Şimdi Ara

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
5
Favori
83.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagrimir

ben türkiyeye getirttim. türkçe karakter yazmamanız lazım isim ve adres bilgileri yazarken. 8 dolar tuttu kargo parası. siyah kılıf pre orderdan aldığım için hediye geldi. malzeme kalitesi iyi, sert plastik. amerikada üretilmiş. mikrofon kısmında boşluk yok. yeni serilerde onu düzeltmişler. şimdi alırsanız mikrofonun orda boşlukta var.

Teşekkürler alıyorum şimdi
  • quote:

ben türkiyeye getirttim. türkçe karakter yazmamanız lazım isim ve adres bilgileri yazarken. 8 dolar tuttu kargo parası. siyah kılıf pre orderdan aldığım için hediye geldi. malzeme kalitesi iyi, sert plastik. amerikada üretilmiş. mikrofon kısmında boşluk yok. yeni serilerde onu düzeltmişler. şimdi alırsanız mikrofonun orda boşlukta var.

yardımınız ve fotolar için teşekkürler, karar vermemde çok etkili oldu. ben de sipariş verdim bugün.
    sizinki kadar çabuk ve sorunsuz gelir inşallah:)
  • size daha iyileştirilmiş versiyonu gelicek. benim değişim şansım var ama geri göndermem lazım. uğraşmak istemiyorum. şuan kılıftan memnunum.
  • Çağrimir arkadaşım öncelikle aydınlatıcı emeğine teşekkürler...

Bende bu ürünü bu ayın 2 sinde sipariş ettim.Ancak ayın 22 sinde usps ye teslim edildiğine dair bilgi geldi.

Gönderi koduyla kontrol ediyorum ancak sadece bu mesajla karşılaşıyorum.
    Your item was accepted at 11:28 am on May 26, 2011 in AUBURN HILLS, MI 48326. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Sana 1 haftada nasıl geldi ...Google checkout la aldın sende tahmin ediyorum.
  • ben sana benim gonderi kodu linkini veriyim:

chicagodan ucakla geliyo ulkemize tahminim.
  • Merhaba arkadaşlar,

Daha önce size siparişini verdiğimi söylediğim Colcasac markalı iPad çantam (Sleeve) dün sabah elime ulaştı. Mayıs 21'de siparişi vermiştim, Salt Lake City 'den çıkıp Antalya'ya gelmesi 9 günü buldu.

Çantanın iPad, iPad 2, iPad 2 with SmartCover olmak üzere 3 boyu var ve farklı renk seçenekleri de mevcut. Ben iPad 2 w SC olan modelden tercih ettim. Her 3 boy için de fiyat 40 $. Yalnız Türkiye için kargo 49 $.
    Toplamda 1 adet alınacaksa 40 +49=89$ 'ra geliyorki bu da oldukça yüksek bir fiyat. Ancak 80 $ ve üzeri için kargo ücreti alınmıyor . Ben de bir arkadaşımla beraber bu üründen toplamda 2 tane alınca kargo için ayrı bir ücret ödemedim.

Sitede yazıldığından farklı olarak ürün Ups Kargo ile geldi;

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler

Çanta, resimdeki paketin içine konulmuş.Pakette çantanın hangi malzemelerden yapıldığı,ürünün menşeii v.s. yazıyor.

Ürün pamuk ,kenevir gibi doğal malzemelerden üretilmiş ve el yapımı.Gerçekten çok kaliteli bir yapısı var.

SmartCover ile birlikte iken iPad çantya tam oturuyor,kenarlarda herhangi bir boşluk kalmıyor..

Kapak kısmı görüldüğü gibi Velcro ile sabitleniyor.Çantayı ters çevirip sallasam bile açılma olmuyor.Çantanın ön kısmında birde cep bulunuyor.Muhtemelen şarj adaptörü ve kablosu için düşünülmüş ancak orayada bir velcro olabilirmiş.Ucu açık olması içersindekilerin farkedilmeden düşmesine sebep olabilir.

iPad'den farklı olarak MacBook ,iPhone ve Kindle içinde Sleeve'ler mevcut.
    Sitesinin adresi ;www.colcasac.com

• Bir de omuz askısı olsaymış iyi olurmuş aslında
  • İnternette tanitildigindan buyana sabirla satilmasini ve elime ulasmasini bekledigim Enki marka iPad2 cover bugün elime ulaştı. Paketin içersinden sırasıyla aşağıdaki ürünler çıktı.

1 adet parlak (glossy) ekran koruyucu,
    1 adet parlak (glossy) arka plastik koruyucu,
    1 adet çanta,
    1 adet temizleme bezi.

Ürünlerin resimlerin aşağıda paylaşıyorum. Enki cover %100 smart cover uyumlu ve kendi fikrim piyasada iPad2 için bulabilaceğiniz en ergonomik ve kaliteli koruma seti. Kargo dahil bana maliyeti $32. Ürün Made in USA yani ucuz Çin işi ürünlerden değil, Amerika 'daki fabrikasında üretilmiş.

Almak isteyenlere mutlaka öneririm. Ürünün kaliteli olacağını tahmin ediyordum fakat, iPad2 'ye bu kadar yakışacağını tahmin etmemiştim. İyi ki almışım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bir de omuz askısı olsaymış iyi olurmuş aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: atombak
    Merhaba arkadaşlar,

Daha önce size siparişini verdiğimi söylediğim Colcasac markalı iPad çantam (Sleeve) dün sabah elime ulaştı. Mayıs 21'de siparişi vermiştim, Salt Lake City 'den çıkıp Antalya'ya gelmesi 9 günü buldu.

Çantanın iPad, iPad 2, iPad 2 with SmartCover olmak üzere 3 boyu var ve farklı renk seçenekleri de mevcut. Ben iPad 2 w SC olan modelden tercih ettim. Her 3 boy için de fiyat 40 $. Yalnız Türkiye için kargo 49 $.
    Toplamda 1 adet alınacaksa 40 +49=89$ 'ra geliyorki bu da oldukça yüksek bir fiyat. Ancak 80 $ ve üzeri için kargo ücreti alınmıyor . Ben de bir arkadaşımla beraber bu üründen toplamda 2 tane alınca kargo için ayrı bir ücret ödemedim.

Sitede yazıldığından farklı olarak ürün Ups Kargo ile geldi;

Çanta, resimdeki paketin içine konulmuş.Pakette çantanın hangi malzemelerden yapıldığı,ürünün menşeii v.s. yazıyor.

Ürün pamuk ,kenevir gibi doğal malzemelerden üretilmiş ve el yapımı.Gerçekten çok kaliteli bir yapısı var.

SmartCover ile birlikte iken iPad çantya tam oturuyor,kenarlarda herhangi bir boşluk kalmıyor..

Kapak kısmı görüldüğü gibi Velcro ile sabitleniyor.Çantayı ters çevirip sallasam bile açılma olmuyor.Çantanın ön kısmında birde cep bulunuyor.Muhtemelen şarj adaptörü ve kablosu için düşünülmüş ancak orayada bir velcro olabilirmiş.Ucu açık olması içersindekilerin farkedilmeden düşmesine sebep olabilir.

iPad'den farklı olarak MacBook ,iPhone ve Kindle içinde Sleeve'ler mevcut.
    Sitesinin adresi ;www.colcasac.com

Bende aldım ipad ve macbook air için gercekten çok hoş ve ilgi çekici bı ürün çok hoşuma gitti dün geldi Avrupa da oldugum için kargo fiyatı 20 dolar aldılar benden ama tr ye fazla alıyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

İnternette tanitildigindan buyana sabirla satilmasini ve elime ulasmasini bekledigim Enki marka iPad2 cover bugün elime ulaştı. Paketin içersinden sırasıyla aşağıdaki ürünler çıktı.

1 adet çanta,
    1 adet temizleme bezi.

Ürünlerin resimlerin aşağıda paylaşıyorum. Enki cover %100 smart cover uyumlu ve kendi fikrim piyasada iPad2 için bulabilaceğiniz en ergonomik ve kaliteli koruma seti. Kargo dahil bana maliyeti $32. Ürün Made in USA yani ucuz Çin işi ürünlerden değil, Amerika 'daki fabrikasında üretilmiş.

Almak isteyenlere mutlaka öneririm. Ürünün kaliteli olacağını tahmin ediyordum fakat, iPad2 'ye bu kadar yakışacağını tahmin etmemiştim. İyi ki almışım. :)

Hayırlı olsun. Bende yine bu konu altında "cagrimir" arkadaşımızın tanıtımı ve tavsiyesi neticesinde aynı ürünü sipariş vermiş oldum.29,90+8 $ kargo bedeli ile.
    Anladığım kadarıyla ben aldığım sırada çanta hediyesi yoktu.
    Siz ne zaman sipariş vermiştiniz acaba?
    Teşekkürler

• enkigeardan kontrol edin siparişinizi. +bonus pack varsa siparişin içinde siyah kılıfta gelicektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TCMTZ

quote:

İnternette tanitildigindan buyana sabirla satilmasini ve elime ulasmasini bekledigim Enki marka iPad2 cover bugün elime ulaştı. Paketin içersinden sırasıyla aşağıdaki ürünler çıktı.

1 adet çanta,
    1 adet temizleme bezi.

Hayırlı olsun. Bende yine bu konu altında "cagrimir" arkadaşımızın tanıtımı ve tavsiyesi neticesinde aynı ürünü sipariş vermiş oldum.29,90+8 $ kargo bedeli ile.
    Teşekkürler

Teşekkür ederim. Açıkçası bende böyle güzel bir ürün beklemiyordum. Beklediğime değdi. Çanta hediyesi pre-order yapan müşterilere veriliyor. Ben siparişimi 30 Nisan 'da vermiştim fakat kargoya 22 Mayıs 'da verildi.

• quote:

enkigeardan kontrol edin siparişinizi. +bonus pack varsa siparişin içinde siyah kılıfta gelicektir.

Tekarar merhaba:)
    Evet bonus pack yazıyor siparişte ama enkigearın sitesinde de 16 mayısa kadar siriş verin, neoprene sleeve hediye yazıyor.
    neoprene sleeve dediği de çanta oluyor herhalde. hadi hayırlısı, ne çıkarsa bahtımıza:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TCMTZ

quote:

1 adet çanta,
    1 adet temizleme bezi.

Teşekkürler

Teşekkür ederim. Açıkçası bende böyle güzel bir ürün beklemiyordum. Beklediğime değdi. Çanta hediyesi pre-order yapan müşterilere veriliyor. Ben siparişimi 30 Nisan 'da vermiştim fakat kargoya 22 Mayıs 'da verildi.

Teşekkürler. Siz de epey zaman önce sipariş vermişsiniz, 16 mayıstan önce yani:) Ben çantayı unutayım en iyisi:)

• Belkin siyah deri gayet kulanışlı ve hoş...

• Kronik sorun zaten ipad 2 aksesuarlari. Guzel bisey isteniyorsa internet uzerinden alinmali. Ben de mecburen almak zorunda kaldigim icin sans eseri mediamarkt ta hama nin ipad2 stand ini buldum. Kullanirken bazi problemleri yasamadan cozdugunu gordum. Mesela,
    - ipad icin stand gerekiyor eger elde kullanmayacaksaniz. Kilif veya canta degil.
    - eger stand istemiyorsaniz bir suru kombinasyona girmeniz lazim. Arka icin shield, on icin smart cover, tasimak icin canta. Ama bu ornek en iyimseriydi...
    - smart cover lar on icin 2-3-4 parca oluyor. Fakat istediginiz konuma gelmesi sorun olabiliyor.
    - deri olanlar ise katlama yerleri ve kenarlarinda catlama, esneme veya germe yapabiliyor. Ayrica katlama izi birakabiliyor. Bu sorun gercek deri de yok! Fakat fiyati ucuyor.
    - bazen on kapakta surekli katlamadan olusan acik durma problemi olabilir.
    - her halukarda yaninizda tasimak isterseniz askili canta kullanmalisiniz. Boyundan capraz askili canta en kullanisli cozum.. Yoksa elde tasimak zorunda kaliyorsunuz. Fakat yeni urunleri de yok degil. Bu bir secenek istenirse alternatif sunabilirim.

Yukarida klasik lafi gecen stand a benziyor kullandigim. Erkek kullanicaksa elde daha karizmatik durdugu gercek. En guzel tarafi ise kapak ve stand konumu birlesim yerinin cirt cirtli olmasi. Yatay konumda uzerine yok diyebilirim. Istedigin acida durabiliyor. On kapaktaki akillica dusunulmus lastik band ile kapak tam olarak ve daima kapali duruyor. Dikey kullanimda bu tarz standlarin kalinlasma durumu var. rahatsiz edermi derseniz ediyor diyemem fakat kalin:)

• Cagrimir ve diğer Enkigear siparişlerini teslim alan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..
    Ben enki sitesinden google checkout la aldım ürünü.
    22.mayıs ta usps ye teslim edildiğine dair mail aldım.Verilen barkod nosuyla usps sitesinden sürekli kontrol ediyorum.
    Gelen mailin aynısı mevcut herhangi bir değişiklik yok.
    Ayrıca ürün Size Türkiyede özel kargoylamı teslim edildi yada Ptt kargo ilemi.
    Süreç konusunda açıklayıcı bilgi yazarsanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.
    Bu arada sipariş ilk giriş tarihim 02.Mayıs.2011.... yani 29 gün geçti üzerinden...
    Ya benim şansızlığım yada Diğer arkadaşlar çok şanslı.
    O yüzden bu ürünü sipariş edecek arkadaşlar siparişten sonra 1 hafatada elimde olur yanılgısına kapılmasınlar...
  • On ekranda smartcover kullanan ve ipad2 cihazınızı büyük,ağır kılıflarla kabalaştırmak istemeyen kulanıcılar için;
    Wrapsol İPAD 2 arka kasa koruyucusunu tavsiye ederim.

DH dükkanıma bakabilirisniz ürün için.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.