Bildirim
DNS değişimden sonra internet sorunu?
LEGO® Speed Champions Geleceğe Dönüş’ten Zaman Makinesi 77256 -9 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (357Parça) Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/lego-speed-champions-gelecege-donusten-zaman-makinesi-77256-9-yas-ve-uzeri-cocuklar-icin-yaratici-oyuncak-yapim-seti-357parca-116420159?magaza=n11
dün paylaşıldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şöyle ki, TİB DNS'leri de tek tek banlıyor ve hatta son günlerde fişlemek için DNS kullanan insanları farklı sitelere yönlendiriyorlar. DNS kirliliği denilen bir muhabbet varmış; mesela DNS'i ayarladın ve internete girdin. Servis sağlayıcın hala senin o IP'den yabancı bir servera bağlanmaya çalıştığını görebiliyor. Dolayısıyla fişleniyorsun. VPN tavsiye ederim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Paratoy
Şöyle ki, TİB DNS'leri de tek tek banlıyor ve hatta son günlerde fişlemek için DNS kullanan insanları farklı sitelere yönlendiriyorlar. DNS kirliliği denilen bir muhabbet varmış; mesela DNS'i ayarladın ve internete girdin. Servis sağlayıcın hala senin o IP'den yabancı bir servera bağlanmaya çalıştığını görebiliyor. Dolayısıyla fişleniyorsun. VPN tavsiye ederim.
İlginden dolayı teşekkürler. VPN? pek bilgim yok biraz açarmısın_____________________________ -
Youtube' a dns değiştirerek ulaşım sağlayabilirsiniz. Twitter ip bazlı olarak engellendiğinden, dns değiştirerek ulaşmak mümkün değil. Vpn ya da proxy kullanmanız gerek.
Ben Yandex dns den memnunum. Youtube erişiminde de herhangi bir sıkıntı çıkartmıyor.
http://dns.yandex.com/_____________________________ -
Rica ederim. Açıkcası benim bireysel endişelerimi de dile getirmişsiniz, dolayısıyla...
VPN = Virtual Private Network. Kendi sunucularını kullanıcılarının kullanımına açan şirketler, bir yazılım yüklemenizle bilgisayarınıza yeni bir internet bağdaştırıcısı kuruyor ve acısız sancısız, genelde bir tuşla temiz bir IP adresi almanızı ve diğer ülkeler yada güvenli sunucular üzerinden internet trafiği kurmanıza olanak sağlıyor.
Ücretsiz VPN'ler çok moda oldu ama hiç doğru bir seçim değil. Ben kendim kullandım ve ne kadar tehlikeli olduklarını sonradan öğrendim. İşin aslı şu ki, internet sağlayıcınızdan IP almayarak ve anonim bu sunuculara bağlanarak yasaların dışında kalıyorsunuz biraz - kim olduğunuz belli olmuyor çünkü. Dolayısıyla kendinizi korumanız lazım. Ücretsiz yazılımlar bunu sağlamıyor. Hatta Hotspot Shield gibi adı son zamanlarda çok anılan ücretsiz servislerden birini kullanınca internet trafiğinizin bilgilerini satarak reklam geliri elde ettiklerini görüyorsunuz, nerede güvenlik diyorsunuz.
VPN için altyapısı sağlam (yani bağlantı hızınızı etkilemeyecek) ve güvenli (yani kullancısına açık açık her şeyi anlatan ve şifreleme imkanı sağlayan) bir şirket seçmenizi tavsiye ederim. Etrafta bunlardan bir kaç tane var. Ben PureVPN'i seçtim şimdilik buradaki bir arkadaşın tavsiyesiyle. Onu kullanıyorum ve oldukça memnunum. Deneme süresi var, 3 gün boyunca tam kapsamlı olarak kullanabiliyorsunuz programı vs.
Dediğim gibi, DNS'le erişim sağlıyorsunuz ama hiç bir şekilde anonim değilsiniz, hızınız yüklenmeye göre yavaşlayacaktır ve güvenliğin yakınından bile geçmiyorsunuz._____________________________
-
DNS'lerin işlememe sebeplerinden birini de google açıkladı.ISS'ler resmen hackerlık yapmış.
Google açıklaması burada_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: koalaxy
Youtube' a dns değiştirerek ulaşım sağlayabilirsiniz. Twitter ip bazlı olarak engellendiğinden, dns değiştirerek ulaşmak mümkün değil. Vpn ya da proxy kullanmanız gerek.
Ben Yandex dns den memnunum. Youtube erişiminde de herhangi bir sıkıntı çıkartmıyor.
http://dns.yandex.com/
Twitter'a da dns değiştirilerek girilebiliyor, mümkün yani. Giriyorum şahsen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hadi twitter açıldı, Dns ile bilmem ne ile uğraşmaya gerek kalmıyacak artık. Darısı da youtube'un başına inşallah..!! _____________________________ Karanlık cömert ve sabırlıdır. Adaletin içine acımasızlık tohumlarını eken, merhametin içine hor görü damlalarını sızdıran ve sevgiyi şüphe tanecikleri ile zehirleyen şey, karanlıktır. Karanlık sabırlı olabilir, çünkü en ufak yağmur damlası bu tohumların filizlenmesine neden olacaktır. Karanlık sabırlı olabilir ve tohumlar filizlenir, çünkü onların büyüdüğü toprak, üzerlerini örten bulutlar, onlara ışık veren yıldızların arkasında bekleyen karanlıktır. Karanlığın sabrı sonsuzdur. Eninde sonunda, yıldızlar bile söner... -
Youtube da açıldı, vatana millete hayırlı olsun :)
Bense hala VPN kullanmaya devam edicem, çünkü yeter artık takip altında kaldığımız._____________________________ -
Açıldığı falan yok bu arada sitelerin, kandırıldık bir kez daha. VPN'e devam... _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom modem dışarıdan gelen internet kablosu nasıl bağlanır
- binada internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- türk telekom wifi 7 modem
- türk telekom internet iptali
- ttnet şikayet etme en etkili 2 yol
- zyxel modem kurulumu
- internet hızlandırma
- e devlet operatör değişikliği
- cep magnet nedir
- statik ip öğrenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler