Şimdi Ara

Bağlantı Sorunu - Xiaomi Mijia Smart Home 360 IP Kamera HD 1080p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
54.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selam,

    Xiaomi'nin bu cihazını aldım, kurulumu her şeyi çok basit, uygulaması da güzel kullanışlı üründe iyi ama sürekli bağlantısı kopuyor ve otomatik olarak bağlanmıyor.
    İllaki cihazı fişten takıp çıkaracaksınız, yoksa hayatta bağlanmıyor. Bazen 3 gün bağlı kalıyor, bazen 3 saat sonra bağlantı kopuyor.
    Cihazın firmware'i ve uygulama up-to-date şu anda. Var mı bu sorunu yaşayan öneriler?



  • kullanan kimseler yok mu? :(
  • Aynı sorun bende de var bir çözüm yolu bulamadım.. Kafaya göre bağlantısı kopuyor cihaz çevrimdışı diyor
  • Bende de sabahları baktığımda cihazın kapanmış ve sarı ışığı yanar olarak buluyorum. Dediğiniz gibi fişten çekip en az 2-3 dakika bekleyerek tekrar fişe taktığımda düzeliyor. Özellikle uzak bir mekanda kamerayı kullanmak istiyorsanız bu hiç güvenilir bir durum değil. Bazı yurtdışı sitelerde okuduğuma göre orada da aynı problemi çok sık yaşayanlar var. Eski paketler farklıymış ama yeni gelen ürün paketlerinde bir tarafı usb uçlu kablo çıkıyor ama prize bağlayacağınız sarj adaptörü olmuyor. Eski bir telefonun USB çıkışlı şarj adaptörü ile prize taktım. Kullandığım sarj adaptörünün özelliklerini maalesef okuyamıyorum. Şuna gelmeye çalışıyorum, bu kameranın ihtiyacı olan şarj adaptörü 5Volt 2Amperlik bir adaptör. Yurtdışındaki kullanıcıların bazıları 5V 2A'e göre adaptör ile şarj ettikten sonra bu problem ortadan kalkmış gibi duruyor ama bu bilgiyi kesin onaylayacak kadar bir paylaşım göremedim.




  • medikus M kullanıcısına yanıt
    5v 2A ile alakası yok hocam ben hertürlü adaptörü kullandım bazen 5 gün sonra bağlantı kopuyor bazende 1 gün sonra. Çok kullanışlı bir cihaz fakat bu sorunu bezdirdi artık.
  • hareket takip etme özelliğini aktif etmek için mi home programından profil ayarlarında bölgenizi çin olarak tanımlayın ondan sonra program tekrar açılıp kapandıktan sonra tekrar oturum açın açtıktan sonra kameranızı tekrar tanımlayın tanımladıktan sonra ev gözetim asistanında hareket takip etme özeliği gelecek onu aktif edin ondan sonra işlem tamamdır. ayrıca bölgeyi çin secince kameranın yazılım güncellemesi geliyor bu güncellemeyi yükleyin ben yükledikten sonra kopma sorunu hiç olmadı ama ileride yine koparsa bilmiyorum şimdilik sorun kalmadı
  • Konuyu hortlatayım. 10 gündür kullanıyorum. Gerçekten paranın hakkını sonuna kadar hakeden bir cihaz. Tek sorunum ara sıra izlemeye bastığımda yüklenirken , yüzde 20'de kalıyor.
  • ben de bir süredir kullanıyorum, yorumlara bakarak almıştım, herkes övüyordu. ilk 1 ay iyi çalıştı, bazen tüm vieolara bakmak sorun olabiliyordu, sd kart yok diyor, biraz kurcalayınca açılıyordu.
    bayramdan beri bağlantı sorunu yaşıyorum, temiz kurulum yaptım, başka apk ile denedim ilk kurulumda bağlanıyor, sonra cihaz çevrimdışı kalıyor, bazen mavi ışığı devamlı yanıyor, bazen fasılalı.
    başka bir arkadaş da sonradan aldı, hiç sıkıntı yok. ondaki yazılım bilgisinde: sürüm 3.5.7 diyor, bende 3.5.1_0052 ve güncel diyor. apk sürümü 5.8.6 yükledim ama çözüm yok.
  • Bugün tekrar güncelleme geldi, demek yanlış durumu farkettiler, kurdum ancak gene sıkıntı devam etti. Sonra priz adaptör amperine baktım 1 imiş, 2 amper ile değiştirince normal çalışmaya başladı, dernek adaptör önemli. 1 dolarlık adaptör koymayıp insanları rezil ediyorlar
  • Merhaba. Arkadaşlar benimde bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Bu kameradan yeni aldım. Kurulum yaparken sürüm güncellemesi geldi mi home uygulamasından güncellerken elektrik kesintisi sebebiyle güncelleme yarıda kaldı. Şimdi kamera sabit duruyor ve ses falan çıkarmıyor. Uygulama kamerayı görmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
  • Geçmiş olsun, reset tuşuna uzunca basınca bir şey olmuyor mu?
  • rahatbek kullanıcısına yanıt
    Malesef hiç bir tepki yok. Sıfırlama yapmıyor.
  • Sanırım güncelleme yarım kaldığı için sistem düzgün çalışmıyor. TF Kart ile sıfırlama yapıyorlarmış ama ben nasıl yapacağımı bilmiyorum.
  • Sorunu çözdüm. Mjsxj05cm firware bulup TF karta kopyalayıp kameraya taktım. 5 dakika sonra normale döndü. İlk baş sesi çıkmadı resetledim ve ses de geldi. 3.5.7_0069 sürümüne güncellendim herhangi bi sıkıntı yok. Gayet güzel çalışıyor.
  • KESİN ÇÖZÜM 5V 2A ADAPTÖR KULLANMAK. MÜMKÜNSE İYİ MARKA BİR ADAPTÖR KULLANIN.
    BEN DE 1 AMPER ADAPTÖRDE AYNI KOPMA SORUNUNU YAŞADIM . PROBLEMİN İNTERNET BAĞLANTISIYLA ALAKASI YOK.
    ESKİ SAMSUNG TELEFONUN 2 AMPER ADAPTÖRÜNÜ KULLANINCA SORUN TAMAMEN ÇÖZÜLDÜ.
    ŞİMDİLİK TEK PROBLEM 2-3 GÜNDE BİR TELEFONDAKİ Mİ HOME UYGULAMASINDA OTURUM KENDİ KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR.
    HER SEFERİNDE TEKRAR MAİL HESABI GİREREK OTURUM AÇMAK GEREKİYOR. ÇÖZÜMÜNÜ BULAN VARSA YAZSIN LÜTFEN.
  • merhaba, ben de ımı home security camera 1080p global aldım mayıstan beri kullanıyordum ama dünden beri çin versiyonunu yükleyin diye hata veriyor bilgisi olan var mı
  • Merhaba, ben de urunu aldim. Ama hicbir sekilde baglanamiyorum. Uygulamayi telefna yukledim. Kuruluma basladim en son barkodu okuyor mavi isik yaniyo ve sonra hic bir sekilde baglanti kurulamiyo sari isik yanmaya basliyor. Bu sorunu yasayan varmi yoksa ben mi eksik birsey yapiyorum anlamadim. Yardimci olabilir misiniz?

  • bende alacağım ama bugün elime geçen mi puirifier 2h ı telefona ve wifi ye bağlayamama sorunundan sonra acaba bunda da böyle bişey yaşarmıyım diye teredüt ettim. 3 tane telefonla denedim bi türlü bağlanmadı. benim modemde de olabilir sorun bilemiyorum. kamera da bu tarz srun yaşayan oldu mu acaba

  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

    Bende benzer sorun oldu, wifi ayarlarını değiştirdim, bölgeyi çin yaptım. Hiç biri fayda etmedi. bir süre sonra kendiliğinden görüp bağlandı. Ben deadaptör 5v 2A faakt yine de kopma sorunu oluyor, bazen bağlanmıyor, donuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mönckeberg

    Bende benzer sorun oldu, wifi ayarlarını değiştirdim, bölgeyi çin yaptım. Hiç biri fayda etmedi. bir süre sonra kendiliğinden görüp bağlandı. Ben deadaptör 5v 2A faakt yine de kopma sorunu oluyor, bazen bağlanmıyor, donuyor.

    bende purifier da yaşadığım vsorunlar ve bundaki olasılıklardan dolayı soğudum cihazdan

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.