Şimdi Ara

ip sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ağ bağlantılarındaki ip yapılandırmasını elle yapıyorum fakat resimde görülen yeğlenen DNS sunucusunu girip bilgisayararı yeniden başlattığımda yapmış olduğum değişiklik siliniyor. sorun sadece yeğlenen DNS sunucusunun silinmesi. ip ayarları olduğu gibi kalıyor.

ip sorunu

• O Bilgisayarı ağdan çıkarıp yani ağ yapılandırmasını yeniden kurup sonra ip yapılandırmasını bir daha denermisin.
  • denedim olmadı. hatta driver ı kaldırıp yeniden kurdum aynı sorun devam ediyor
  • Eset Smart Security mi kullanıyorsunuz eğer öyle ise kaldırıp bir de öyle deneyiniz. Yada başlat/çalıştır/msconfig yazarak başlangıç kısmından bilgisayar açılımında gereksiz bir program var ise kaldırınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Eset Smart Security mi kullanıyorsunuz eğer öyle ise kaldırıp bir de öyle deneyiniz. Yada başlat/çalıştır/msconfig yazarak başlangıç kısmından bilgisayar açılımında gereksiz bir program var ise kaldırınız.

dediğiniz gigi başlangıçta çalışan gereksiz programları kaldırdım sorun çözüldü teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylu

quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Eset Smart Security mi kullanıyorsunuz eğer öyle ise kaldırıp bir de öyle deneyiniz. Yada başlat/çalıştır/msconfig yazarak başlangıç kısmından bilgisayar açılımında gereksiz bir program var ise kaldırınız.

dediğiniz gigi başlangıçta çalışan gereksiz programları kaldırdım sorun çözüldü teşekkür ederim

Yardımcı olabildiysem ne mutlu Ben teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.