Şimdi Ara

IP Man vs. Uri Boyka (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
2
Favori
84.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.izlesene.com/video/sinema-umut/918450

IP Man vs. Uri Boyka

şimdi arkadaşlar ipman Çok Büyük Bir Usta Ama Scoot Adkins(uri boyka) Nın Yumrukları Ve Tekmeleri Dayanılmaz Güçte;hız ve tekniğine Bahsetmiyorum Bile

İkinci Adamım Micheal jai white

• quote:

Orijinalden alıntı: L a s T

http://www.izlesene.com/video/sinema-umut/918450

IP Man vs. Uri Boyka

şimdi arkadaşlar ipman Çok Büyük Bir Usta Ama Scoot Adkins(uri boyka) Nın Yumrukları Ve Tekmeleri Dayanılmaz Güçte;hız ve tekniğine Bahsetmiyorum Bile

İkinci Adamım Micheal jai white

O adam o yumruğu atana kadar Ip Man yüzüne zincir yumruğu yağdırır.

• boyka'nın filmini izlemiştim. sağlam adam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vazzie

bu resimde adamın kafayı duvara vursan olcek gibi ehehe

Kafasını tutabilirsen vurursun...
  • Biri bodoslama dalıyor, diğeri düşünüp mantığını kullanıyor.

lp Man.
  • ya bırakın ip man'i ya. gerçek hayattaki kavgada boyka darmadağın eder o çinliyi. ip man onun dövüş stilini çözüp ona göre savunma geliştrene kadar adamı nakaut olur. böyle uzakdoğu dövüşü öğrenip hava atanları çok gördük. gerçek kavgada öğrendikleri teknikleri, artistlikleri bir işe yaramıyor maalesef. siz boykayı ne zannediyorsunuz? kafa göz dalan manyakmı zannediyorsunuz. adam'dada tekniğin, hızın, gücün alası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: ATaİk_

IP Man vs. Uri Boyka

Bunu kangal bile alamaz.

+1111111 BU ADAMI DÖVENE 100 BİN LİRA VERİYORUM...

BENİM FAVORİM TONY VE YİP GERİSİ HİKAYE

bu kim ben tanımıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: amo

ya bırakın ip man'i ya. gerçek hayattaki kavgada boyka darmadağın eder o çinliyi. ip man onun dövüş stilini çözüp ona göre savunma geliştrene kadar adamı nakaut olur. böyle uzakdoğu dövüşü öğrenip hava atanları çok gördük. gerçek kavgada öğrendikleri teknikleri, artistlikleri bir işe yaramıyor maalesef. siz boykayı ne zannediyorsunuz? kafa göz dalan manyakmı zannediyorsunuz. adam'dada tekniğin, hızın, gücün alası var.

Şu olmasa belki yanıt yazardım ama gerek bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amo

ya bırakın ip man'i ya. gerçek hayattaki kavgada boyka darmadağın eder o çinliyi. ip man onun dövüş stilini çözüp ona göre savunma geliştrene kadar adamı nakaut olur. böyle uzakdoğu dövüşü öğrenip hava atanları çok gördük. gerçek kavgada öğrendikleri teknikleri, artistlikleri bir işe yaramıyor maalesef. siz boykayı ne zannediyorsunuz? kafa göz dalan manyakmı zannediyorsunuz. adam'dada tekniğin, hızın, gücün alası var.

• bu arada blood and bone´da oynayan micheal jai , 2. filmdeki boykanin amerikali rakibiymis yeni fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldNightDisco -- 2 Haziran 2010; 20:54:21 >
  • Yorumların hepsini okudum da sıkı bir Ip Man taraftarı olmama rağmen Undisputed serisini tamamladıktan sonra Boyka diyorum.

Boykanın hakkı yenmiş, bodoslama falan denmiş. Filmi izlemeyen Boykayı Body Building ile vücut şişirip sağa sola saldıran aygır biri olarak görecek neredeyse. Halbuki Boykada da teknik, hız, savunma ve kuvvetin alası var. Adam düşerken bile rakibine zarar veriyor. Ayrıca şuana kadar gördüğüm en stabil sinirlenme duygusuna sahip. (Normalde dövüşte sinirlenmek dezavantajdır) Ip Man 2deki boksörün Boykaya karşı duramayacağını ve Ip Man'i o kadar zorlamış olmasını göz önünde bulundurarak Boyka diyorum.

Dipçik: Yorumu filmleri göz önünde bulundurarak yorumladım.

• Düşünmeye değmez... Grand Grand Master ip man in karşısına aktör koymuşsunuz...

boyka yı bırak ip man bırak bruce lee hatta Emin Boztepe ye de gelmeyin

Cemil Uylukçu çok rahat döver

Gerçekte o boksörle yaptığı dövüş 1 dakika sürmüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stairway to Heaven -- 2 Temmuz 2010; 14:25:21 >
  • emin boztepe boyka'yı rahat indirir.
    yip man veya bruce lee ile de emin boztepe'nin kapışmasını çok merak ederim. daha bu adama dokunabilenini görmedim.
    bir gün kaybederse, kesinlikle egosu yüzünden kaybedecek.
    ama boşu boşuna dünyanın yaşayan en iyisi değil, ego yapması da doğal.
  • Kendisi dışardan göründüğünün aksine esprili ve ince insandır attığım mesala aynı gün içinde yanıt verdi face ve 4800 arkadaşı olmasına rağmen

ayrıca en iyi wing tsun dövüşçü olmasına rağmen kendini grand master ilan etmeyecek kadar alçak gönüllü...
  • arkadaşlar yaşlarınızı bilmiyorum ama çoluk çocuk muhabbeti yapıyorsunuz.yok o döver yok o dayak yer.bir kere uzakdoğu dövüşçülerinin abartılı bir şekilde anlatıldığını bilin.tamamen popüler olma adına yapılan işler.ipman,bruce lee ve daha niceleri.bunlar sandığınız kadar güçlü adamlar değil.diğer karakter ise kendini dövüş sanatlarında eğitmiş birisi ve aktör.yani aslında 2 tarafta size abartılı bir şekilde anlatılıyor.karşılığında da ticari ve kültürel bir çıkarım sağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

1.Emin Boztepe

+1
  • IP Man'in dövdüğü adam ortada, Boyka'nın dövdüğü adam ortada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

arkadaşlar yaşlarınızı bilmiyorum ama çoluk çocuk muhabbeti yapıyorsunuz.yok o döver yok o dayak yer.bir kere uzakdoğu dövüşçülerinin abartılı bir şekilde anlatıldığını bilin.tamamen popüler olma adına yapılan işler.ipman,bruce lee ve daha niceleri.bunlar sandığınız kadar güçlü adamlar değil.diğer karakter ise kendini dövüş sanatlarında eğitmiş birisi ve aktör.yani aslında 2 tarafta size abartılı bir şekilde anlatılıyor.karşılığında da ticari ve kültürel bir çıkarım sağlanıyor.

Bruce Lee'ye laf atmışsın güç konusunda. Adam sabit bir yumrukla adamı yere seriyor. Gerçek bir dövüşte 10 tane kung fu ustası dublörü tek başına almıştır. Ip Man'ın gücünü anlatan yazı da ilk sayfada vardı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ax
    arkadaşlar yaşlarınızı bilmiyorum ama çoluk çocuk muhabbeti yapıyorsunuz.yok o döver yok o dayak yer.bir kere uzakdoğu dövüşçülerinin abartılı bir şekilde anlatıldığını bilin.tamamen popüler olma adına yapılan işler.ipman,bruce lee ve daha niceleri.bunlar sandığınız kadar güçlü adamlar değil.diğer karakter ise kendini dövüş sanatlarında eğitmiş birisi ve aktör.yani aslında 2 tarafta size abartılı bir şekilde anlatılıyor.karşılığında da ticari ve kültürel bir çıkarım sağlanıyor.

bruce lee nin inch punchunu izle bir daha konuş
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.