Şimdi Ara

İpad Mini Reitna Ekran Ghosting Ve Dead Pixel Testleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
4
Favori
7.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gönder bence. Süresi dolmamış ise gönder abicim. Kullanıcı hatası deme gibi bir bahaneleri de olamaz çünkü mesela kameranın içine toz kaçması değil, ekran panelinde sorun var ...
  • HeliTeknik kullanıcısına yanıt
    Mesajları kontrol eder misin.
    Bu arada şimdi ne yapacağız, abi şimdi değil, yılbaşına kadar yeni ürün partı gelirse bize gönder mi diyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadSing3r

Bu arada şimdi ne yapacağız, abi şimdi değil, yılbaşına kadar yeni ürün partı gelirse bize gönder mi diyeceğiz.

Benim EFT ile ödemesini yaptığım ürünün ödemesi onaylanmış. Şu an işleniyor görünüyor. Muhtemelen salı güne kadar elime geçer. Bir kaç farklı şey aklıma geliyor.

Sorunsuz aleti bulana kadar sürekli değişim isteyip şansı arttırmak veya para iadesi alıp en azından şu ellerindeki parti azalana kadar beklemek. First in first out prensibi ile çalışıyorlarsa (son verdiğim siparişin 48. hafta ürünü olması tesadüf değilse) 2-3 hafta sonra yeni parti istesek 50. hafta ürünü gelebilir belki bize. Sorun düzelmiş midir bilemem ama bu olayı sorun olarak bile görmüyor Apple çoğu zaman :)

• hocam power butonu köşesinde göçük var yere düşürmüştüm sorun olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

Benim EFT ile ödemesini yaptığım ürünün ödemesi onaylanmış. Şu an işleniyor görünüyor. Muhtemelen salı güne kadar elime geçer. Bir kaç farklı şey aklıma geliyor.

Sorunsuz aleti bulana kadar sürekli değişim isteyip şansı arttırmak veya para iadesi alıp en azından şu ellerindeki parti azalana kadar beklemek. First in first out prensibi ile çalışıyorlarsa (son verdiğim siparişin 48. hafta ürünü olması tesadüf değilse) 2-3 hafta sonra yeni parti istesek 50. hafta ürünü gelebilir belki bize. Sorun düzelmiş midir bilemem ama bu olayı sorun olarak bile görmüyor Apple çoğu zaman :)

Hocam rmbp kullanıcısı olarak hatırlarsınız sanıyorum. Apple açıklama yapmıştı o zaman. Bu bir problem değil, ekran koruyucu kullanın diye. Şimdi açıklama yapma ihtiyacı bile hissetmediklerine göre sorun olarak algıladıklarını düşünmüyorum.

• Samsung ile görüşüyomuş panellerin fixlenmesi konusunda.
    @3DMystic
    Hocam sorununuzun power tuşu ile alakası olmadığı için onu bahane göstermeyeceklerdir sanırım.
  • Ben 3 adet ipad mini degistirdim. Ilk iki ipadde ghosting problemi yoktu fakat cizik ve toz oldugu icin iade etmek zorunda kalmistim. Ilk iki ipadin (ghosting problemi olmayan) serialini sorguladigimda su sonuc cikiyor
    Nice Name: iPad mini Retina (Gen 2 WiFi-Cellular)
    Machine Model: iPad4,5
    Family name: A1490
    Group1: iPadMini
    Group2:

Son ipadde ghosting problemi var. Onun serialini sorguladigimda sonuc su sekilde
    Nice Name: iPad mini Retina (2nd Gen - Cellular)
    Family name:
    Group2: WiFi-Cellular
    Generation: 2

Ghosting problemi yasayanlar/yasamayanlarhttp://www.chipmunk.nl/cgi-fast/applemodel.cgi den sorgulayip ilk bes satirini kopyalabilirler mi? Sorunsuz paneli serialinden sorgulayip bulabilir miyiz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: graphys

quote:

quote:

Hocam rmbp kullanıcısı olarak hatırlarsınız sanıyorum. Apple açıklama yapmıştı o zaman. Bu bir problem değil, ekran koruyucu kullanın diye. Şimdi açıklama yapma ihtiyacı bile hissetmediklerine göre sorun olarak algıladıklarını düşünmüyorum.

Evet rMBP kullanıyorum. Apple ghosting konusunda biraz üç maymuncu bir şirket.

• quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

Ben 3 adet ipad mini degistirdim. Ilk iki ipadde ghosting problemi yoktu fakat cizik ve toz oldugu icin iade etmek zorunda kalmistim. Ilk iki ipadin (ghosting problemi olmayan) serialini sorguladigimda su sonuc cikiyor
    Nice Name: iPad mini Retina (Gen 2 WiFi-Cellular)
    Machine Model: iPad4,5
    Family name: A1490
    Group2:

Son ipadde ghosting problemi var. Onun serialini sorguladigimda sonuc su sekilde
    Nice Name: iPad mini Retina (2nd Gen - Cellular)
    Family name:
    Group2: WiFi-Cellular

Ghosting problemi yasayanlar/yasamayanlarhttp://www.chipmunk.nl/cgi-fast/applemodel.cgi den sorgulayip ilk bes satirini kopyalabilirler mi? Sorunsuz paneli serialinden sorgulayip bulabilir miyiz acaba?

En önemli soru: Bu üç iPad in üretim haftaları ve üretim yerleri neresi ?

Ben bu hafta 1 değişim daha yapacağım. Eğer onda da ghosting çıkarsa kullanacağım gitsin. Sonuçta 2 yıl garantili. Çok problem olursa muhattap Apple olduğu için içim rahat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben bu hafta 1 değişim daha yapacağım. Eğer onda da ghosting çıkarsa kullanacağım gitsin. Sonuçta 2 yıl garantili. Çok problem olursa muhattap Apple olduğu için içim rahat.

Kutuyu açmadan artık seri numarası sorgulaması yapacağım :)
  • quote:

quote:

Seri numarası sorgusundan da sonuç çıkmıyor ki. Bende 48. Hafta cihazı da var. Ama o da problemli.

• graphys G kullanıcısına yanıt
    Aralık ayının mı ?
  • quote:

Aralık ayının mı ?

48. Hafta sanırım Kasım sonu Aralık başı gibi işte. Tam tarih vermiyor maalesef.
  • quote:

quote:

quote:

Seri numarası sorgusundan da sonuç çıkmıyor ki. Bende 48. Hafta cihazı da var. Ama o da problemli.

Foxconn 48 sağlam gördüm ben mesela.
    Bahsettiğin yabancı forumda mı ?
  • quote:

Bahsettiğin yabancı forumda mı ?

Evet orada.
  • Bu kadar takıntı yapan olunca, 1 hafta önce Bimeks Web'den aldığım mini retinamı ghosting testi yaptım.

Parlaklığı sonuna kadar açıp Marco.org sitesine girdim
    10 dk sayıp otomatik gri ekrana geçti. Ara ara ekrana dokundum ki otomatik ekran kararıp teste halel gelmesin diye.

Sonuç ghosting mhosting yok

Olsa da dert eder miydim? Etmezdim harbi harbi

Kolay gele

İpad Mini Reitna Ekran Ghosting Ve Dead Pixel Testleri

• Bence bu hafta zımbırtısından bi ipucu yakalanmaz ama bu da verilen linkdeki sorgulama değerlerim;

Number of lookups done last 30 days: 1
    You will be limited to 10 lookups per 30 days.

Nice Name: iPad mini Retina (Gen-2 WiFi)
    Machine Model: iPad4,4
    Family name: A1489
    Group2: WiFi
    CPU speed: 1.3GHz
    Screen size: 7.9 inch
    Screen resolution: 2046x1536 pixels
    Colour: White
    Production year: 2013
    Production week: 47 (November)
    Model introduced: 2013
    Capacity: 16GB
    Memory - flavour: xx
    Factory: DL (China - Foxconn)

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    Seni pıçaklarım

Senin adına sevindim , fakat ghosting sorununun Wifi modellerinde Cellular'a göre çok daha az olduğunu biliyorduk, bir kez daha anlamış olduk.

Tahminim şu şekilde;

-Hey Chan yanıma gelir misin bir zahmet ?
    + Buyurun efendim
    -Bugün üretmemiz gereken 10 bin Gen-2 iPad mini Retina Wifi var.Depodan panellerin üretim merkezine getirilmesini sağla ve üretime bir an önce başlayalım. Malum Apple geceli gündüzlü bu ürünleri yetiştirmemiz konusunda bize baskı yapıyor. Daha üretmemiz gereken çok İpad var fakat çok şükür ki az maaşa çalışan çok işçimiz var!
    (Chan depo sorumlusuna gider ve elinde yeterince ekran panelinin olup olmadığını sorar, aldığı cevap olumludur haliyle ve LG Display panelleri işlem için üretim bölümüne taşınır.)

İşte bu durum bizim için(Cellular) de gerçekleşti ve o sıra depodaki panelleri Sharp'ın idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadSing3r -- 30 Aralık 2013; 21:36:19 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.