Şimdi Ara

iOS7 GM ile iPhone 4 deneyimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
3
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GM yayınlandığına göre, iPhone 4 üzerindeki durumunu tartışabiliriz.
    Ben direk yüklemeyi düşünüyordum ama şuan emin olamadım.

iPhone 4 e ios 7 GM yükleyenler gözlemlerini paylaşabilir mi?

not: beta yüklemiş olanlar daha önce mutlaka yazmıştır, lütfen burada sadece GM üzerine konuşalım.

• Niye emin olamadin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

Niye emin olamadin?

performans olarak ios6 dahamı iyidir acaba diye, ama dayanamadım yükledim :) itunes kullanamıyorum eski olduğu için.

sanki ios6 daha az kasıyordu ama şuan uygulamarı yüklüyor ondan diye umuyorum, yada bana öyle geliyor.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarını bekliyoruz hocam :)
  • bende yükledim sorun yok arkadaş taş gibi taki bende 25pp den alınma baya uygulama var sorun yok
  • Yaklaşık 1 haftanız var. GM sürümü yükleyin test edin. Beğenmezseniz iOS 7 resmi olarak yayınlanmadan önce 6'ya dönersiniz olur biter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone 4 ler için sorun yok her zaman ios6 ya dönerler.. 4s yada 5 sahipleri düşünsünler..
  • evet dün yazdığım kasılmalar yüklemelerden dolayıymış, şuan ki izlenimlerim güzel bir sorun yok. pil ne olur bilmiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

evet dün yazdığım kasılmalar yüklemelerden dolayıymış, şuan ki izlenimlerim güzel bir sorun yok. pil ne olur bilmiyorum ama.

Ben henüz kasılmaya rastlamadım, gayet akıcı çalışıyor. GM sürümü olmuş diyebilirim. Pil : 3G/Wifi sürekli açık, aktif 1,5 saat Whatsapp kullandım yaklaşık 30 dakika kurcaladım, Gece 1'den Şuana kadar %54 kaldı. (GM yüklediğimde şarj %99'tu zaten tekrar şarja takmadım o yüzden tam kullanım-bekleme oranlarını veremiyorum.)
  • Takipdeyim

• mantıken her yeni yazılım daha fazla sistem kaynağı kullanacağı için her yeni çıkan yazılım telefonu yavaşlatması gerekmiyor mu?
    bütün özellikleri ip4e vermeyecek belki ama benim ip4 her yeni çıkan yazılımda yavaşlıyor ben onu görüyorum
    ip5-ip5s al al diye bağırıyor maskara
  • Sam tickets ile unlock olayi devam ederse bende iphone 4 e yuklemeyi dusunuyorm

• ip4 kurduktan sonra shsh varsa tekrar ios 6 yada ios 5 e düşürme gibi bir sorun yok değil mi ?
  • 4s de clash of clans diye oyunda ios 6 kasmıyor ios 7 kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JumarQuadra

quote:

evet dün yazdığım kasılmalar yüklemelerden dolayıymış, şuan ki izlenimlerim güzel bir sorun yok. pil ne olur bilmiyorum ama.

Ben henüz kasılmaya rastlamadım, gayet akıcı çalışıyor. GM sürümü olmuş diyebilirim. Pil : 3G/Wifi sürekli açık, aktif 1,5 saat Whatsapp kullandım yaklaşık 30 dakika kurcaladım, Gece 1'den Şuana kadar %54 kaldı. (GM yüklediğimde şarj %99'tu zaten tekrar şarja takmadım o yüzden tam kullanım-bekleme oranlarını veremiyorum.)

Ben İOS6 ya göre 7 sen daha mutluyum . Bence daha az kasma var ve en aZindan görsellik var biraz.

• Takip ben de yüklememeyi düşünüyorum ama sonuçlar iyi çıkarsa yükleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

quote:

Ben İOS6 ya göre 7 sen daha mutluyum . Bence daha az kasma var ve en aZindan görsellik var biraz.

Kesinlikle katılıyorum. Ios 7 beta deneyimlerinden sonra kullanımın zorlaşacağını düşünmüştüm Iphone 4 için ama hiç umduğum kadar kötü olmadı. (Cihaz 16GB ve 2 küsür gb boş yer var bu arada) Gayet kullanılabilir düzeyde ve akıcı, görsellikte cabası tabi. Zaten yeni modelleri bekliyodum cihaz yükseltmek için, onlarda cezbedici olmadığından ve "gereksiz" pahalı olduğundan, Iphone 5'e geçer Ios deneyimine devam ederiz. Iphone 4 kullanıcılarınında, Ios 7'de mutsuz olacağını sanmıyorum.

• quote:

quote:

teşekkürler arkadaşım, bende ip4 kullanıyorum, tlf. da oyun oynamayı sevenlerden değilim ama yine de çok kararsızım yükleyip yüklememekte, beta sürümlerinde kasılma oluyor, gerek yok diyenler çoktaydı. Ama sen azından su serptin ,Takibe devam...

• yükleyen olursa deneyimlerini paylaşsın beklemedeyiz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.