Şimdi Ara

ipad air aldım ama hayla düşünceliğim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yqpılacak en iyi şeyi yapmışsın ben de aynı ürünü aldım tek düşüncem 16gb ım yetersiz olabileceği

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Haylayf degil mi o şekerli.

Hahah

• millet Türkçe öğretmeni kesilmiş burada. size ne birader? sanki hepiniz İstanbul Türkçesi konuşuyosunuz! hey Allahım ya.
  • Arkadaşlar gerçekten harika bir foruma üyeyiz. Bir kez daha ne kadar kaliteli , esprili bir topluluk olduğumuzu burada görmüş olduk.Akşam akşam amma güldüm okuduklarıma ve şu an ha.la ( ) gülüyorum...ipad mini ile ilgili birkaç soru soracaktım buraya takıldım. Valla helal olsun size ne yorumlar yazmışsınız.Konu : başlık dahil her yerinden espri fışkırıyor...Herkese iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

millet Türkçe öğretmeni kesilmiş burada. size ne birader? sanki hepiniz İstanbul Türkçesi konuşuyosunuz! hey Allahım ya.

Kimseye istanbul turkcesi konussun demiyoruz. Ingilizce klavyelerin hatalarini kimsenin yuzune vurmuyoruz. Ama hala kelimesini inatla hayla diye yazarsa biri yazik ayip olur. O dogumunu ve ölümünü kullanarak nick aldigin Ataturk e ihanet olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

millet Türkçe öğretmeni kesilmiş burada. size ne birader? sanki hepiniz İstanbul Türkçesi konuşuyosunuz! hey Allahım ya.

Kimseye istanbul turkcesi konussun demiyoruz. Ingilizce klavyelerin hatalarini kimsenin yuzune vurmuyoruz. Ama hala kelimesini inatla hayla diye yazarsa biri yazik ayip olur. O dogumunu ve ölümünü kullanarak nick aldigin Ataturk e ihanet olur.

Atatürk'e ihanet sıralaması yapılsa bu ülkede arkadaşın "hayla" sı son sırada bile yer almaz. O kadar da abartmayın.

• quote:

quote:

quote:

Atatürk'e ihanet sıralaması yapılsa bu ülkede arkadaşın "hayla" sı son sırada bile yer almaz. O kadar da abartmayın.

Onu abartma bunu abartma bu hale geldik zaten. Diline sahip cikamayan vatanina cikamaz. Bence artik lutfen abartin

• quote:

Cümle ye buyuk harfle başlanır

• 4s kullanıyordum ios7 ile beraber ciddi sarj sorunu yaşadığım için note2 ye geçtim. büyük ekran olduğundan daha iyi geldi, işe gidip gelirken serviste kullanmak daha eğlenceli.

evde ipad3 üm var, tablette kesinlikle apple diyorum.
    satar satmaz ipad air e geçiş yapacağım. çerçeve incelmiş ve çok hafif olmuş.

çok yerinde bir tercih güle güle kullanın....
  • İpad air wifi kullanıyorum ios 7.0.4 JailbreaK'Li ve bir ios hastası olarak android ios'un yanında çin malı gibi kalıyor zamanla ne demek istediğimi anlarsın ;)

• Düşünceliğim nedir ya düşünceliyim değilmi o

• JoSeePh kullanıcısına yanıt
    Aynen

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.