Şimdi Ara

Ios Vs Android Kafasi Karisan Arkadaslar Buraya!!!! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
5
Favori
5.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarida 1 yazmadigi icin yazma geregi duymadim
    1)Sorun oyunun burda jb li veya jbsiz yuklenmesi degil senin android telefonlarda boyle birseyin olmadigini savunman burdan ne anladigini anlatirmisin cok merak ediyorum
    2)nova 3ü hic denemedim ama mc3-4 tarzi ve bircok yaris oyununun hepsini internetten buldum hepsi sorunsuzdu
    3)Nerden bu kaniya vardigini bi anlatirmisin ayrica hic denedinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18Yusuf720

İyi işte bedavaymış osuruk sesi googleplay storeunuzda.Rahatlıkla yükle.Tıklar tıklar osurtursun telefonu.

Bana göre kesin böyle gibi cümlelerdeki kesin ifadesini yanlışlıkla ekleyebiliyorum.Bence sen de buna fazla takılma.
    Androiddeki uygulamaların çoğu reklamdan kazanç sağlar virüs sayılmaz demişsin.Virüs sayılsın ya da sayılmasın çok rahatsız edici, bunaltıcı, teli yavaşlatıcı bir şey.Görmek istemiyorum arkadaş!Banane reklamlı sürüm yapana kadar paralı temiz sürüm yapsınlar!
    Evet yapılan testler sanal ve gerçek değeri ifade etmez.Donanım çok önemlidir lafını da nerede kullandığımı hatırlamıyorum, hatırlatırsan cevabını yapıştırırım.
    Güncelleştirme tabiki de teli yavaşlatmaz.Öyle diyenler sırf iosa leke çalmak için konuşanlardır.Onu bırak iosta durum öyleyse androidde de öyledir o zaman.Düz mantıktan düşün.Androide gelen her bir güncelleme de onu da yavaşlatıyordur o zaman.Bu konuda isterseniz tek ios'a yüklenmeyin o zaman?Ayrıca telefona yeni özellikler eklendikçe telefonun eski stabilliğini biraz kaybetmesi gayet normaldir.Yani tel 1-2 saniye geç açıldı diye ios kasıyor demenin alemi mi var?
    Asıl sen git adam gibi bilgi al da gel retro efendi.Biliyor ayağına yatma.Besbelli sen de android fanısın.Körü körüne 2 widget ekliyebiliyorum, istediğimi yükleyebiliyorum, bu tellerin donanımı da gayet iyi diye bağlanmışsın.Telefon donanımdan ibaret değil!Biliyor musun android tellerin nasıl kastığını?İostaki özellikleri ona aktar, telefon açılmaz bile yemin ediyorum.Donanım kadar yazılım da önemli.

Ios taki kapali isletim sistemini androide aktar o da yag gibi akar appke ilahlik birsey yapmamis.

Ayrica ben androidin 5 6 tane one cikan özelliğini aktarabilirken sen app store ve stabilite harici kayda deger bir sey soyleyemiyorsun

• quote:

Ne can çekişmesinden bahsediyon sen ya.2 kişi az almış apple batacak mı?Kaç yılın teknoloji devi ya apple.2-3 inceleme editörünün yazmasıyla olmaz bu işler...

2-3 inceleme editörünün fikirleri senin fikirlerinden değerli benim için
  • Konunun hiçbir amacı yok , arkadaş ağır fanboy ne derseniz deyin boşa. Açık kaynak kodlu bir sistemle , 3.kişiler tarafından gelişime tamamen kapalı bir sistemin tartışması yapılıyor ona canım sıkılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Tamam abi başka yerde konuşuruz.

quote:

bana kazanılmış 3 saniye yi hatırlatıyo

Ama rehbere 3 saniye geç girince BAN

Valla bu güzel cevaptı

Fakat onu geç açılma polemiği yapanlara yazıcaksın bnm oyle bi davam yok

• 800 tlye iphone 4s sattılarda biz almadık sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Android çünkü ;

1- Telefonunuzun çehresini bambaşka yapacak CyanogenMod , MIUI yazılımları var.
    2- Custom Romlar var, modlar var, kernel'ler var.
    3- Kişiselleştirebileceğiniz bekleme ekranı var. Widget desteği,kısayol atama,ekrandan ekrana geçiş var.
    4- Modele göre büyük ebatta daha kaliteli ekran seçeneği, daha kaliteli ses seçeneği var.
    5- Root olayı sayesinde cihaza her türlü erişim ve isteğe bağlı overclock bile yapabilme.
    6- Cihazınıza paralı uygulama kurmak için root yada ios daki gibi jailbreak yapmanıza gerek yoktur.
    7- İstediğiniz dosyayı istediğiniz yolla istediğiniz cihaza gönderebilirsiniz.
    8- Son derece açık ve esnek bir yapıya sahiptir. Mesela ROM attınız versiyon 2.1, bir hafta sonra 2.2 çıkıyor, sonra 2.3, sonra yeni taban versiyon vs vs. Ama IOS'ta güncellemeyi işini sadece Apple üstleniyor ve ona yapacağı şeyleri mecburen beklemek zorunda kalıyorsunuz.
    9- Sürüm desteği kesilmiş olsada halen android flash player desteği sağlamaktadır.
    ve benzeri şeyler benim şimdilik aklıma gelenler.

Kullanımı kolay kafa karıştırmayan bir cihaz arıyorsanız Iphone,zaten küçük büyük herkeste olmasının başlıca sebebidir (elma logosuda 2 sebep tabiki), Telefonun içinden girip dışından çıkarım,kurcalarım,Rom atarım,kendime göre kişiselleştiririm,özgür olmayı severim diyenler içinde tabiki Android. Ben mesela sürekli aynı ekran aynı tema aynı ikonlar aynı sesler bunlardan çok çabuk sıkılan biriyim,eee napayım her ay telefonmu değişeyim.O yüzden benim gibileri için Android,benim görüşüm budur.SAYGILAR.

Boşuna uzatmışsın kardeşim adamlar masaya koyduğunda elma logosu parlasın diye alıyor, ilk mesajı okumadın mı? Blokla geç.
    Bi de bahane bulmuşlar rehbere geç giriyormuş 3 saniye kazanıyoruz falan diye, benim galaxy gio (froyo) bile rehberde gecikme yaşatmıyor nerden geldiyse artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 23 Ağustos 2013; 14:06:21 >

• Evet la'li lu'lu konusmalarla seviye ve yas grubunuda belli ettikten sonra dagilabiliriz.
    Belliki liseli bir ergen.ee okulda iphone ile mi hava atacak yoksa herhangi bir androidle mi o da hakli. sonuçta ben androide root yaptim arayuzu degistim dese kimse birsey anlamayacak ama diger turlu voaaaa adamin iphone u var dedirtecek.simdi niye ölümüne savundugu belli oldu

• quote:

İyi sen bırak kendini onlara.Onlar her şeyin doğrusunu bilir ya!Tabi canım Harranın Eminesi de Harvardlı Emily'de geçti.Ben söylemiyorum editörlerin söylüyor.İnan çünkü kesin doğrudur.

sen gerimisin bilader... onu süyleyen bir tane editor göster bana.. reklamlar senın için editor bilgisi oluyor galiba..
  • Daha flood kavramının önemini bilmeyen bir kişi mobil teknolojiden ne anlayabilir ki?

• quote:

Ya bi git işine, amaçsızmış da konu bilmem neymiş de neymiş!Asıl siz gibilere laf geçmiyor.Ne dersen de asıl sizlere boş!Tabi ya açık kaynak kodlu bi sistem alın siz, hackerlar s**sin atsın telefonu demi?Senin ne işine yarar la açık kaynak?Kapalı sistem stabillik sağlıyor hem.Bana durup durup rom root demeyin.Diyeceksen uyarayım.İphone gibi telefonum olduktan sonra ne yapayım ben romu rootu ya?Telefonu kasar, şarja eder, garantisi kalkar.Aslında sizin böyle düşünmeniz benim çok canımı sıkıyor.Artık uyanın

Jailbreak yaparim sonra kaldiririm diyodun ne oldu?? İsler degismis anlasilan.. Garantici kesilmis basimiza.. Unroot diye biseyde var bilmiyorsan yazayim. Yani jbye ne gerek var ben bluetooth kullanmam zaten gereksiz teknoloji. Cektigim resimleri arkadasima atacagim zaman telefonu ters cevirip 3 kere salliyorum sonra okuyup üflüyorum oluyo.. Ayrica butun telefonlari birbirine benzerken ve arayuz degistirme sansi yokken hic gerek yok..

Sen bu s4 e neden bu kadar yukleniyorsun ya?? Alti ustu icinde general mobile discovery islemcisi var 8 cekirdekten sayma onu.. Htc one uzerinden konussak ya.

Edit: hala root ve jb yapmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 25 Ağustos 2013; 0:23:07 >

• iphone 5 olanlar ozellikle sarj dan yana fena dertliler. Eminimki 5s de bu halde gelirse samsung a gecer hepsi.
    Yazilim bir yere kadar diyorlar.bu benim onlardan duyduklarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: retro.

Evet la'li lu'lu konusmalarla seviye ve yas grubunuda belli ettikten sonra dagilabiliriz.
    Belliki liseli bir ergen.ee okulda iphone ile mi hava atacak yoksa herhangi bir androidle mi o da hakli. sonuçta ben androide root yaptim arayuzu degistim dese kimse birsey anlamayacak ama diger turlu voaaaa adamin iphone u var dedirtecek.simdi niye ölümüne savundugu belli oldu

• Merhaba arkadaşlar şimdi tarafsız bir yorum yapacağım ki bu konudaki görüşlerin çoğu aynı
    iOS neden seçilir
    1-Tamam stabillik var neden var telefona widget koyamazsın kilidi açınca direk menüdesin zaten arka planda hiç kasan program vs yok ve oyunların çoğu kullanıcı cok oldugundan direkt ios a çıkıyor ki iosda hiç takılan oyun yokmu var örneğin iphone 4s asphalt 7 dönüşlerde nitro
    2-sade bir tasarımı var uygulamalarının hepsi aynı boyutta derli toplu duruyor
    3-virüs sorunu yok çünkü her önüne gelen uygulama yapmıyor
    4-uygulamaları iyi öyle bana dandik uygulama oyun yapmıyor
    5-anauygulama bir paket içindedir yok dataymış yok obb dosyasıymış uğraşmazsın (jailbreak için)

iPhone neden seçilir
    1-Gösteriş
    2-Yine düzgün bir tasarım yamuk yumuk göz yoran bir tasarımı yok
    3-iOS var

Android Neden Seçilir
    1-stabilize yok demeyin jellybean çok stabil gayet üstelik o kadar uygulama kilit açarken 3d yi kullanırsın su efekti(samsung) var ekran bir masaüstüne gelir orda widgetlerin vardır ki çoğu zaten yine 3d facebooku koyarsın twitteri koyarsın cart curt ne varsa koyarsın hoşuna giden uygulamayı açmadan direk herşey karşındadır
    2-mail sistemini gerçekten çok seviyorum mail sistemi gayet iyi
    3-android üstünden gayet rahat parada kazanabilirsin uygulama geliştirir satarsın zaten çok sıkıştırmıyor google açık zate uygulama vs yapmaya
    4-rom yüklersin root edersin filan birincisi ben rom yönünü çok seviyorum sıkılırsan tak cyanogen ak tak miui ak hertürlü rom mevcut herşeyi değiştirebilirsin
    5-android bir çok telefon için vardır htc samsung lg general mobile çin malları bir çooooook kullanıcısı var sonuçta ülkedeki herkes zengin değil samsung ace kullananda program yazar samsung galaxy s4 kullananda
    6-virüs sorunu var
    7-oyunlarda uygulamalarda çıkan reklamlar sizi deli eder
    8-bedava oyun yüklerken data dosyası indirirsin apk indirirsin obb indirirsin vs

Jailbreak Vs ROOT-ROM

Jailbrek
    1-çok iyidir çok güzel temalar filan yüklersin fakat sonuç yine sağa sola
    2-istediğin herşeyi değiştirirsin görsellik olarak özelliklede şu bildirim çubuğunun saydamlığı beni çok özendirir
    3-farklı ücretsiz marketler indirirsin buda çok iyi

Root
    1-fazla sevmiyorum kişisel görüşüm olarak ana bir uygulama yok jb deki gibi hep sadece izin veriyorsun şu şuna erişsin bu buna erişsin
    2-oyunlarda hile yapabilirsin para hilesi vs
    3-note 2 kullanıyorum 1.6 ghz yi 1.9 ghz ye çıkarıyorum sonuçta hızlı ama şimdilik hızlı asphalt 8de dahi kasmıyor fakat asphalt 9 mc 5 filan ne olacagı bilinmez sen yeni iphoneye geçersin ben kernel ile ghz yi yükseltir oynarım

Bu böyle iki cihazında artıları eksileri var ki iphone tasarımı diyorsunuz bence htc one tasarımı iphone yi 2 ye katlar

birde arkadaş nova 3 demiş bana mesaj atarsa ben anlatırım nasıl yükleyeceğini

• Kişilere sataşmaktan ve peş peşe mesaj atmaktan vazgeçiniz. Tek mesajda herkese cevap verilebilir. İlgili araçları kullanmaya özen gösteriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

stelik androide nova 3 gibi bazi yuksek korumali oyunlari bedava yukleyemezken iphone a jb ile (25 pp programi ile (ustelik jb gerektirmeyen bir program!)) yani herseyi yukleyebiliyorsun

Android I.s. cihazlara da internetten apk ve data dosyalarini indirerek kurulabiliyor. iPhone nin tek eksi tarafi ekraninin kucuk olmasi. Herkesin iPad almaya parasi yok cogu kisi oyunlari telfondan oynuyoe. 5S ile umarim duzelir.

herkes oyunu iphonedan oynuyo demişssin.Aynı anda ekranı küçük zevksiz oluyo demişsin.Çelişkili konuşuyosun.Millet oynamıyosa bu kimseyi ilgilendirmez.Sen oyna.İpad pahalı demişsin yine alakasız.İphonelardan kat kat ucuz ve aynı yıl çıkan iphonelardan hızlı.Hala ipad 2 bile her programı açabiliyor.Sırf sıkıntıların buysa konuşma mesajlaşma gibi basit işlevler için kötü bi android tel alırsın, tablet olarak da ipad alırsın kafan rahat.

• yuh hala android açık kaynak kodlu sanan var gerçek anlamda açık kaynak kodlu değil sadece kerneli açık kaynak kodlu... geri kalan her şey kapalı... bunu bilin... Dandios gibi %100 kapalı değil diye açık kaynak kodlu demeyin...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.