Şimdi Ara

iPad mi notebook mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sınıflarının farklı olduğunu biliyorum. Kullanım Kriterlerim:

-Üniversitede sunum vs. Hazırlamak.
    -İnternet. (oyun vs. Değil araştırma yapmak, webde gezinmek)
    -Sosyal ağlar.

Alacağım ürünü bu alanlarda kullanacağım. iPad bu alanlarda işimi görürse yanımda koca bir laptop gezdirmek istemiyorum. Ayrıca bi laptopa 1.800 TL civarı para verip sıradan bir bilgisayar kullanmak istemiyorum. iPad hem fiyat olarak daha makul hemde çok daha pratik.

Sorum özünde şu: ipad bu beklentilerimi karşılar mı bir üniversite öğrencisine laptop ihtiyacı hissettirir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 29 Haziran 2011; 23:33:02 >

• iPad beklentilerini karşılar.
  • iPad de sunum zor hazırlarsın, sizin için notebook bence.
  • Ipad. Keynotu kullanarak sunum hazirlanir bi sikinti olmaz. Ama dikkat ipad bir bilgisayar degildir ve bilgisayar yani itunes olmadan kullanimi problemlidir. Ipad bir post-pc urunudur apple inda soyledigi gibi.

O yuzden bir notebook unuz varsa ipad alinir. Ama bilgisayara sahip degilseniz ipad sizin icin degil.
  • Notebook iyidir,ipad notebookun yaptiklarini yapamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Notebook iyidir,ipad notebookun yaptiklarini yapamaz

Soru İpad notebookun yapabildklerini yapabilirmi degildi
    İpad tabiki bi notebook görevi göremez
    Ama arkadaşın ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebilir
  • ipad+netbook alın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    MacBook mu ? windows mu ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bilgisayarım zaten var fakat kendi şehrimde olacak. Yalnızca üniversite zamanı kullanacağım iPad'i ~6 aylık bir dönem. Zaten bu yüzden notebook almak istemiyorum bana çok hantal geliyor. Ayrıca kullanmayacağım bir ton özellik için ekstra para verip onun hantallığını çekeceğim.

iPad ise yeni bir teknoloji ve teknolojiyede merakım var. Ayrıca karizmasıda cabası. Bu bağlamda öğrenmek istediğim şey iPad'in bu dediklerimi yapıp yapamayacağı. Aranızda üniversite okuyan arkadaşlar vardır iPad bir üniversite öğrencisine yetiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Notebook iyidir,ipad notebookun yaptiklarini yapamaz

Soru İpad notebookun yapabildklerini yapabilirmi degildi
    İpad tabiki bi notebook görevi göremez
    Ama arkadaşın ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebilir

Ben zaten soru ipad notebookun yapabildiklerini yapabilirmi demedim ki
  • Sunum olayi zor gibi
  • Sunum hazirlayabilirsiniz fakat notebook kadar pratik olmaz. Diger ihtiyaclarinizi fazlasi ile karsilar.
  • Sunum olayini bilmem ama not yazma internette herhangibir isini gorme acisindan ipad iyi bir tercih olabilir ipad icin bilgisayar sart degil isini bur internrt kafedede halledebilirsin bir kere guncelledinmi seni aylarca idare eder mesela ben kac aydir iphone u bilgisayara baglamiyorum gerek yok versiyon yukseltirken ancaj

Onun icin ipad iyidir bi tane benimde hevesim var bende unude okuyorum iphonea not tutuyorum bide ipad olsa deme keyfime
  • O zaman sanırım en iyisi bir süre ikisinide almayayım üniversiteye gideyim oradaki koşullara göre tercih yaparım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • sen notebook al
    ipad te USB girişi bile yok. Oyun ve eğlence amaçlı yapılmış bir cihaz ipad.
  • ben unı de okuyorum. yapmam gereken bı sunum vardı ıpad de oluca kgıbı degıldı. ıpad de sunumun hazır halını cok daha rahat gosterebılırsın ama bence hazırlanması pc de daha kolay olur. bende suan notebook var bende satıp netbook ve ıpad almayı dusunuyorum. ıpad pc sız olmaz malesef. muzık atmak app yuklemek ıcın fln gerekebılır. app lerı fln ınternetten yukleebılırsın dıceksınız belkı ama benm ıphone da suan 4 gb app var. baya zaman alırdı ınternetten o dusuk hızla ındırmek.
    ıpad + netbook bır notebook fıyatına gelıyor. hatta ıyı bır notebook dan daha ucuz . en onemlısı ıksıde oldukca portable cıhazlar.
  • iPad kullandım...Kendi derslerimde, öğrencilerime ders anlatırken projeksiyona bağlayıp vb şekillerde kullandım...Eğer normal bilgisayarda iş görmede hızlı iseniz, iPad vb. dokunmatik ekranlarınlı cihazlarda sıkıntı yaşarsınız...Sistemin işleyişi açısından kastediyorum...Yoksa işlemci hızından değil...Örneğin bir excel tablosu hazırlamak iPad'de gerçekten işini hızlı gören biri için zulüm oluyor...
  • Teşekkürler arkadaşlar. O zaman iPad halen daha benim gibi beklentilere sahip insanlar için yeterli değil. Notebook alayım o zaman.
  • App için pc ye gerek yok en basta pc senkronizasyonu ve arşivimi iPad e atmak için kullanıdım o günden beride pc bağlantısı hiç yapmadım sunum uygulamaları yükle ki store da bolca var sunumda yaparsın icabında oyunda oynarsın yanında 1.5-2kg ağırlık taşımaktanda kurtulursun sadece excel de biraz zorlanabilirsin notebook la daha pratik olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.