Şimdi Ara

İp merdiven yapmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 metre uzunluğunda bir ip merdiven ihtiyacım var.İnternette bir kaç yerde gördüm fakat fiyatlar fahiş olduğundan kendim yapmaya karar verdim.Bu için ne tür bir ip kullanmalı , kaç mm kalınlığında olmalı.Basamakları ahşap mı tercih etmeliyim.Basamaklar ile halat bağlantılarını nasıl yapmalıyım?

• Aslında fotoğraftaki gibi birşey yapabilirsin, iyice incelersen.
    Normal bir halat, sağlam bi ahşap. Dekor olarak kullanacaksan; krem beyaz halat ve kestane vernikli ahşap basamak oldukça iyi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce bir hırdavatçıya sonra mobilyacıya gittin mi senin iş tamam, tahtalar yuvarlak olamayabilir köşeli rahat yapabilir mobilyacılar
  • Ne tür bir ip , ne tür bir ahşap almak lazım.Sonuçta ipin kopmaması , ahşapın kırılmaması lazım.

Şöyle bir ip var polyester
    http://www.koctas.com.tr/oto-malzemeleri/halat-polyester-20-metre/18913/

Şöyle bir sisal halat var
    http://www.koctas.com.tr/oto-malzemeleri/sisal-halat-20-metre/18916-25924/?utm_source=akakce&utm_medium=pricecomp&utm_content=standart&utm_campaign=2015&cm_mmc=pricecomp-_-akakce-_-firsatlar-_-2015&v=1.16.7

Yalnız bunlar 10 mm ince olmaz mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Üye -- 17 Kasım 2015; 9:58:40 >

• Korkusuz Üye kullanıcısına yanıt
    şimdi ben aynı şekilde senin gibi gitsem mobilyacıya hırdavatçıya yardımcı olurlar burası ufak yer adamlar ilgilenir.
    ipin çeşidi ile ilgili tam bir bilgim yok o yüzden sana yanlış bilgi vermek istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

10 metre uzunluğunda bir ip merdiven ihtiyacım var.İnternette bir kaç yerde gördüm fakat fiyatlar fahiş olduğundan kendim yapmaya karar verdim.Bu iş için ne tür bir ip kullanmalı , kaç mm kalınlığında olmalı.Basamakları ahşap mı tercih etmeliyim.Basamaklar ile halat bağlantılarını nasıl yapmalıyım?

Kendir diye geçer hasır ip derler, hamaklarda vs kullanılır. özelliği sağlam olmasıdır. 10 metresi 15 tl şuan

• Nalburdan kamyoncu halatı ve kürek sapı al. Her saptan 3-4 basamak çıkar. Zaten resimde yapılışı belli. Uçlarını matkapla delip, halata düğüm atıyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.