Şimdi Ara

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.026
Cevap
5
Favori
83.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satın alamıyorum arkadaşlar. defalarca denememe rağmen şu hatayı veriyor "Gateway error: The configuration with processor is invalid. Call Merchant Service Provider" benzer bir sorunla karşılaşan oldumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

satın alamıyorum arkadaşlar. defalarca denememe rağmen şu hatayı veriyor "Gateway error: The configuration with processor is invalid. Call Merchant Service Provider" benzer bir sorunla karşılaşan oldumu acaba?

"This error normally occurs when your Merchant service Provider (most likely you personal bank account) does not support a currency, which I assume in this case is USD."
    Böyle bir durum söz konusu olabilir, kullandığınız KK/sanal kart ile yakında benzer alışveriş yaptınız mi ? İsterseniz bir bankayı arayın sorun.
  • belki yurtdışı satın alışı kapalıdır. gerçi aynı kartla iki sene önce amerikadayken baya bişey almıştım ama ben genede arayım bankayı. sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 17 Mayıs 2011; 12:00:47 >
  • ben de biraz önce siyah olanı sipariş ettim. beyaz ipad im için krem rengi smart cover istiyordum ama onun için ekstradan arkaya da kapak gerekecekti en sağlam ve ekonomik çözüm yine pixelskin hd wrap ah keşke bir de beyaz renk seçeneği olsaydı hiç düşünmeden beyaz alırdım
  • www.speckproducts.com
    iPad 4/3/2 Cases | Protect Front/Back Glass with Durable Cover | Speck
    http://www.speckproducts.com/ipad-2-case-smartshell-clear.html
    + smart cover yeterli bence
  • yurtdışına açık kart olması lazım.
  • sipariş verdim arkadaşlar ne zaman gelir acaba?
    maraşa gelmesi extradan iki gün demek gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

Ben ipadim geldiginde
    Smartcover+sadece arkaya invisible shield+çanta

olarak bir koruma düşünüyorum ne dersiniz beyler?

En mantiklisi. Ben smart cover aldım invisible shield de sıra ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan.hakkan

www.speckproducts.com
    iPad 4/3/2 Cases | Protect Front/Back Glass with Durable Cover | Speck
    http://www.speckproducts.com/ipad-2-case-smartshell-clear.html
    + smart cover yeterli bence

bunu getirtebilen olursa satın alabılırım

• Smart Cover ile uyumlu arka kapak koruyucu alan-kullanan-tavsiye edecek olan var mı?

Mümkünse Türkiye mağazalarından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

6 COLORS SMART COVER COMPANION TPU CASE FOR IPAD2

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler

Bende mavi smart cover aldım ve arka kısma koruyucu olarak
    6-7 dolara satılan bu ürünlerden alacagım büyük olasılık ebaydan ücretsiz kargo gönderimi şeklinde temin edilebiliyor , üste örnek resimleri koydum ,düşünenler sipariş verebilir.

Ebaydan alışveriş yapan yapmayı planlayan bir arkadaş varsa şu arka kasalardan sipariş verelim beraber bordo ve mavi olanı almak istiyorum yokmu alış verişte yardımcı olabilecek paypalc sahibi ebaycı bir arkadaş

• Ben de alırım sipariş eden olursa....
  • merhaba arkadaşlar,

aşağıdaki ürünü buldum bende. görünürde güzel görünüyor.

www.focalprice.com
    Buy Smartphone, TV Box, Smart Bracelet, Vr Headset, Drone, Cell Phone accessories from FOCALPRICE.COM - focalprice.com
    http://www.focalprice.com/ID441B/Full_Protection_Genuine_Leather_Folding_Case_for_iPad_2_Black.html

sizin fikirleriniz nedir? kullanan biri var mıdır? bu site nasıldır? güvenli midir?

teşekkürler

• sipariş veren arkadaşlar kendi çektiği resimleri koyarlarsa daha iyi olur gibime geliyor. bende alacam ama karar veremiyorum
  • şöyle bi üründe var biraz uzun sürüyor gelmesi ama ben bu güne kadar çok şey aldım eninde sonunda geldi

www.dealextreme.com
    DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
    http://www.dealextreme.com/p/fashion-cool-protective-pu-leather-case-for-ipad-2-black-65575

• http://www.wrapsol.com/ bu site Türkiye'ye ürün kargoluyor mu?
  • Wrapsol'un resmi sitesinde gördüğünüz ürünleri forumda sarierdem nickli kullanıcıdan ve bizden (More-TR) temin edebilirsiniz.
  • Cuma günü Ebay'den aşağıdaki ürünü sipariş verdim. Elime ulaştığında bir tane de Smart Cover aldım mı başka korumaya gerek kalmaz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Cuma günü Ebay'den aşağıdaki ürünü sipariş verdim. Elime ulaştığında bir tane de Smart Cover aldım mı başka korumaya gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Smart cover'in tutunduğu yerler açık mı ? Link verebilir misiniz ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: paper59

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Cuma günü Ebay'den aşağıdaki ürünü sipariş verdim. Elime ulaştığında bir tane de Smart Cover aldım mı başka korumaya gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Smart cover'in tutunduğu yerler açık mı ? Link verebilir misiniz ?

Youtube'da birkaç video izledim. Smart cover'la herhangi bir problem yaratmadığı söyleniyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.