Şimdi Ara

İpad Air 64 GB 1700₺ > 1200 ₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İncehesap üye değildim Güvenilir mi? Fiyat çok uygun geldi... 16 GB normalde 1000 ₺ en düşük 32gb 1130₺

Aldım ben ne dersiniz?

http://www.incehesap.com/ipad-air-tablet-64-fiyati-23962/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• air 2 çıkmışken bu fiyata alınası değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

air 2 çıkmışken bu fiyata alınası değil

Evet Air 2 1629 arada 429₺ oynuyor. Havale ile aldım zaten de yorumlar önemli... Vazgeçilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 9 Nisan 2015; 10:09:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Air 2 için 429TL daha verilmez. Bence bir güzel alınıp kullanılır. 429TL de keyfe keder harcanır.
    Uzaya mı çıkacaksınız? epi topu tablet, Air gayet yeterli bir çok kullanıcı için. Hatta hala çoğuna fazla bile. Air 2 şu an için lüks. Tıpkı iPhone 6 gibi. iPhone 4S veya 5 yeterli iken son model sevdasına yenik düşüyor herkes. Son model değilse tü kaka.
  • http://www.morhipo.com/kampanya/detay/13540339/34459/apple-ipad-air-64gb-wifi

Çek ile falan daha uyguna geliyor.

Fiyat 1199 TL
  • Bu fiyata bi yüksek gb air 2 bulamadık , yetmese de 16 lık air e devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

air 2 çıkmışken bu fiyata alınası değil

dünkü acer bilgisayar konusunda yazdım sana cevaplayamadın usta? hayret çok şaşırdım kaptım bir tane, teşekkürler kullanıyorum tavsiye ederim dememişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Al sat yapmayıp uzun dönemli kullanmayı düşününler air 2 kovalamalı önemli donanım gelişmeleri mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Site güvenilir daha önce 1700 TL'ye LG plazma almıştım sorunsuz geçti elime.
  • ipad air 16gb kullanan birisi olarak air gerçekten mükemmel ve çok rahat yıllarca gidebilecek bir tablet.
    Sadece ben hata yaptım siz yapmayın sakın ama sakın 16gb almayın, hafızası çok çabuk doluyor ve sürekli birşeyleri silmek zorunda kalııyorsunuz. Ki bende oyun felan yüklemem, sadece online dergileri indirip okuyorum ve haberleri takip edip internete giriyorum. Yani resim video vs bunlarlada ilgilenmediğim halde yetmiyor hafıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.