Şimdi Ara

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.026
Cevap
5
Favori
83.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-Bayden sapirariş ettiğim Marware CEO kılıfım geldi.Bu güne kadar kullandığım en fonksiyonel ve (Bana göre) en güzel&kaliteli kılıf olduğunu rahatlık ile söyliyebilirim. (9 günde teslim edildi toplam 58$ tuttu).

Malzeme kalitesi güzel manyetik kapağı (Smart cover ile aynı fonksiyon) problemsiz çalışıyor , sıkıştırma ayakları biraz sert gelebilir ama hemen alışıyor.Ürün gereksiz bir ağırlığa sahip değil oldukça sağlam.Karbon dokusu&hissi hoş.

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 23 Mayıs 2011; 3:08:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Cuma günü Ebay'den aşağıdaki ürünü sipariş verdim. Elime ulaştığında bir tane de Smart Cover aldım mı başka korumaya gerek kalmaz diye düşünüyorum.

İyi duruyor. Şimdiden hayırlı olsun. Geldikten sonra da deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 23 Mayıs 2011; 10:35:42 >

• @Sylargray ve @Vipracing kılıflar elinize geçtiğinde resimlerini ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 2 ürünüde beğendim :)
  • Ben ucuza kactim bu sefer. On yuzde gri smart cover nasolsa diyerek arkaya cinden istedim.
    www.focalprice.com
    404 error - focalprice.com
    http://www.focalprice.com/detail_ID399S.html

Taahhutlu posta farkiyla 13 lira. Posta buyuk ihtimal gec gelecektir ancak begenmezsek cope atabilecek bir rakam.

• Bende bir arkadaşımla birlikte aşağıdaki çantayı sipariş ettim.iPad , iPad 2 ve iPad 2 with Smart Cover diye 3 boyu var.Farklı renk seçenekleride mevcut.Ürünün fiyatı 40 dolar. 80 dolar ve üstüne ücretsiz kargo yapılıyor ve Fed-ex ile 2-3 gün içersinde geleceği bildiriliyor.Amerika'dan o kadar kısa sürede gelirmi bilmem ama sağ salim gelirse bir de kendim çekip eklerim foroğraflarını.Şimdi arka ve ön yüze ekran koruyucu'da aldımmı tamamdır.

Bu arada sitenin linki ;http://www.colcasac.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Bende bir arkadaşımla birlikte aşağıdaki çantayı sipariş ettim.iPad , iPad 2 ve iPad 2 with Smart Cover diye 3 boyu var.Farklı renk seçenekleride mevcut.Ürünün fiyatı 40 dolar. 80 dolar ve üstüne ücretsiz kargo yapılıyor ve Fed-ex ile 2-3 gün içersinde geleceği bildiriliyor.Amerika'dan o kadar kısa sürede gelirmi bilmem ama sağ salim gelirse bir de kendim çekip eklerim foroğraflarını.Şimdi arka ve ön yüze ekran koruyucu'da aldımmı tamamdır.

Bu arada sitenin linki ;http://www.colcasac.com/

gerçekten çok begendim bunu
    elinize ulaştıktan sonra bi kaç yorumunuzla beraber canlı fotgrafını cekerseniz mükemmel olur :)

• Yalniz kargosu 49$, buna ne dersiniz?
  • Pixelskin hd wrap ipad 2 kılıfım elime ulaştı birazdan fotoları paylaşacağım.
  • Kesinlikle çok iyi seçim.. Güle güle kullanın..
  •  ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler

• quote:

Orijinalden alıntı: quaza

Yalniz kargosu 49$, buna ne dersiniz?

Linki veren arkadaşın da yaptığı gibi 2 kişi tek siparişle almak lazım. Tek ürün alırsanız 40+49 = 89 $ a geliyor. İki ürün alırsanız 40 + 40 = 80 $. Komik ama gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

Kesinlikle çok iyi seçim.. Güle güle kullanın..

evet iyi bir seçim oldu çok memnun kaldım. beklentimin üstünde... teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

Arkadasim hayirli olsun benimki daha gelmedi ne yazikki ayin 18indesiparis vermistim ama paristegrev varmista kargo o yuzden gelmemis daha. Carsamba gunu turkiyeye gelecek ucakta gelir muhtemelen dedi fedexte ki kadin

• Birde alan bir arkadas pek begenmemisti. Sence nasil. O diyorduki yapistirici izleri falan var. Benim aldigim mavi rengi bende aldiktan sonra o yorumu okudum. Kafama takilmadi degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

Birde alan bir arkadas pek begenmemisti. Sence nasil. O diyorduki yapistirici izleri falan var. Benim aldigim mavi rengi bende aldiktan sonra o yorumu okudum. Kafama takilmadi degil.

ilk izlenimlerim çok olumlu ama daha yeni geldi 1,5 saat falan olmuştur. ekranda yapıştırıcı izi yok şu an ama olursa yazarım.
  • @Özz...
    Oncelikle hayirli olsun Paylaşımın için teşekkürler. Devamını beklerim:)
  • @Öz...
    hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsınız. bende bunun mavisini istiyorum da meret çok pahalı yawww!
  • teşekkürler arkadaşlar umarız siz de içinize sinen bir kılıf alırsınız.

@cagdastyana

fedex exspress kargo dahil 75$ a geliyor. smart cover + arkaya kılıf almaktansa bu ürünü almak daha ekonomik bence.
  • Kesinlikle daha uygun boyle 3.parti bir urun almak. Pixelskin iyi guzel de agir bence. Bir de wake up/sleep olayi yok.

Bu sebeple br adet switcheasy canvas dusunmekteyim, youtube'da falan gayet guzel gorunmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaza
    Kesinlikle daha uygun boyle 3.parti bir urun almak. Pixelskin iyi guzel de agir bence. Bir de wake up/sleep olayi yok.

Bu sebeple br adet switcheasy canvas dusunmekteyim, youtube'da falan gayet guzel gorunmekte.

Wake up olmasina cokta gerek yok bence. Cunku zaten uzerindeki tusa basar basmaz uyku moduna aliyor. Onemli olan iki tarafi birden iyi sekilde korumasi. Bu sekilde birsey aldigin zamanda ekxradan cantayada gerek kalmiyor boylece.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.