Şimdi Ara

iPad Air mi Mini 3 mü Mini 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPad almayı düşünüyorum. Genelde oyun, wifi üzerinden sosyal ağlar için kullanmayı tercih edeceğim. Aynı zamanda günde birkaç saat olsa da babamda kullanacak. Film izleme, iddaa oynama için

Maksimum 1000-1100 lira fiyat bütçem var..

iPad Air 16gb, iPad Mini Retina 32gb, iPad Mini3 16gb cihazları fiyat aralığıma uygun cihazlar..

Sizce hangisini almalıyım, hangisini tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 12 Aralık 2014; 1:06:11 >

• Hepsi aynı güçte cihazlar. Touch id ve büyüklük açısından tercihiniz size kalmış.
  • Hangi modeli seçeceksin bilemem ama 16 GB'lık alma. En az 32, ya da yeni nesil alacaksan 64 olsun.
  • Air 32 tercih edin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyata göre mini 32, evde kullanılacaksa air 32 zorlanabilir
  • Mini 3 16 GB WI-FI satıyorum uygun fiyata, ilgilenirseniz iletişime geçersiniz.
  • beyler tablet alicam samsung note serisi dusunuyordun ama

bugun vatanda i pad larin ekranina bakinca sok oldum muhtesem bi goruntu kalitesi var

note 3 kullnicisiyim hic apple marka cihaz kullnmadim

simdi i pad almayi dusunuyorum ama ne tavsiye edersiniz

600 700 civari dusunuyorum n 11 de indrmlerle 1000 tl lik bir cihazi 700 e de getrebilirim

hangi modele yonelyim daha cok internette dolasmak yazi okumak icin aliyor olucam

mumkunse 8 inc yeter gibi ama 10 inc de olabilr

bilmem anlatabildim mi derdimi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bnce air veya mini 3

• Ben çok uygun fiyata 16 GB Space Gray iPad Mini 3 satıyorum, ilgilenirsen iletişime geçersin.
  • ipad air
  • Öncelikle kullandığınız bir pc var mı bende aynı iklemde kalmıştım gittim 13" macbook air ve mini retina aldım kafam rahat pc niz varsa bence mini retina gerçekten güçlü ve çok hafif ama touch ıd benim için önemli büyük ekran olmazsa olmaz derseniz size kalmış bir şey o
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihhoztas

Bence mini 3 e hiç bulaşma mini 2 ile tek farkı touch İD. Tabii para akmıyorsa diğeri( air-mini) senin kullanımına kalmış

Para akıyorsa air 2 alsın hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu mini 2 de sarı ekran diye bi sorun varmış? nedir tam olarak acaba?
  • kesinlikle air alın mini ye verilen para değmez bence

• Mini 3, 32gb lik düşünebilirsiniz.

• Evde Kulanmak İçinse Air Taşırım Dersen Mini2. Mini3 ile farkları touch ıd ile mini3'ün daha güncel olması İpad2'ye 3 senedir güncelleme geliyor. İpad mni3 2014 de çıktı mantıklı düşünürsek en az 2017 ye kadar destek alır.

• bende air 64 gb var
    oyun ebook pdf foto koleksiyonum için kullanıyorum..
    başka da bişey yapılmaz zaten ios gudubetinde...
    cihazın kendisi öküz gibi bişey zaten...
    tutmak kullanmak hiç ergonomik değil..
    okuma amaçlı aldığım için air aldım o dana kadar aletle bileğin iyi kas yapar...
    bide sen diyorsun ki oyun film ohooo ve 16 - 32 gb...
    1000 lira parayla ipad alınmaz bi kere...
    şunu anlayın bi kere türkiye gibi vergilerin yüksek oldugu bir 3. dünya ülkesinde apple almak ve kullanmak için çok paranız olması lazım..
    eğer çok paranız yoksa az paranızın hakkını apple kullanarak alamazsınız...
    bi başlıga bakıyorum adam macbook almış harici ekran bağlamış fakir imaci yapmış örümcek adam gibi kullanıyor..
    ve ulaşamadığı için imace zaten malzemesi kalitesiz diyor...
    öbür başlıga bakıyorum adam 1000 liram var video ve oyun oynayacağım ipad diyor filan..
    oyun ve film için en az 64 gb hafızan olacak...
    o paraya en iyisi sen sd kart destekli samsung al...
    hafıza sorunu yaşamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haci78 -- 16 Aralık 2014; 8:20:01 >

• mini 3 ün mini 2 den tek farkı touch id ise gerek yok fazla para vermeye. Ayrıca anlamıyorum kişisel ihtiyaca göre değişir hangisini alcağınız. mini çantaya atılır taşınabilir büyüklükte , airler bariz büyük. ihtiyacınız ve paranıza kalmıs bişy.
  • Vatanda bu hafta sonu ipad mini retina 64 gb wifi modeli 799 ₺.

• Bence mini 3 e gerek yok, mini 2 yani mini retina çok iyi cihaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.