Şimdi Ara

Ios Vs Android Kafasi Karisan Arkadaslar Buraya!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
5
Favori
5.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar internette bir kac ios android kiyaslamasi okudum artik burama geldi bende objektifce yeni konu acayim bilmeyen arkadaslarimiz yararlansin dedim....
    Pek kiymetli arkadaslar oncelikle sunu bildirmekte fayda var ki ben bir s3 kullanicisiyim ve bu ay icerisinde ipad almayi dusunuyorum ve bir de olayi anlatirken kullanacagim icin yaziyorum annemde de iphone 3G var.
    Evet arkadaslar iphone 3g cok hosuma gitti 2.el aldik geldiginde jb yukluydu ve kurcaladim arastirdim gerekli programlari yukledim kurdum cok hosuma gitti gercekten eski telefon olmasina ragmen neredeyse butun uygulamalari hic sorunsuz aciyor ben de ilk basta oyle dusunuyodum teknik ozellikleri kotu olan telefondan bir sey cikmaz diye ama hic de oyle degil samsungun tasarimi abartisiz B*kun onde gideni vence ayni fiyata iphone alinmali sonucta ikisi de herseyi aciyor onceden tasarima onem vermiyodum cahilligime denk geldi ve s3 aldim cok pismanim ustelik androide nova 3 gibi bazi yuksek korumali oyunlari bedava yukleyemezken iphone a jb ile (25 pp programi ile (ustelik jb gerektirmeyen bir program!)) yani herseyi yukleyebiliyorsun bir de iapcracker uygulamasiyla oyun ici parali alimlari bedavaya getiriyorsun.Bu ne mukemmel bir sey!Bunun icin kesinlikle ios.Klavye konusunda da ios.Ios cihazlarin klavyesi bi mukemmel dostum tasarimi seffafligi buyuklugu ve turkce karakterleri olsun her yonuyle bir numara.Suna da deginmek istiyorum bizim turk milleti yenilige degisiklige hic acik degil bi ceosu degisti diye appledan kotusu kalmadi oysaki adam da ayni telefonu cikariyor hatta ekrani buyutmesi daha iyi bile oldu bence ios 7 de mukemmel bisi adam iosu yeniden yaziyor bizim millet onu da begenmez geri kafali halkimiz.Diger deginmek istedigim sey ise uygulama sayisi.Son gunlerde heryerde karsima cikiyor canimi sıkıyor neymis efendim android uygulama sayisi iosu gecmis.Boktan uygulamalar olduktan sonra trilyonlarca uygulama olsun ne farkeder?Bi iosun day one programi, infinity blade oyunu, fifa ve pes 13 Oyunu flipcards programi wow cam programi ask fm uygulamasi birkac ses efekti (adini unuttum da mukemmeldi) programi ve bilmedigimiz binlerce guzel uygulamasi var mi?Yok!Tabi her uygulamanin guncellemesi ilk olarak iosa geliyor.Iosda kullaniciya verilen yetkiler cok az diyorlar bi jailbreak yapin gorun, cesit cesit animasyonar, programlar vs vs cok hos bence.Zaten gecilmemesi gereken diger bir nokta da ios cihazlarin retina ekran olmasi telefon tasarimiyla sikligiyla hayran etti beni kendine.Ios candir, ios hayattir, bu dediklerimi dikkate alip da telefon secin!!!(Bu arada beni apple fani olarak dusunebilirsiniz ama ben asla oyle birsey degilim bu kaniya dogal gozlemlermle vardim zaten dedigim gibi s3 kullaniyorum bi apple faninda ne isi var s3un bu konuda bana guvenebilirsiniz kac yildir telefonlari arastiran biriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• stelik androide nova 3 gibi bazi yuksek korumali oyunlari bedava yukleyemezken iphone a jb ile (25 pp programi ile (ustelik jb gerektirmeyen bir program!)) yani herseyi yukleyebiliyorsun

Android I.s. cihazlara da internetten apk ve data dosyalarini indirerek kurulabiliyor. iPhone nin tek eksi tarafi ekraninin kucuk olmasi. Herkesin iPad almaya parasi yok cogu kisi oyunlari telfondan oynuyoe. 5S ile umarim duzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 6 Ağustos 2013; 2:49:00 >
  • Güzel paylasım olmus ama samsunga fazla yüklenmissin o kadar da kötü gelmiyo bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birebir haklısın.İphone'u kullanmayan bilemez. denedim arkadaşta var. diğer telefonlar çok basit geliyor artık.Özellikle samsungun cihazları berbat gözüktü iphonedan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

stelik androide nova 3 gibi bazi yuksek korumali oyunlari bedava yukleyemezken iphone a jb ile (25 pp programi ile (ustelik jb gerektirmeyen bir program!)) yani herseyi yukleyebiliyorsun

Android I.s. cihazlara da internetten apk ve data dosyalarini indirerek kurulabiliyor. iPhone nin tek eksi tarafi ekraninin kucuk olmasi. Herkesin iPad almaya parasi yok cogu kisi oyunlari telfondan oynuyoe. 5S ile umarim duzelir.

Kardes ben de biliyorum internetten indirmeyi ama nova 3un calisan apk si yok bildigin varsa link at

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Güzel paylasım olmus ama samsunga fazla yüklenmissin o kadar da kötü gelmiyo bana

Kardes ben de begeniyodum onceden de kullanan bikiyo klavyesinin malligini iphoneyu kullanmasam samsungu bu kadar kotulemicem ama gercekten kotu sadece samsung degil butun android telefonlar cirkin bence ama samsung ayri bi cirkin

• quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

birebir haklısın.İphone'u kullanmayan bilemez. denedim arkadaşta var. diğer telefonlar çok basit geliyor artık.Özellikle samsungun cihazları berbat gözüktü iphonedan sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de samsung yaptigi iyi bir seymis gibi tasarimini 2 yilda bir degistiriyor hele touchwiz kendi basina bi sacmalik saf android kullanilsin daha iyi olur.Samsungun bu gidisle sonu kotu nokia gibi olacak

• s3 ' e istediğin klavyeyi yükleyebiliyorsun,birebir iphone keyboard, go , smart keyboard... hepside turkce karakter destekli markette istediğini bulmak mümkün, android klavye konusunda eleştirilecek en son işletim sistemidir

Paralı oyunları bedava oynayamıyorum vs , bunu yapmanın adı zaten hırsızlıktır, bunu savunmanın yada tartışmanın bile gereği yok,
    , ,
    Yine özelleştirme konusunda illegal yöntemlere gerek kalmadan kolayca değişiklik yapabiliyorsunuz, bu konuda yine alternatifleriyle android çok daha üstün,

Uygulama olarak ios daha iyi bir işletim sistemi , ama s3 örneğinden gidersek , iphonelarda radyo yok, micro sd yok,buletooth dosya gonderme yok, flash player yok, micro usb yok, otg desteği yok,kapak, batarya değişemiyorsunuz, ekranı ufak, şebeke üzerinden görüntülü gorusme yok .....

• quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

s3 ' e istediğin klavyeyi yükleyebiliyorsun,birebir iphone keyboard, go , smart keyboard... hepside turkce karakter destekli markette istediğini bulmak mümkün, android klavye konusunda eleştirilecek en son işletim sistemidir

Paralı oyunları bedava oynayamıyorum vs , bunu yapmanın adı zaten hırsızlıktır, bunu savunmanın yada tartışmanın bile gereği yok,
    , ,
    Yine özelleştirme konusunda illegal yöntemlere gerek kalmadan kolayca değişiklik yapabiliyorsunuz, bu konuda yine alternatifleriyle android çok daha üstün,

Uygulama olarak ios daha iyi bir işletim sistemi , ama s3 örneğinden gidersek , iphonelarda radyo yok, micro sd yok,buletooth dosya gonderme yok, flash player yok, micro usb yok, otg desteği yok,kapak, batarya değişemiyorsunuz, ekranı ufak, şebeke üzerinden görüntülü gorusme yok .....

evet micro sd yok çünkü gerek yok kendi depolama alanı daha yüksek,daha iyi.Kapak yok daha iyi telefon daha sağlam emin ol.içindeki batarya dayanıklı.micro usb yok evet itunes var çünki.Görüntülü konuşma olsa ne olacak? Türkiye gibi bi ülkede konuşan yok zaten 3g altyapımız bile düzgün değil.Ekran boyutu ideal.Telefon dediğin o kadar olmalı.Samsung gibi kazık kadar yapıp bide ince plastikten yapmıyor adamlar.çünki gereksizlikten başka bişey değil.adamlar kalite yapıyo hala anlamadınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 6 Ağustos 2013; 11:15:38 >

• quote:

s3 ' e istediğin klavyeyi yükleyebiliyorsun,birebir iphone keyboard, go , smart keyboard... hepside turkce karakter destekli markette istediğini bulmak mümkün, android klavye konusunda eleştirilecek en son işletim sistemidir

, ,

Illegallik konusunda zorunlulugum var uygulama satin alamiyorum bu yuzden intten yukluyorum ve bunlar da acikca sisteme zarar veriyor gecenlerde bi uygulama yukledim 1 hafta sonra gibi yazilim guncellestiricide "cihaziniz guncellestirilemiyor cunku modifiye edildi" gibi bi mesajla karsilasiyodum Allahtan kurtuldum sonra telefon kasmalari vb ayri sikintilar.Iphoneda sunlar sunlar yok demissin o dediklerin zaten cogu android telefonda da yok.Ama s3 orneginden gidersek flash player onda da yok ekrandan gorusmeyi daha bugune kadar hic kullanmamisimdir bosuna ozellik.Hafiza karti zaten donduruyor git hafiza kartina para verene kadar daha yuksek hafizali bi tel alirsin daha iyi.Bluetoothu jb ile yaparsin micro usb dedigin de sanirsam lihghtning.Yeni serilerde var.Radyo konusunda envai cesit uygulama var yukle.Istemiyorsan zaten yakinda sanirsam iradio cikacak(orjinal iphone radyosu).Sonra batarya degistirip de napacan zaten bozulursa tamirci halleder.Hem bu onu daha saglam yapar.Otg dedigini bilmiyorum.Ekrani da zaten artik yavas yavas buyutuyolar...

• quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

quote:

, ,

evet micro sd yok çünkü gerek yok kendi depolama alanı daha yüksek,daha iyi.Kapak yok daha iyi telefon daha sağlam emin ol.içindeki batarya dayanıklı.micro usb yok evet itunes var çünki.Görüntülü konuşma olsa ne olacak? Türkiye gibi bi ülkede konuşan yok zaten 3g altyapımız bile düzgün değil.Ekran boyutu ideal.Telefon dediğin o kadar olmalı.Samsung gibi kazık kadar yapıp bide ince plastikten yapmıyor adamlar.çünki gereksizlikten başka bişey değil.adamlar kalite yapıyo hala anlamadınız.

Yazmadan once okumamistim sonra okudum meger ayni seyi yazmisiz bu arada kb pmden atmisim yanlislikla

• B*k'tan sonrasını okumadım. Bu kadar taraflı ve saçma bir yazı olamaz. Sen bildiğin Apple fanlığı yapmışsın. Sözde tarafsız yazıymış. Peh.
  • Market konisunda haklısın android pazaryeri app store dan cok daha vasat
    Klavye konusunda sana pek katilamayacagim note2 kullandiktan sonra iphone filan hep bebe kaliyor
    Ekran kalitesi yine iphone daha iyi hatta piyasanin en iyisi gereksiz yere ekranda pixel kasip sarj somurmuyor
    Uygulama ve kullanislilik acisindan asla bir android olamaz o yuzden burda biraz abartmissin jbsiz telefona 25pp den uygulama atana kadar gobegim catlarken androidde google a yazip ilk cikan linkten indirmen yeterli

Edit mesaji yazdiktan sonra yorumlarini okudumda harbi bir fanmissin sen
    Adam daha micro usb ile Lightning arasindaki farki bilmiyor
    Otg kablo ne ise yarar bilmiyor
    Apple in yedek parca uretmedigini bilmiyor
    Tamire giden telefon daha saglam olur diyor
    S3 gibi bir telefona class4 sd kart takip telefonu donduruyor diyor
    Millet i tunes dan kurtulmak icin bin takla atiyor bu gelmis itunes u ovuyor
    16 gb depolama alanindan 12si sana kaliyor ve boyut sana kaliteli ve yuksek geliyor
    4g ye gecmeye hazirlanan bir ulkenin 3g altyapisi kotu oluyor

Bunlari yazan ya bir ilkolullu ya koyu bir fan ya teknolojiden anlamayan cahil cuheyla yada bizimle dalga geciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro. -- 6 Ağustos 2013; 12:27:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brknbs97

B*k'tan sonrasını okumadım. Bu kadar taraflı ve saçma bir yazı olamaz. Sen bildiğin Apple fanlığı yapmışsın. Sözde tarafsız yazıymış. Peh.

Gerekirse apple fani da olurum banane hizindan simdi pyasadaki uygulamalari aciyomu yeterdir o bana o zaman size de valla cok hizli diye nokia 3310u dokunmatik yaparak en son teknolojiyi modifiye ederek versinler onu kullanin bi zamandan sonra tasarimda onemli geliyo sanki bu araba mi hiz hiz diyonuz iphonenin ne yavasligini gordunuz yigidi oldurun hakkini yemeyin niye ben kendi telefonumu durduk yere kotuleyeyim ama kotu bariz sekilde kotu hizliymis banane iphone 3gg de aciyor hala bircok uygulamayi dusunun artik 5 yada 5s ne zamana kadar acar.Hem de daha guncel onlar daha cok surum goruyolar ve hizli geliyo androidde com bekliyosun guncellemenin gelmesini ve az surum geliyo s3 yeni telefon 4.0.4 ile cikti 5e gecer en son o da taam android 6 ciktiginda s3e yeni 5 guncellemesi gelir orada kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: 18Yusuf720

quote:

B*k'tan sonrasını okumadım. Bu kadar taraflı ve saçma bir yazı olamaz. Sen bildiğin Apple fanlığı yapmışsın. Sözde tarafsız yazıymış. Peh.

Gerekirse apple fani da olurum banane hizindan simdi pyasadaki uygulamalari aciyomu yeterdir o bana o zaman size de valla cok hizli diye nokia 3310u dokunmatik yaparak en son teknolojiyi modifiye ederek versinler onu kullanin bi zamandan sonra tasarimda onemli geliyo sanki bu araba mi hiz hiz diyonuz iphonenin ne yavasligini gordunuz yigidi oldurun hakkini yemeyin niye ben kendi telefonumu durduk yere kotuleyeyim ama kotu bariz sekilde kotu hizliymis banane iphone 3gg de aciyor hala bircok uygulamayi dusunun artik 5 yada 5s ne zamana kadar acar.Hem de daha guncel onlar daha cok surum goruyolar ve hizli geliyo androidde com bekliyosun guncellemenin gelmesini ve az surum geliyo s3 yeni telefon 4.0.4 ile cikti 5e gecer en son o da taam android 6 ciktiginda s3e yeni 5 guncellemesi gelir orada kalir

Ben İphone kötü veya yavaş diye bir şey demiyorum zaten. Ama sen kendi telefonunu övmek için başka markalar çamur atıyorsun. Ve bunu kaba saba bir anlatışla yapıyorsun. Ayrıca hız sadece arabada mı gereklidir ? Kötü bir örnek. Ama ben küçük ekranlı yavan bir telefona (her ne kadar stabil olursa olsun) 2000 Tl vermem. Gider s4 alırım,gerekirse 2 sene sonra değiştiririm ama ayrıntılı bir telefon kullanırım. He sen illa ömürlük telefon istiyosan iphone seni mezara kadar götürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: retro.

Market konisunda haklısın android pazaryeri app store dan cok daha vasat
    Klavye konusunda sana pek katilamayacagim note2 kullandiktan sonra iphone filan hep bebe kaliyor
    Ekran kalitesi yine iphone daha iyi hatta piyasanin en iyisi gereksiz yere ekranda pixel kasip sarj somurmuyor
    Uygulama ve kullanislilik acisindan asla bir android olamaz o yuzden burda biraz abartmissin jbsiz telefona 25pp den uygulama atana kadar gobegim catlarken androidde google a yazip ilk cikan linkten indirmen yeterli

Edit mesaji yazdiktan sonra yorumlarini okudumda harbi bir fanmissin sen
    Adam daha micro usb ile Lightning arasindaki farki bilmiyor
    Otg kablo ne ise yarar bilmiyor
    Apple in yedek parca uretmedigini bilmiyor
    Tamire giden telefon daha saglam olur diyor
    S3 gibi bir telefona class4 sd kart takip telefonu donduruyor diyor
    Millet i tunes dan kurtulmak icin bin takla atiyor bu gelmis itunes u ovuyor
    16 gb depolama alanindan 12si sana kaliyor ve boyut sana kaliteli ve yuksek geliyor
    4g ye gecmeye hazirlanan bir ulkenin 3g altyapisi kotu oluyor

Bunlari yazan ya bir ilkolullu ya koyu bir fan ya teknolojiden anlamayan cahil cuheyla yada bizimle dalga geciyor

Klavye kullanisi ve islevi konusundan gecemez hic bi telefon iphone note 2 gibi koca birsey alacaksan git ipad al daha iyi o zaman da bote 2 klavyesi bebe gibi kalir.
    Niye gobegin cikiyo pcden indir cift tikla itunestan at bu mu zor?
    Micro usb ve lightningi karistiriyo olabilirim bu da benim fan oldugumu gostermez zaten lightningden mi bahsediyorsun diye sordum.2.si ise micro usb ye ne gerek var soyler misin tasarima onem vermeyen siz usb konusunda pek bi kaliteye onem veriyorsunuz?!!Otg kablosunu evet bilmiyorum ama ogrenmesi zor degil!
    Tamire giden telefon daha saglam olur demiyorum heralde yarim akilla okudun adam batarya degismiyor dedi ben de gerektiginde servise ver degistirirler dedim hem kapali kalmasi daha cok SAGLAMLASTIRIR. Dedim.
    S3u hafiza karti kasiyor demedim ama yuksek hafizali bi microsd takarsan tabi kasar sen git en fazla 8gb tak o zaman ben de diyorum ki oyle yapana kadar kendi hafizasi yuksek telefon al bunun neyi yanlis?
    Itunesi de ovdugum yok magazasinda cok uygulama var diyorum!
    16GB den 12si sana kaliyor demissin kafan iyi senin gercekten sanki s3te durum farkli mi!?
    4G konusunda ben bisi demedim ama diyen de hakli arkasindayim turkiye boyle neumis efendim turkcellin 3G si ABDnin 4G sini gecmismis.Asil boyle haberlere sizin gibi cahiller inanir!!
    Cahillik konusunda hic de oyle degilim senden daha bilgili oldugum kesin sen git cuhela yazmayi ogren!!!

• quote:

quote:

quote:

Ben İphone kötü veya yavaş diye bir şey demiyorum zaten. Ama sen kendi telefonunu övmek için başka markalar çamur atıyorsun. Ve bunu kaba saba bir anlatışla yapıyorsun. Ayrıca hız sadece arabada mı gereklidir ? Kötü bir örnek. Ama ben küçük ekranlı yavan bir telefona (her ne kadar stabil olursa olsun) 2000 Tl vermem. Gider s4 alırım,gerekirse 2 sene sonra değiştiririm ama ayrıntılı bir telefon kullanırım. He sen illa ömürlük telefon istiyosan iphone seni mezara kadar götürür.

Bi kere camur attigim telefon kendi telefonum, kaba dilke anlatmamin sebebi ise samsungun bu paraya modifiyeli 3310 kakalamasi ve buna sizin gibilerin daha hizli demesi hiz sadece teknik ozelliklere bakmaz al ne farki var benim telefonumla iphone 5 in?Cevap:Teknik Ozellikler
    Ikisi de ayni seyleri aciyor ustelik iphone tasarim ve uygulama kalitesi olarak da guzel.
    Simdi soyleyin teknik ozellik neyi degistiriyor?Tamam teknik ozelligi iyi olan telefon da secilebilir ama her ikisi de ayni seyleri aciyosa fazla hiza gerek yok cunku hizini anlayacagin bi alan yok.Simdi galaxy s4 yada yeni cikacak olan note 3 iyi ozelliklere sahip diye ozel bir oyun mu cikartilacak?Yok.GTA 4 mu cikacak?Yok!Ee bu hiz ne ise yarayacak o zaman?Inanin hiz kadar tasarim da onemli daha ben bu telefonu alali 1 sene olmadi ama gercekten sıktı bu telefon beni bu sanki hic kasma yapmiyor mu saniyosunuz
    Yaniliyorsunuz intten indirilen uygulamalar virus bulastiriyor ama iphone oyle mi?Onlar icin belirli programlar var ucretsiz uygulama yuklenilebilen onlar da guvenli.Ben bu gune kadar iphone 3Gye o programdan bir suru uygulama yukledim ne kasma var ne virus.Guvenlik konusundan da iphone.Yani forever iphone

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi kere camur attigim telefon kendi telefonum, kaba dilke anlatmamin sebebi ise samsungun bu paraya modifiyeli 3310 kakalamasi ve buna sizin gibilerin daha hizli demesi hiz sadece teknik ozelliklere bakmaz al ne farki var benim telefonumla iphone 5 in?Cevap:Teknik Ozellikler
    Ikisi de ayni seyleri aciyor ustelik iphone tasarim ve uygulama kalitesi olarak da guzel.
    Simdi soyleyin teknik ozellik neyi degistiriyor?Tamam teknik ozelligi iyi olan telefon da secilebilir ama her ikisi de ayni seyleri aciyosa fazla hiza gerek yok cunku hizini anlayacagin bi alan yok.Simdi galaxy s4 yada yeni cikacak olan note 3 iyi ozelliklere sahip diye ozel bir oyun mu cikartilacak?Yok.GTA 4 mu cikacak?Yok!Ee bu hiz ne ise yarayacak o zaman?Inanin hiz kadar tasarim da onemli daha ben bu telefonu alali 1 sene olmadi ama gercekten sıktı bu telefon beni bu sanki hic kasma yapmiyor mu saniyosunuz
    Yaniliyorsunuz intten indirilen uygulamalar virus bulastiriyor ama iphone oyle mi?Onlar icin belirli programlar var ucretsiz uygulama yuklenilebilen onlar da guvenli.Ben bu gune kadar iphone 3Gye o programdan bir suru uygulama yukledim ne kasma var ne virus.Guvenlik konusundan da iphone.Yani forever iphone

modifiyeli 3310 olsa yine iyi normal bi insan dışardan baksa o plastiğin ne kadar dandik olduğunu anlar zaten

• bence ikisininde güzel özellikleri var tercih meselesi parası olan iphone alıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.