girdigim bazi sitelerde 'due to some issues you cant play this playlist on your country' veya 'currently it isnt avaible in your country '... gibi şeyler söyluyor. nasıl baska bir ülkedenmisim gibi gösterebilirim kendimi ? not:1- isletim sistemim win 7 64 bit 2- dns ayarları denedim olmadı
başka ülkedenmiş gibi degilde mesela bunu bazıları nasıl yapıyor mesela bir siteye üyeyiz 2 tane farklı üyeligimiz var ama ikisininde ip farklı nasıl gösterebiliriz anlaşılmamasını nasıl sağlayabiliriz bunun yöntemi var mı ve aynı anda online olabilirmiyiz çünkü bazı sitelerde editörler bunu tespit edebiliyor şu kullanıcının işte bukadar üyeligi var diyorlar bunun anlaşılmamasını nasıl sağlarız bilen varsa yardımcı olabilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: *caramel*
başka ülkedenmiş gibi degilde mesela bunu bazıları nasıl yapıyor mesela bir siteye üyeyiz 2 tane farklı üyeligimiz var ama ikisininde ip farklı nasıl gösterebiliriz anlaşılmamasını nasıl sağlayabiliriz bunun yöntemi var mı ve aynı anda online olabilirmiyiz çünkü bazı sitelerde editörler bunu tespit edebiliyor şu kullanıcının işte bukadar üyeligi var diyorlar bunun anlaşılmamasını nasıl sağlarız bilen varsa yardımcı olabilir mi
ben bir oyun sitesine üyeyim,3 tane nikim var. aynı anda 2 nikimle tek masada oyun oynuyorum.bir nikimle i.e. ile ikinci nikim ile firefox ile giriş yapıyorum
"Hide Ip" diye bir program vardı onun full'u ile ip'ni başka ülkelerde gösterebiliyordun yanlış hatırlamıyorsam bi araştır istersen..
şöyle söyleyeyim bende bir siteye üyeyim siyasi formunda yazıyorum 2 tane üyeligim var editörler anlayınca direk yasaklıyorlar o yüzden üyeliklerimin anlaşılmasını istemiyorum ip farklı olursa anlayamazlar sanki başka bilgisayardan giriyormuş gibi bunu nasıl yapabilir mutlaka yöntemi vardır
quote:
Orijinalden alıntı: *caramel*
şöyle söyleyeyim bende bir siteye üyeyim siyasi formunda yazıyorum 2 tane üyeligim var editörler anlayınca direk yasaklıyorlar o yüzden üyeliklerimin anlaşılmasını istemiyorum ip farklı olursa anlayamazlar sanki başka bilgisayardan giriyormuş gibi bunu nasıl yapabilir mutlaka yöntemi vardır
benim uyguladığım yöntemi denedinmi ? İ.explorer ve firefox kullanarak ? oyun sitesinde oluyor,forumda sitesinde neden olmasın ?
denemeni isterdim ve sonucu buraya veya pm ilede olsa bildirmen iyi olurdu
1- siteye üye olmak gerekiyor olabilir. bu durumda log in olmadığın için böyle bir sorun yaşanabilir. 2- clear cache&cookies temp vs çerez kutularını boşalt. geçmişi felan temizlemek, önerilerarasında veriliyor.
http://kb.siteground.com/article/How_to_clear_cache_in_Firefox_InternetExplorer_Safari_Opera.html 3- hangi sayfadan izlemeye çalıştığın önemli. sanırım burada ifade edilmek istenen şey, arkadaşının veya bir başkasının listesinden video izlemeye veya neyse işte şarkı dinlemeye çalışıyorsak eğer, bu liste üzerinden ilgili videoya erişimimiz bu listenin sahibi olan kişinin ayarlarına bağlı olarak erişim yasağı getirebilir. sanırım anlatabildim. buraya kadar anladıklarım..
4- you get an error message that says "INVALID VERB error message" 5- you can't see your friends' updates 6- you can't update your mood or status 7- you can't access some of the items on your drop-down menus 8- your profile is looking ragged
ip degistirme isleri benim bildigim o sekilde olmuyor. bnc yada proxy ile bu isleri yapabilirsiniz... diger turlu sansiniz pek yok...
Senin tam olarak istediğin budur "Proxy Switcher PRO" Proxy istediğin ülke gösterebilirsin. çoğu ülke barındırıyor içinde. Mac kullanıcılarıda "Netshade" kullanabilirler.