Şimdi Ara

Ios Vs Android Kafasi Karisan Arkadaslar Buraya!!!! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
5
Favori
5.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 18Yusuf720

1.Kaspersy mobile pronun en yeni sürümünü bi ara ben de kullanıyordum.Hiç verim alamadım nedense.Taratıyordum taratıyordum virüs bulamıyordu telefonun çok kasmasına, kendi kendine reklamlar çıkmasına rağmen.Ayrıca çok da yavaşlatıyordu.Ben de sildim.
    2.Nexusu teknoloji marketlerinde elime aldım.Piyasadaki çoğu telefondan şık ama yine iphonelardan bana göre daha kötü.
    3.O iphoneun sana anımsattığı şey olabilir.Lakin benim için tam tersi geçerli.İphoneun tarzına bayılıyorum.

Hic bir pro surumde reklam olmaz. İnternetten crackli surumunu indirdiysen onu bilemem. Zaten herseyi para verip aldigim icin Virusle hic karsilasmadim daha.

Ayrica o arka camdaki yaldizlar var ya onlar hic bi telefonda olmayan bi ambians yaratiyor telefonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Allah Allah.Görüyor musun şu sony'i?Amiral gemilerinde yapamadığı akıcılığı orta seviye cihazında başarmış.Alkışlamak istiyorum sony i eğer bu doğruysa.
    Ayriyetten istediği kadar kasmasın yine google play store kullanıldığı için uygulama kalitesi iosa göre bir hayli berbat.Ayrıca yeni nesil uygulamaları da desteklemez.

Yoo amiral gemileride akıcı.Hangi dünyada yaşıyorsun ? Giriş seviyesi xperia E bile akıcı.Sonynin arayüzü hafif bir arayüz.
    Bu arada zayıf dediğin yeni nesil oyunlarda çalışmaz dediğin alette Adreno 305 ve OPENGL ES 3.0 var.Android 4.3 ün ilk testinde 7 fps arttı.Artı olarak optimize daha kolay.Çözünürlüğü 1080P değil zaten çok uygun bir donanım şahsen.
  • Zaten ben de kasperskyin iiçinde reklam çıkıyor demedim.İnternet tarayıcıya girdiğimde kendiliğinden değişik değişik reklamlar geliyordu.Bu da indirdiğiim bir şeyden kaynaklanıyordu sanırım.Ama kaspersky onu bulamadı!
  • quote:

Zaten ben de kasperskyin iiçinde reklam çıkıyor demedim.İnternet tarayıcıya girdiğimde kendiliğinden değişik değişik reklamlar geliyordu.Bu da indirdiğiim bir şeyden kaynaklanıyordu sanırım.Ama kaspersky onu bulamadı!

rootlu muydu ? rootlu olmayınca hiç bir anti virüs bi halt bulmuyor.
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Olsun.Duyduğum kadarıyla sonynin cihazlarına verdiği güncelleme desteği berbat ötesiymiş.Hele o telefonla hiç güncelleme alamazsın.Ayrıca sadece opengl es3 desteği olması telefonu uçurur hıza getirmez ki.Bu bir özellik.Telefonun donanımı iyiyse daha iyi grafikte oynarsın oyunları.He belki s3ten 1 yıl öteye gider ama daha fazlasına katlanamaz o telefon.
    şimdi rootla antivirüsün virüs bulma olasılığının ne alakası var ki?Bi antivirüs programı için root mu yapcam?
  • quote:

Olsun.Duyduğum kadarıyla sonynin cihazlarına verdiği güncelleme desteği berbat ötesiymiş.Hele o telefonla hiç güncelleme alamazsın.Ayrıca sadece opengl es3 desteği olması telefonu uçurur hıza getirmez ki.Bu bir özellik.Telefonun donanımı iyiyse daha iyi grafikte oynarsın oyunları.He belki s3ten 1 yıl öteye gider ama daha fazlasına katlanamaz o telefon.

Adamların android 4 e güncellenmeyen telefonu yok.Samsunga git sürüyle.Android 4.2 ile 4.1 arasında pek fark yoktu bu yüzden sony bilerek geçmedi.4.3 sözü verildi 4.1 de olan telefonlar için ve L de 4.1 var zaten.Uçurur hıza getirmez diyorsun testler diyor.

Rootla antivirüsün bulma olasılığıda şudur.Normalde reklamlar ana cihazın içindeki hafızada saklanır.Bu alana root olmadan giremessin.Anti virüslerde açıklamada root yapın denilirde zaten.O öyle tarıyormuş gibi yapar sadece sd kartı tarar.Ha diyorsun sd karta kuruyorum.Tamamı sd karta kurulmuyor.Uygulama yöneticisinde görürsün zaten telefon hafızasında halen bellek tutar.

Yataym uyuyayım azcık yorgunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 22 Ağustos 2013; 2:29:06 >

• quote:

Zaten ben de kasperskyin iiçinde reklam çıkıyor demedim.İnternet tarayıcıya girdiğimde kendiliğinden değişik değişik reklamlar geliyordu.Bu da indirdiğiim bir şeyden kaynaklanıyordu sanırım.Ama kaspersky onu bulamadı!

Kaspersky sana virus bulur reklam acan ugulama bulmaz. Uygulamanin kodlarinda intenret tarayicisini acinca belirli sitekeri acmak ile ilgili seyler olabilir. Erisim izni verdiysen virus programi birsey yapamaz.

Valla sony güncelleme desteğini bilmiyorum çoğu forumda öyle deniyor.Samsung konusunda haklısın.Çok adi çok şerefsiz bi firma samsung.
    Bir de testlerin xperia l'yi uçurduğunu söylediğin duruma gelirsek, testlere bakma, onlar yapaydırlar, gerçek sonuç verme olasılıkları 0dır.Ve bazen gerçeğe yakın olmayan sonuçlar da verebilmektedirler.Telefonu canlı canlı yaşayacaksın.Hafızasının son damlasına kadar doldurup zorlu oyunları oynayacaksın.Asıl telefon burada ortaya çıkar.
    Ve bu rootsuz antivirüsün bi işe yaramayacağı konusunda android kendisini gözümde 1 kat daha düşürdü.Adamlar her şeyi root gerekecek şekilde yapmış.Güvenliği sağlamaya çalışırsın root istenir.S*çtıkları tasarımı silip temizlemeye çalışırsın root istenir.Stabilliği arttırmak istersin root istenir.Batarya ömrünü uzatmak istersin root istenir.
    Tamam doğru bunlar iphone ile doğrudan gelmiyor ama bunların hiçbirine de iphone da gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18Yusuf720 -- 22 Ağustos 2013; 2:38:39 >

• Hayır, reklam açan şey de bir virüsdür(trojan ve birkaç çeşidi daha var).Bunu pc sürümünde virüs olarak algılayıp buluyor olmasına rağmen tellerde virüs kategorisine almaması beni şaşırttı.Erişim iznine gelince ben google playden yüklediğim uygulamalar dışında hiç bir uygulamada erişime izin vermedim,Artık google playin içindeki uygulamalara da güvenemeyeceksek nereye güveneceğiz acaba?
  • quote:

Hayır, reklam açan şey de bir virüsdür(trojan ve birkaç çeşidi daha var).Bunu pc sürümünde virüs olarak algılayıp buluyor olmasına rağmen tellerde virüs kategorisine almaması beni şaşırttı.Erişim iznine gelince ben google playden yüklediğim uygulamalar dışında hiç bir uygulamada erişime izin vermedim,Artık google playin içindeki uygulamalara da güvenemeyeceksek nereye güveneceğiz acaba?

Full surum aldigin hicbir uygulama reklam acmaz zaten. Kaldi ki ben androidde tarayicida reklam acan uygulama da duymadim. Bi kac ucretsiz uygulama bildirim cubuguna reklam dusuruyor ama pro surumlerde sıkıntı yok

• Belki yazan olmuştur bilmiyorum , konuyu okumadım.

Android telefondaki rom atma olayları varya işte o iosa bedel bence. Her romda farklı bi arayüz farklı bi sistem. Özellikle romu atarkenki heyecanı bir başka.
    Sırf bu yüzden android diyorum. Aynı zamanda kendini geliştirebiliyorsun yazılım olaylarında.
  • ozgeksa1 O kullanıcısına yanıt
    İşte iphone 5, htc one dan kat kat iyi, onun için o kadar çok satılıyor.Ayrıca güncelleme telefonu yavaşlatmaz yanılıyorsun.Adamlar güncellemeyi iyice kassın, telefonu kullanamasınlar diye çıkarmıyor, aksine stabilitenin üstüne stabilite katıyor.Ha bazı büyük güncellemeleri telefonu yavaşlatıyor olabilir.Mesela ios7, iphone 4te çok kasıyor diyorlar, ama daha beta sürümünde, bence düzeltilir.Onun dışında tahmin etmiyorum, kullanıcı hatasından kasıyordur telefon.Onun dışında sen one'i beğenmişsin, artık fikrini değiştiremem.Sesinin kalitesinin iphone a göre bir tık iyi olduğunu biliyorum ama sense 5 arayüzü gerçekten de berbat.Ben sırf sense arayüzü için bile almam o telefonu.
  • Tamam işte ben de bedava sürümlerden bahsediyorum.Bir de pro sürümlerine para mı yatıracağım?Reklam appsoredan yüklediğim uygulamadan kaynaklanıyor olabilir orasını bilmiyorum ama google play storeun içindeki uygulamaya bile güvenilmezmiş onu anladım.
  • qazrfv kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bir de rom yapmaya mı uğraşcam o kadar para döktüğüm telefona?Ben telefonun elime geçmeden önce firmanın o işlerle ilgilenmesini tercih ederim.O kadar para veriyoruz sonuçta.Android telefonu üreten firmaların yaptığı burada sanki boş telefonu verip al istediğin tasarıma sok gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erensensoy55

kuzenim 3D araba yarış oyunlarının hastası ama doğru düzgün 1 tane bile yarış oyunu bulamadık sports car var dediğim gibi oda nedendir bilinmez çok kasıyor.Sırf marketi için bile ios tercih edilebilir

Gt racing, asphalt 6,7 , fast&furious 6 yok sports car mış kasacak tabi ne idüğü belirsiz bi oyun oynayın şu üstteki oyunları anlarsınız farkı.

• quote:

Tamam işte ben de bedava sürümlerden bahsediyorum.Bir de pro sürümlerine para mı yatıracağım?Reklam appsoredan yüklediğim uygulamadan kaynaklanıyor olabilir orasını bilmiyorum ama google play storeun içindeki uygulamaya bile güvenilmezmiş onu anladım.

bu internetteki videolari indirmek icin Applestoredan indirdigim uygulamalarda reklamdan baska bisey icermiyo. Reklamsiz surum ocin satin alin demekten baska bir ise yaramiyo. Bana 7 gun 30 gun neyse tam surum versin zaten ben sonunda begenirsem satin alirim.. Hem kisitli hem reklamli surumler apple storeda da var yani

• Bir de kardeşim önceki alıntılarda sakin kalmaya çalıştım ve kaldım ama anlamiyorum bu neyin kafası? Adam sana soruyor anlamiyorum diyor sen diyorsun ki daha iyi ya işte ehehe he. Adam gibi aciklayacaksın kardeşim savunuyorsan.

@ozgeksa1
    Kardeşim i5 neden fazla satılıyor söyleyeyim.
    1) Fanboylar: Açıklamaya gerek yok
    2) Teknoloji cahilleri: Bunlar epıl iyi diye duyarlar basarlar parayı hatta Amerika'dan getirtirler alınca da faceye resim atarlar evde tv keyfi diye twit atarlar.
    3) Ergenler: Bunlar da fanboylukla cahillik karışımı.
    4) İş Adamları, Bir Uğraş İçinde Bulunanlar: Bunlara kimse bir şey demez iCloud vs kullaniyordur. Önemli mailleri vardır kaybedecek vakitleri yoktur. Bu adamlardan android alıp rom yüklenmesi beklenemez. Bu kısımsa ne yazıkki azınlığı oluşturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Bir de kardeşim önceki alıntılarda sakin kalmaya çalıştım ve kaldım ama anlamiyorum bu neyin kafası? Adam sana soruyor anlamiyorum diyor sen diyorsun ki daha iyi ya işte ehehe he. Adam gibi aciklayacaksın kardeşim savunuyorsan.

@ozgeksa1
    Kardeşim i5 neden fazla satılıyor söyleyeyim.
    1) Fanboylar: Açıklamaya gerek yok
    2) Teknoloji cahilleri: Bunlar epıl iyi diye duyarlar basarlar parayı hatta Amerika'dan getirtirler alınca da faceye resim atarlar evde tv keyfi diye twit atarlar.
    3) Ergenler: Bunlar da fanboylukla cahillik karışımı.
    4) İş Adamları, Bir Uğraş İçinde Bulunanlar: Bunlara kimse bir şey demez iCloud vs kullaniyordur. Önemli mailleri vardır kaybedecek vakitleri yoktur. Bu adamlardan android alıp rom yüklenmesi beklenemez. Bu kısımsa ne yazıkki azınlığı oluşturuyor.

O son azinlik genelde blackberry kullaniyor. Bbz10 alan cok tanidim var i5 ten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: erensensoy55

kuzenim 3D araba yarış oyunlarının hastası ama doğru düzgün 1 tane bile yarış oyunu bulamadık sports car var dediğim gibi oda nedendir bilinmez çok kasıyor.Sırf marketi için bile ios tercih edilebilir

Gt racing, asphalt 6,7 , fast&furious 6 yok sports car mış kasacak tabi ne idüğü belirsiz bi oyun oynayın şu üstteki oyunları anlarsınız farkı.

Reak racing 3 denedinizmi??

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.