Şimdi Ara

ipad air aldım ama hayla düşünceliğim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem aklında samsung var derhal ipad'ı iade et git samsung al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tikkafalı

quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Bir haftaya iPhone alırsın merak etme

doğru bir seçim yapmışsın pişman olmazsınız
    arkadaşın dediği gibi bir haftaya iphone 4S falan düşünürsünüz

Bence lightning kablo için 5c alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesela otomatik düzeltmeyi açtığınız zaman 'hayla'yı 'hala' olarak değiştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Ağustostan beri ipad mini kullanıyorum yanındada galaxy s3

ipad mini tamam çok güzelde ipad alan direk iphone alır diye genellemek yanlış,ben hala iphonedan tiksiniyorum.3g yi açmak için bir ton çabalar,her dakka elinde sarjla gezmeler falan bana göre değil

Her dqkka sarjla gezme mi?
    Hayret cevremde s3, s3 mini, s4 kullanicilari her dakika sarjla geziyor ve ben yanima hoc sarj almiyorum.

Aynen benim arkadasta da s3 var sarj hep cebinde bendede iphone 4 var tam 1 gün dolduruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: grknreis

Hayla değil hala, düşünceliğim değil düşünceliyim. Teknolojiye bu kadar kafa yoracağına edebiyat derslerine ağırlık vermelisin.

Yazım kuralları edebiyat dersinde değil türkçe dersinde öğretilir. Keşke sende bunu bilseydin.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: JoSeePh

Sırf başlığa yazılan eleştirileri okumak için girdim

Aynen :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Ağustostan beri ipad mini kullanıyorum yanındada galaxy s3

ipad mini tamam çok güzelde ipad alan direk iphone alır diye genellemek yanlış,ben hala iphonedan tiksiniyorum.3g yi açmak için bir ton çabalar,her dakka elinde sarjla gezmeler falan bana göre değil

Hiç elimde şarj aleti ile gezmedim ben bu zamana kadar gayet normal gidiyor 5s ler ve 5 ler ama eskilerini bilemem.
  • Bence de hiç sıkıntı çekmeyeceksiniz. Hatta bir arkadaşın da dediğine ek yapmak istiyorum, 1 haftaya iphone 1 aya da mac bile alabilirsiniz Tabii eğer bilgisayar tarafında oyun filan oynayan biri değilseniz. Mac uzun şarj süresiyle internette gezmek için ideal. Tabii ipad varken bilgisayar pek açılmıyor aslında
  • Ah ah bu konu yine düşüncelerimi allak bullak etti. Daha yeni note 10.1 2014e karar vermiştim, ama bu yorumlar apple sevgimi tetikledi. Android tablet alsam apklerde uğraşacağım ama appstoreda büyük bir koleksiyonum var. Bir sürü paralı uygulamayı sırf hesapta bulunsun diye indirmiştim ve iphone kullanırken aldığım bir sürü uygulama var. Fakat bir taraftan da note'un kalemi aklıma geliyor, scrapbook ve snote gibi uygulamalar çok işime yarar. Multiwindow da cabası...

Şöyle demek istiyorum, android stabil değil, uygulamalarin çoğu için özel olarak optimize (kelime aklima gelmedi) gerekiyor ve google play çöplerle dolu fakat kullanmasını ve ayarlamasını (root, custom rom falan) bilince hiçbir sıkıntı kalmıyor. Tabii uğramak istemeyenler için tek seçim iOS. Ben bir ara heveslenmistim o ayarlamalari falan yaparım keyfime bakarım diyordum ama bu konu beni yine apple'a yöneltti.

Oh be içimdekileri çıkardım rahatladım. Bu arada tableti yazın alacağım, merak ediyorum ne alacağımı. Çünkü muhtemelen note 8 2014 çıkacak ve kafamı tekrar allak bullak edecek. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tapsy

quote:

Orijinalden alıntı: grknreis

Hayla değil hala, düşünceliğim değil düşünceliyim. Teknolojiye bu kadar kafa yoracağına edebiyat derslerine ağırlık vermelisin.

Yazım kuralları edebiyat dersinde değil türkçe dersinde öğretilir. Keşke sende bunu bilseydin.

:)
  • Sadece ve sadece "... hayla düşünceliğim" kısmı için konuyu açtım. Gerekli cevapların verildiğini, yapılması gereken geyiğin yapıldığını gördüm, güldüm ve gidiyorum
  • Bu konu hayla devam ediyor mu yav

• Cihaza jb yaparsanız hiçbir eksiği kalmıyor, kurun sbsettings'i tüm kısayollar elinizin altında tek tuşla tethering, 3g, data vs. önünüzde.
    Bluetooth mu lazım, cydia'dan btstack yazılımını alın ve keyfinize bakın. Üstelik jb ile dahi androidle karşılaştırılamayacak kadar gayet stabil, androidde yapıp da ios'da yapamadığım şey neredeyse olmadı,
    olsa bile kişisel olarak işime yaramayan süs, görünüm tarzı şeyler. Özelleştirme ios'da da jb ile gayet mümkün. Itunes bağımlılığı da yok artık, ifunbox gibi sürükle bırak dosya aktarımı yaptıran birsürü yazılım var.
    Connection kit ile birçok şey, donanım bellek hdd bağlanabiliyor tıpkı androiddeki otg mantığı gibi. Hatta midi klavyemi(müzik aleti) usb midi kablosu ile ipad'e bağlayıp garage band üzerinde kullanabildim.
    İstediğiniz gamepad, mouse, klavye bağlanıyor. Ps3 dualshock controllerı bluetoothdan kablosuz bağlayabiliyorum, üstüne ios7'de uyumlu yeni oyun kontrolcülere yazılım altından resmi destek de geldi.
    Büyük firmaların ipad için tonla profesyonel, üretim amaçlı, tablet arayüzünde kullanıma uygun yazılımları var.
    Bunları eski bir android kullanıcısı ve hatta meraklısı, fanı olarak söylüyorum. Androidle uzun süre geçirmiş birisi ios'a geçince farkı hissediyor. Üstüne de eksik hissetmiyorsunuz.
    Tak & çalıştır gerisini unut mantığı çok güzel, hele ki zamanında kullandığım galaxy s2 için hergün stabilite arayışı için tonla rom deneyenleri gördükten sonra.
    Jb yapmak bile android rootlamaktan çok çok daha kolay, tak kabloyu bas tek butona iş bitsin. (örn evasion)
    Ki bu karşılaştırmalar daha çok telefon için geçerli, tablet için optimize edilmiş ve tablete özel yazılım çeşidi en fazla olan, tablete en çok önem verilen platform halen ios.
    Bir tablet uygulaması yapılıyorsa ilk ipad'e hazırlanır, gerek yurtiçi gerek yurtdışında. Örnek olarak yerli firmalar, web siteleri, bankalar, alışveriş platformlarının varsa hep ipad uygulamaları vardır,
    az bir kısmında android+ios şeklinde çift seçenek olur. Telefon ne kadar tartışmaya açık olsa da tablette android severlerin(körü körüne savunmayanların) de çoğu ipad diyecektir diye düşünüyorum.
    Sonuçta bu cihazlar gerek android gerek ios olsun az para değil, körü körüne düşünmeden almak yerine en çok verim alınacak olan tercih edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 6 Ocak 2014; 11:42:55 >

• Konu nerden nereye gelmis

• en geç 1 ay içinde kendine iphone alacaksın :) sonra demedi deme :))
  • ELİMDEN ŞİMDİYE kadar 10 farklı tablet geçmiştir ipad 2 diyorum o bile stabildir
    ipad 2 bile çok iyidi buu düşünemiyorum
    ipad donannımsalda belki android yok 4 gb ram 16 çekirdek işlemcisine yaklaşamayabilir
    fakat ios denildimi 2 kere düşünütüm tablette telefonda ios kullanmadım yorum yapmıycam bi süre sonra ama
    ipad air almak niyetindeyim

çok iyi bir seçim yapmışsınız satmayı düşünürsenizde değerlendire bilirim. . .
  • Haylayf degil mi o şekerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

quote:

Orijinalden alıntı: JoSeePh

Sırf başlığa yazılan eleştirileri okumak için girdim

+1

+111
  • Bende İpad mini var keşke 10.1 alsaydım diyorum :( İpad mini gayet güzel ne bir kasma oluyor ne bir oyundan atma falan hiç biri yok ama içimden keşke 10.1 alsaydım diye geçiyor :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.