Şimdi Ara

iPad Mini Alacaklar ve Fiyat Araştırması Yapanlar ( ANA KONU ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
19
Favori
59.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknobah

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/ulusal_flyer_0603.html

WİFİ+4G MEDİA MARKTA 999 TL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teşekkürler hocam bu haftasonu almaya gidiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

quote:

Teşekkürler hocam bu haftasonu almaya gidiyorum :)

şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Bilgilendirme icin tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanlpazar açıkarttırmasıyla 710tl aldım jb yapmadan önce güncelleme mi yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

12 şubatta 699tl olan ürün nasıl düşmez yaa

Yoğun talep stoğu zorlar.
  • Bende tvt'den 18.15te siparis verdim. Musteri hizmetlerini arayip rica ettim kargoyu bugun vermeleri icin cidden cok ilgili bir firma 18.30da cikacak olan kargo arabasina yetistirdiler.

Yarin elimde olur umarim sorunsuz bir urun gelir ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pwnstaer

Bende tvt'den 18.15te siparis verdim. Musteri hizmetlerini arayip rica ettim kargoyu bugun vermeleri icin cidden cok ilgili bir firma 18.30da cikacak olan kargo arabasina yetistirdiler.

hocam önerir misiniz siteyi ilk defa duydum gördüm 16 gb beyaz 1059 tl almayı düşünüyorum, resmi distribütör garantisi demekle ne kastediliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

quote:

Orijinalden alıntı: Pwnstaer

Bende tvt'den 18.15te siparis verdim. Musteri hizmetlerini arayip rica ettim kargoyu bugun vermeleri icin cidden cok ilgili bir firma 18.30da cikacak olan kargo arabasina yetistirdiler.

hocam önerir misiniz siteyi ilk defa duydum gördüm 16 gb beyaz 1059 tl almayı düşünüyorum, resmi distribütör garantisi demekle ne kastediliyor ?

Hocam bende bugun siparis verdim 16gb 4g beyaz olanindan sizin almayi dusundugunuz.

Firmadan daha once alisverisim olmadi ilk alisverisim ama nette arastirdim herkes memnun. Dedigim gibi kargoyu 15dk icerisinde verdiler ricam uzerine.

Daha urun gelmedi yarin elimde olur o yuzden net birsey diyemem ;) En uygun burada buldum axess' e de 25tl puan yuklendi ;)

• Uzun araştırmaların sonucu kendime gerekli olan modelin ipad mini olacağını belirledim.
    Yalnız 3GB sistemin kapladığını göz önüne alarak 16GB olan model yerine 32GB Wifi modelini 1000-1100 aralığında almayı düşünüyorum.
    TVT - ESC - HB - VATAN - TEKNOSA gibi siteleri incelemekteyim. Bilkom garantisi veren (ESC gibi) bir yerden almayı istiyorum.
    Bildiğiniz veya önereceğiniz başka siteler var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eriond

Uzun araştırmaların sonucu kendime gerekli olan modelin ipad mini olacağını belirledim.
    Yalnız 3GB sistemin kapladığını göz önüne alarak 16GB olan model yerine 32GB Wifi modelini 1000-1100 aralığında almayı düşünüyorum.
    TVT - ESC - HB - VATAN - TEKNOSA gibi siteleri incelemekteyim. Bilkom garantisi veren (ESC gibi) bir yerden almayı istiyorum.

tavsiyem 32 alın, ben 16 aldım cihaz mukemmel ama hafıza daha fazla olsaydı iyi olurdu, ben bimeksden kampanyadan 699 3 ay ertelemeli aldım 12 taksit, uygun fıyatlı bulursanız asla kaçırmayın.
  • Arkadaşlar yurtdışından İpad mini için Manyetik Kılıf ve Ekran koruyucusu getirttim, ihtiyacı olan var ise benimle irtibata geçsin
  • İnternetten alan arkadaslae fiyatla beraber garantiyide belirtsin lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

quote:

Orijinalden alıntı: Eriond

Uzun araştırmaların sonucu kendime gerekli olan modelin ipad mini olacağını belirledim.

tavsiyem 32 alın, ben 16 aldım cihaz mukemmel ama hafıza daha fazla olsaydı iyi olurdu, ben bimeksden kampanyadan 699 3 ay ertelemeli aldım 12 taksit, uygun fıyatlı bulursanız asla kaçırmayın.

Sanırım sabah itibariyle 32GB siparişi vereceğim. En son TVT 985 TL fiyatla veriyor. O olmadı ESC 1025 TL den alacağım. Bilkom garantiliymiş.

• TVT'den 32 GB Ipad mini aldım, hızlı şekilde elime ulaştı, hem kargo takip no vermek için aradılar, hem ürünün elime geçtiğini teyit etmek için aradılar.

Aynı zamanda asus transformer prime tablet kullanıcısıyım (ilk çıktığından beri). Artık Asus tableti kullanmaz oldum, özellikle pdf dökümanları ile işim çok, pdf konusunda ios'un performansı android'i adeta 10'a katlıyor. Ipad mini adeta akıyor, ses kalitesi şahane, retina ekran sorununu asla yaşamadım. Ekrana yakından bakmaya çalışınca bile ben pikselleri zor seçiyorum. Ekran kalitesi şahane, tabletin hızı şahane, hafifliği, tabletin boyutu tek kelime ile mükemmel. 1,5 senedir kullandığım 1,6 ghz 4 çekirdekli, nvidia tegra grafik işlemcili, 1 gb ddr3 ramli asus prime tabletim, ipad mini yanında nal topladı adeta.

Benim için ios işletim sistemi bir handikaptı, zaten jailbreak ve itools programları sayesinde ios'un tüm negatif yanları ortadan kalkıyor. Ipad mini şu ana kadar kullandığım en iyi tablet. Tabletin şu ana kadar kötü bir yönünü görmedim. Android işletim sistemi daha çok yol kat etmeli (öncelikle bir süre sonra sistem şişebiliyor, ağırlaşıyor vs, ne yapalım yani 4 çekirdekli 3ghz hızında tablet mi bekliyelim). Ipad minide beş parmak kapatma, dört parmak sağa sola, dört parmak yukarı gibi haraketleri kullanarak multitasking olayının dibine vuruluyor (kabul ediyorum bir windows multitasking mantığı yok ama tablet kullanıcısının ihtiyacı olanı veriyor, goodreader dan bir pdf dökümanı okurken, anında daha önce açtığım bir şema resmine dört parmak sola kaydırma ile geçmek, beş parmağı kapatıp saniyesinde ana ekrana dönmek, dört parmak yukarı yapıp, altta açık programlardan birine geçiş yapmak, zaten tablet kullancısının buna ihtiyacı var.)

Söylenebilecek tek negatif şey fiyatı olabilir, benzer android tabletlerle kıyaslayınca, fakat performans o kadar iyi ki, fiyatına söz söyleyemiyorum. (Yarı fiyatına bir nexus tablet bunun yaptığı her işi yapar, fakat bu daha kaliteli yapıyor bence, asus prime tecrübeme dayanarak söylüyorum)

• arkadaslar mini mi.alayim touch.5mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolojist.x

arkadaslar mini mi.alayim touch.5mi ?

ıpad mini tabiki herşeyi yapabilirsin yanında gezdir götür istediğin yere..
  • bende ipad mini 32 gb + cellular almayı istiyorum ve kampanyalı bir yer var mı acaba 2 yıl türkiye garantili?
  • En sonunda aldım ve mesajımı iPad miniden yazıyorum. Bu kadar zaman bosuna beklemişim.tvt bilgisayardan 32gb beyaz modelini aldım.güvenerek alabilirsiniz sonuna kadar ilgili bir firma.ürün index bilgisayar garantili. Aldığım fiyat 985 Tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.