Bildirim
ip sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O Bilgisayarı ağdan çıkarıp yani ağ yapılandırmasını yeniden kurup sonra ip yapılandırmasını bir daha denermisin. -
denedim olmadı. hatta driver ı kaldırıp yeniden kurdum aynı sorun devam ediyor -
Eset Smart Security mi kullanıyorsunuz eğer öyle ise kaldırıp bir de öyle deneyiniz. Yada başlat/çalıştır/msconfig yazarak başlangıç kısmından bilgisayar açılımında gereksiz bir program var ise kaldırınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Powerx*
Eset Smart Security mi kullanıyorsunuz eğer öyle ise kaldırıp bir de öyle deneyiniz. Yada başlat/çalıştır/msconfig yazarak başlangıç kısmından bilgisayar açılımında gereksiz bir program var ise kaldırınız.
dediğiniz gigi başlangıçta çalışan gereksiz programları kaldırdım sorun çözüldü teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: boylu
quote:
Orijinalden alıntı: Powerx*
Eset Smart Security mi kullanıyorsunuz eğer öyle ise kaldırıp bir de öyle deneyiniz. Yada başlat/çalıştır/msconfig yazarak başlangıç kısmından bilgisayar açılımında gereksiz bir program var ise kaldırınız.
dediğiniz gigi başlangıçta çalışan gereksiz programları kaldırdım sorun çözüldü teşekkür ederim
Yardımcı olabildiysem ne mutlu Ben teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cable not connected ne demek
- bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor klavye çalışmıyor
- klavye bozuldu tuşlar yanlış yazıyor
- denetim masası kısayolu
- monster statik elektrik boşaltma
- bağlantı sıfırlandı.
- bilgisayar hızlandırma
- video boyutu küçültme
- suya düşen telefon
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X