Şimdi Ara

Dekoratif Isı, Ses Yalıtım Sıvası Canlı Sıva Hakkında Merak Ettikleriniz Bu Yazımızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
20.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canlı sıva (Islak duvar kağıdı) olarak isimlendirdiğimiz ürünümüz, oldukça fazla özelliği bir arada barındıran çok özel bir iç cephe dekorasyon ve yalıtım malzemesidir. Görsel olarak oldukça şık,sınırsız renk kombinasyonu yaratabileceğiniz, evinizdeki, ofisinizdeki mobilya, perde, halı vs. kombinasyonuna en uyumlu deseni bulabileceğiniz, duvar kağıdı ile kıyaslandığında artısı çok olan alternatif bir üründür.
    Canlı Sıvanın Özellikleri

    Canlı Sıva 2.5 - 3 mm kalınlıkta uygulanıp duvar ile iç hava temasını keserek (aynı zamanda nefes alır ) sıcak yada soğuk havayı çok daha uzun süre muhafaza ederek işlev görür . Dünya üzerindeki en yüksek ısı yalıtımı sağlayan madde HAVA'dır. Canlı sıvanın içeriğindeki ana hammadde olan polistrende cm3 başına 6 milyar hava dolu gözenek vardır ve yapısının % 98 i havadır. Canlı sıva yalıtım özeliğini bu şekilde sağlamaktadır. Tavan dahil uygulandığında %50 ısı yalıtımı sağlar.

    Özel dokusu sayesindeki ses akustiği ile birlikte % 35 ses yalıtımı sağlar. Aynı zamanda dekoratif olma özelliğinden dolayı konferans salonları, okullar, sinema vb. sosyal mekanlarda çok talep görmektedir.

    Ürünün tüm modelleri simlidir ve çok şık mekanlar yaratır. Her türlü ortamda uyum sağlar ve görselliği mükemmeldir.

    Ürün duvara uygulandığında mikron seviyedeki dokusu sayesinde nefes alır . Uygulama esnasında yada sonrasında hiçbir koku yoktur. Rahatsız etmeden uygulanır ve kullanılır. Ürün sadece su ile karıstırılarak şeffaf mala ile uygulanır. Uygulama alanının durumuna göre astar uygulaması yapabilirsiniz.

    Duvara uyguladığınız canlı sıvanın, mobilya çarpması vs. zarar görmesi durumunda , o bölge sprey su ile ıslatılarak iyice yumusatılır ve plastık mala yada elle düzeltilir. Baska işlem gerektirmez.

    Ürünün yumusak dokusu sayesınde elektrık süpürgesi ile temizlenebilme özelliğine sahiptir. Antisitatik özelliği sayesinde toz tutmaz .

    Canlı sıva , en az 10 yıl boyunca boya badana gerektirmeden kullanabileceğiniz mekanlar oluşturur ve aynı zamanda taşınabilir özelliği sayesinde taşınsanız bile su ile duvardan söküp yeniden uygulayabilirsiniz, dolayısıyla çok ekonomiktir .

    Asbest , silis v.b kanserojen maddeler içermez. Alerjen değildir. Sağlıklı bir üründür. Yumuşak dokusu sayesinde ( özellikle küçük çocuklar için) yaralanmalara karşı koruma sağlar .

    Türkiyenin Tübitak onaylı İlk dekoratif yalıtım ve canlı sıvasıdır.[DHVideo=]

    Isı ve ses yalıtımı yapan, yanmaz, onarılabilir,

    taşınabilir, antibakteriyel, içinde kimyasal malzeme barındırmayan

    kokusuz, uzun ömürlü, ortamı böcek ve sinekten koruyan bir üründür.

    Canlı sıva bir kabın içerisinde 10 Lt su ile el veya karıştırıcı yardımı ile karıştırılır, 30 dak dinlendirilir.

    Kokusuz ve su bazlı olup insan sağlığına zarar verecek hiçbir katkı maddesi içermemektedir.Plastik veya şeffaf mala ile duvar,tavan, cam, tuğla metal plastik, tahta kumaş, alçıpan, kağıt gibi vb her türlü düz, pürüzlü, girintili, çıkıntılı, mat kaygan zemine rahatlıkla uygulanmaktadır.

    Herkesin kolayca uygulayabileceği bir üründür. Uygulandığı zemindeki her türlü kusuru, görsel çirkinlikleri kapatmaktadır. 2 mm kalınlığında uygulanmasını önermekteyiz. ürün farklı kalınlıklarda yüzeye uygulansa bile kuruduğunda homojen şekilde aynı seviyeye gelmektedir. Duvara uygulandıktan sonra oda sıcaklığında ortamdaki neme bağlı olarak yaklaşık 40 saatte kurumaktadır. Yaz aylarında bu süre 12 saate kadar düşmektedir.

    Ürün uygulandıktan sonra tam kuruyana kadar üzerinde düzeltmeler yapılabildiği gibi kolayca sökülüp tekrar uygulanabilir. Paket açılmadan istenildiği kadar saklanabilir. Sulandırılmış ürün ise hava almayacak bir kap içerisinde saklanarak istenildiği zaman tekrar kullanılabilir. ürün çeşidine ve duvar yapısına bağlı olarak 4 ile 6 m2 arası yüzeyi kaplamaktadır. Uygulamaya başlamadan önce duvarın yapısı iyi bilinmelidir. Duvar pis ise mutlaka temizlenmelidir. Uygulanacak bina eski ise veya duvarın eski rengi çok koyu ise ürünün arkasında fon oluşturmaması için yüzeye uygun astar sürülerek yüzey altındaki pislik ve paslı boruların oluşturabileceği kusma önlenmelidir.


    ISI YALITIMI

    SES YALITIMI

    DEKORATİF

    NEFES ALMA

    ALEV ALMAZLIK

    DÜŞÜK MALİYET

    ENERJİ TASARRUFU

    RUTUBET ÖNLEME

    KOLAY TEMIZLENEBILME

    UZUN ÖMÜR

    YUMUŞAK DOKU

    GENİŞ UYGULAMA ALANI

    SU BAZLI VE KOKUSUZ

    KOLAY UYGULANABİLME

    ÇEVRE DOSTU

    ZENGİN RENK VE DESEN SEÇENEĞİ
    Canlı sıvaCanlı sıva[DHVideo=]
     Dekoratif Isı, Ses Yalıtım Sıvası Canlı Sıva Hakkında Merak Ettikleriniz Bu Yazımızda Dekoratif Isı, Ses Yalıtım Sıvası Canlı Sıva Hakkında Merak Ettikleriniz Bu Yazımızda Dekoratif Isı, Ses Yalıtım Sıvası Canlı Sıva Hakkında Merak Ettikleriniz Bu Yazımızda







  • Canlı sıva konusuna son zamanlarda bir çok yerde rastlamaya başladım.
    Boya-badana işine son geldi gibi görünüyor.
    Ürünün ses ve ısı yalıtımı hakkında yorumları takip ediyoruz tabi.
    Yüzlerce farklı desen seçeneği olması bir harika!

    Canlı sıva tanıtım videosu

    Canlı sıva desenleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkrtrn -- 22 Kasım 2016; 21:16:20 >




  • Ses yalitimi yaptığının kanıtı var mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kandırmayın insanları
  • ses yalıtım sağlıyorsa test belgeleri var mıdır?varsa sertifikalar nelerdir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.