Şimdi Ara

İpad Mini Reitna Ekran Ghosting Ve Dead Pixel Testleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
4
Favori
7.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoadSing3r

Ben de o kadar bekleyecek sabır yok olmasına da gerek yok, sorun kendini 1 dakikada belli ediyor

Teşekkürler cevabın için :) 1 dk sonra ekranda kareleri görürsem sıkıntılı demektir öylemi ?
  • DreaM0707 D kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • HeliTeknik kullanıcısına yanıt
    Özgür'ü hatırlıyor musun konuştuklarının arasında ?
    Bu gün 2. Cihazın değişimi için aradığımda ilk defa sorundan daha önceden haberdar olmuş biriyle karşılaştım, bana bu sorundan dolayı benden özür dilediğini söyledi. Sizinle ilgili değil dedim... Adam da ben Apple adına özür diliyorum diye ekledi. Adamlara ne içiriyorlarsa ...
    Ayrıca hafif İngiliz aksanı ile Türkçe konuşan biri daha vardı ki çok komikti fakat ne yazik ki o adamın adını hatırlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadSing3r -- 7 Ocak 2014; 14:22:00 >
  • quote:

Özgür'ü hatırlıyor musun konuştuklarının arasında ?
    Bu gün 2. Cihazın değişimi için aradığımda ilk defa sorundan daha önceden haberdar olmuş biriyle karşılaştım, bana bu sorundan dolayı benden özür dilediğini söyledi. Sizinle ilgili değil dedim... Adam da ben Apple adına özür diliyorum diye ekledi. Adamlara ne içiriyorlarsa ...
    Ayrıca hafif İngiliz aksanı ile Türkçe konuşan biri daha vardı ki çok komikti fakat ne yazik ki o adamın adını hatırlayamadım

Benden duymuştur kesin :)

• The New Ipad kullaniyorum. marco.org'da ki testte 5.23 dakika full parlaklikta gri ekrana gectim. Sag ve sol altta beyaz ve siyah parcaciklar kaldi. SS' de ekledim kirmiziyla isaretledim. 10 ay daha garantisi mevcut VATAN Bilgisayar' dan alindi, degisim icin Apple Store aradim.
    1. Apple Store Istanbul acilirsa ve politikalari diger Retail Store' lar gibi olursa degisim yapabilir. New Ipad uretilmedigi icin ust model verilir.

2. Apple Store acilmazsa ya da acilmadan destek istersek; Vatan Bilgisayarin anlasmali oldugu teknik servis (Genpa, Teleservice, vs.) cihaza bakacak ve karar verecek. Acilacak olan takip kodunu almami sitedi Apple' daki yetkili bayan onlarda takibini yapacaklarmis.

Sizce ne yapmaliyim Vatan beni cok bekletir mi?
    Ghosting Test SS:http://i44.tinypic.com/2e571ib.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 7 Ocak 2014; 18:21:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

The New Ipad kullaniyorum. marco.org'da ki testte 5.23 dakika full parlaklikta gri ekrana gectim. Sag ve sol altta beyaz ve siyah parcaciklar kaldi. SS' de ekledim kirmiziyla isaretledim. 10 ay daha garantisi mevcut VATAN Bilgisayar' dan alindi, degisim icin Apple Store aradim.
    1. Apple Store Istanbul acilirsa ve politikalari diger Retail Store' lar gibi olursa degisim yapabilir. New Ipad uretilmedigi icin ust model verilir.

2. Apple Store acilmazsa ya da acilmadan destek istersek; Vatan Bilgisayarin anlasmali oldugu teknik servis (Genpa, Teleservice, vs.) cihaza bakacak ve karar verecek. Acilacak olan takip kodunu almami sitedi Apple' daki yetkili bayan onlarda takibini yapacaklarmis.

Sizce ne yapmaliyim Vatan beni cok bekletir mi?
    Ghosting Test SS:http://i44.tinypic.com/2e571ib.jpg

Siyah beyaz olayı değil ghosting. Ekranda karelerin gölgelerinin kalması.

• Ocak ayında İstanbul'da açılacak. Sabredebilirsen daha iyi olur kanımca, dead pixel diyeceğim sorununa fakat pek bir alakası da yok gibi. Sadece bu testte mi çıkıyor bu sorun ? Günlük kullanımda herhangi bir şekilde aynı soruna rastladın mı ?
  • iPad mini 2 64gb wifi getirtecektim amcama amerikadan ama varya şu an hevesimi kursağımda bıraktınız... (ama yazın alacağım, belki o zamana sorun kalkar yeni cihazlarda)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence konuda emeği geçen arkadaşlara teşekkür etmelisin

Edit: Bu arada Cellular çözümünü almayp sadece Wifi modelini alacak isen sorunla karşılaşma oranın Cellular yani 4G'li versiyona göre çok ama çok düşük bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadSing3r -- 7 Ocak 2014; 22:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

iPad mini 2 64gb wifi getirtecektim amcama amerikadan ama varya şu an hevesimi kursağımda bıraktınız... (ama yazın alacağım, belki o zamana sorun kalkar yeni cihazlarda)

Wifi modellerde ghosting olayı belirgin şekilde az oluyor 4G modellere göre.
  • Evet sadece wifi alacağım inşallah. Rahatladım biraz teşekkürler. :)

• quote:

Evet sadece wifi alacağım inşallah. Rahatladım biraz teşekkürler. :)

Ama ben olsam USD kuru bu kadar yükselmişken buradan almayı tercih ederdim. 2 yıl garanti olayı güzel burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

Evet sadece wifi alacağım inşallah. Rahatladım biraz teşekkürler. :)

Ama ben olsam USD kuru bu kadar yükselmişken buradan almayı tercih ederdim. 2 yıl garanti olayı güzel burada.

Arada 250tl falan fark var yine, ama bakalim belki yaza kadar düşer, düşmezse ve para denklestirebilirsem buradan alırım.

• Bu arada neden 64 gb ?
  • 16 bana hiç yetmiyordu, 32nin de yetmeyeceğini düşünüyorum. Bir sürü müziğim, çok fazla oyunum var.

Aslında şimdi bakınca sanki 32 de yeter gibi duruyor ama bilemiyorum. Hem oyunlarin hepsini de oynayamam, daha önemli işlerim var. Ama bide şu var, bilgisayarım yok. Bütün dosyalarımi tablette saklamak istiyorum. Ama ios cok kapali bunun icin. Androide de bulaşmak istemiyorum her ne kadar yeni tab pro 8.4 başımı döndürmüş olsa da...

Nereye geldim ben ya :S en iyisi şöyle cevap vereyim;
    Valla eskiden 64gb almazsam olmazdi ama neden oldugunu unuttum. 32 de yeter sanirim bana şu an. :)

• ... iki kere gondermis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 7 Ocak 2014; 22:40:30 >
  • quote:

Ocak ayında İstanbul'da açılacak. Sabredebilirsen daha iyi olur kanımca, dead pixel diyeceğim sorununa fakat pek bir alakası da yok gibi. Sadece bu testte mi çıkıyor bu sorun ? Günlük kullanımda herhangi bir şekilde aynı soruna rastladın mı ?

Hocam sadece bu testte oldu daha once farketmefim, golge olayina aksam tekrar bakacagim. Panel ureticisini nasil ogrenebiliruim? Tesekkurler

• Apple ne yazıkki tabletlerdeki bu ekran sorunundan bir türlü kurtulamadı ben daha önce aldığım 3. nesil retina ipad de de ekranda sarılık vardı onu sattım başka aldım bu sefer de pembelik vardı sağ üst köşede .. yani ipadlerin ekranları genelde hep sorunlu oluyor
  • quote:

quote:

Ocak ayında İstanbul'da açılacak. Sabredebilirsen daha iyi olur kanımca, dead pixel diyeceğim sorununa fakat pek bir alakası da yok gibi. Sadece bu testte mi çıkıyor bu sorun ? Günlük kullanımda herhangi bir şekilde aynı soruna rastladın mı ?

Hocam sadece bu testte oldu daha once farketmefim, golge olayina aksam tekrar bakacagim. Panel ureticisini nasil ogrenebiliruim? Tesekkurler

biraz da "yeni ipad verirler mi diye şansımı deneyim" durumu sezinliyorum ya neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: kimano

quote:

quote:

biraz da "yeni ipad verirler mi diye şansımı deneyim" durumu sezinliyorum ya neyse

Yeni ipad'ten kasıt The New Ipad mi yoksa Yeni Çıkan Ipad mi?

Hangisi cazipse o tabiki sonuçta hata onların, ayıplı mal...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.