Şimdi Ara

İpad air m2 mi ipad pro m2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın hocalarım herkese merhaba günlük kullanım pdf okuma not alma ve içerik tüketimi amacıyla kullandığım ipad air 3'ü artık yavaşlaması nedeniyle yenilemeyi düşünüyorum

Yeni çıkmasından güncel olmasından dolayı air m2 daha cazip geliyor ama bir yandan da pro m2'nin ekran kalitesi 120hz ve face id çekici geliyor Siz hangi tableti önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nowomennocry837 N kullanıcısına yanıt
    Air m2 alın hocam fiyat farkı var keza ben m1 kullanıyorum ondan bile memnunum ama min 128 gb alın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt

Hocam ekran kalitesi olarak niye pro almadım diye pişman olur muyum diye endişe ediyorum

• ipad pro max

• nowomennocry837 N kullanıcısına yanıt

Aradaki fark önemli,bütçe zorlamaz ise pro alabilirsin tabi apple karşilaştirmalarina bak farka değer mi sen karar ver.

• Eğer büyük fiyat farkı yok ise ben ikisi arasında kalıp, air m2 alana gülerim. 60hz çağ dışı ekrana m2 değil m10 koysan o akıcılık hissini alamayacaksınız. Bana göre sadece fiyat avantajı varsa tercih edilmeli air m2. Ben hatta bir önceki air m1 i tercih ederim 17k-18k civarına görüyorum bu ara. Kısaca air alacaksanız uygun fiyata oynayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.