adres/telefon verir misiniz acaba?
  • GG da biri orijinal olduğunu iddia ederek siyah smart cover'ı (ki apple da sadece derilerde bu renk var) 67,90 a satıyor.
  • enkigeardan geldi kılıfım arkadaşlar. fotoları ekleyeceğim.
  •  ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 26 Mayıs 2011; 1:29:44 >

• Smart cover icin iki sikintidan bahsedeyim: birincisi ekranda katlanma yerinden iz yapiyor. Kalici gorunmuyor ama yinede ileride sorun olabilir. Mide bulandirici...ikinci olarakda smart coveri katladiniz ve ucgen bicimde altta dururken bir masada kullaniyorsunuz, ekranda yumusak bir dokunus yapsaniz bile devrilebiliyor. Saglam bir kilifi bu paranin onda birine alirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Bende bir arkadaşımla birlikte aşağıdaki çantayı sipariş ettim.iPad , iPad 2 ve iPad 2 with Smart Cover diye 3 boyu var.Farklı renk seçenekleride mevcut.Ürünün fiyatı 40 dolar. 80 dolar ve üstüne ücretsiz kargo yapılıyor ve Fed-ex ile 2-3 gün içersinde geleceği bildiriliyor.Amerika'dan o kadar kısa sürede gelirmi bilmem ama sağ salim gelirse bir de kendim çekip eklerim foroğraflarını.Şimdi arka ve ön yüze ekran koruyucu'da aldımmı tamamdır.

Bu arada sitenin linki ;http://www.colcasac.com/

Bende çok beğendim . Tekstil ülkesi olarak böyle bir ürünü ABD den almak icime oturacak.

• Yurtdışından 6 mayısta sipariş ettiğim arka kapaklarım dün adresime kadar geldi. Hatta evde kimseyi bulamayınca cep telefonumdan cep telefonu numarasıyla aradılar, "Evde kimse yok, kime verelim, ne yapalım?" dedi adam sağolsun. Neyse, hallettim bir şekilde, dün aynı akşam eve gelince de aldım paketimi. Açmadan önce, açarken ve taktıktan sonra fotoğrafladım. Ama dün fırsatım olmadı nete koymak için, bugüne de olmayacak, artık sabah paylaşırım. Merak edenler yarın konuyu takip edebilirler, öğleden önce paylaşmış olurum sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 25 Mayıs 2011; 23:35:35 >
  • kaliteli bir kılıf gerçekten. smart cover ile uyumlu. amerikada üretilmiş. kutu içeriği kılıf+ arka kapak + ön kısmı korumak için şeffaf koruyucu. 39 dolar tuttu toplam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 25 Mayıs 2011; 22:49:44 >
  • Neyse ekledim hadi arkadaşlar kapaklarımın fotoğraflarını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 26 Mayıs 2011; 0:03:31 >

• Güzelmiş bunlar Çağdaş, ne kadara aldın toplam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Haziran ayında amerikadan gelecek arkadaşım ipad2 getirecek,
    limangoda targus ipad kılıfı var diğer sitelere bakındım fiyatı uygun görünüyor şimdiden alayım diyorum
    Targus Thz021Eu İPad Deri Taşıma Çantası hakkında fikriniz varmı? Koruyucu slikon kılıf varken bu deri çantaların içine ipad sığmaz gibi görünüyor ne dersiniz?

75,99 TL
    http://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=346568

_______________________________________________________________________________________________________________________
    Buda Targus Thz022Eu hangisini alsam diye karar veremedim

73,99 TL
    http://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=346571

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu25 -- 26 Mayıs 2011; 1:28:34 >

• Orijinalden alıntı: cagrimir

Öncelikle hayırlı olsun silikon kılıf oldukça şık bir kılıfmış Kargo kaç günde geldi acaba bende söylicemde merak ettim.

• 18 inde verildi 25 inde geldi. amerikadan geldi. kilif silikon degil sert plastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 26 Mayıs 2011; 2:45:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.