Şimdi Ara

İot için 5v yüksek amperli adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Kendi çapımda iot ile ilgili çalışmalar yapıyorum. minik bilgisayarlar ve sistemde bulunan herşey 5v ile çalışıyor.
    2 Adet banan pi bulunuyor ve bunlar 2A +2A 4A lazım en az usb ler vs vs 5V 10A civarı bir şey lazım.
    Elimde power supply var onun kablolarını kesip ayrıştırdım ve purple dan (2a çıkışı var) Power Supply kapalıyken bile elektrik aldığımızdan ana bpi (banana pi) bağladım fakat Power suppy de hafifte olsa bir ısınma hissettim ve hoşuma gitmediğinden şimdi kendime adaptör arıyorum. Power suppy fanı en sessizi olsa bile ben fan istemediğimdenhttps://www.adafruit.com/product/658 deki gibi bir ürün arıyorum . Linkdeki ürün güzel fakat Türkiyeye 100 tl den aşağı gelmeyecek. Aklıma led tabela aydınlatıcılar geldi fakat onlara da pek güvenemem. Hassas sistemlerde düzgün temiz bir gerilim almazsam sıkıntı olabilir. Birde gözümü çok kaliteli gözükmediler. Önerilerinize açığım

• 5V 3A çıkışı olan cihaz buldumhttp://www.robotistan.com/orange-pi-plus-2-guc-adaptoru
    Bundan 2 tanesini kargo dahil 55 aldım .Bakalım hayırlısı :) Ayrıca telefon şarj etmek içinde iyi 3A . Ucuna bir tane çevirici yaparım mis.
    İnşallah gerçekten 3A çıkar
    Adaptörü aliexpress den almayı düşünmüyorum. Genelde kalitesiz oluyorlar.
    Robotistandan 2 tane 5v 3a lık sipariş verdim bakalım. bugün sipariş verdim aksilik olmasa yarın bu saat de elimde olur.
    Aslında PSU 38 A ne güzel ama işte :D pek sıcak bakmıyorum ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı Yani mor kablo (Wakeonlan ve benzeri sistemler için sürekli anakarta iletim sağlanır.) değil Diğer taraftan alsamda olurdu 38A sonuçta 20 tane mini cihazı bağlardım ama psu ya güven veren psu değildi birde fansız durduğu yerde ısınıyor oda da fan da istemiyorum . Çok hassas şeylere karşı takıntım var. Mesala monitör TV tertemiz olacak. Ses de temiz olacak yada adaptörlerden ses gelemeyecek gibi. Bir diğer takıntımda yaptığım şeyler aşırı sağlam güvenli olmalı :D PSU hem fan sesi oluyor hemde kapalı devre değil. yazın içine böcek girer falan. Tasarımı gereği üstünün kapatılması da doğru değil.
  • Benim kafadan adamsiniz Gecen notebooka kaplama yaptim kosesi olmadi fakar belli bile olmuyodu. 4 4luk olsun huyum yine harekete gecti ve dunyanin parasini verdigim kaplamayi soktum. Mutluyum bende ya 1 yada 0 qubit insanlari sevmiyorum..

ince

• Şimdi sitenize baktımda projeleriniz hayli ilginç be bi o kadarda gerekli. Şahsen ben çok başarılı buldum. Böyle ilerlerseniz ileride çok çok iyi yerlere gidebilirsiniz. Olumsuz yorum alırsanız asla o yorumlara kafanızı bozmayın. Onlar sizi kıskanan adiler

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.