Şimdi Ara

Ios Vs Android Kafasi Karisan Arkadaslar Buraya!!!! (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
5
Favori
5.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Bana gore........kesin boyle" gibi yada
    "Bence ........ diye baslayip sonunda kesinlik belirten ifadeler kullanip cok biliyormus edadiyyla yazma komik duruma dusuyorsun.
    Cahillihin diz boyu ustteki arkadasinda dedigi gibi apple senin gibiler icin uretiyor o telefonu git al.
    Androidde cogu uygulama reklamlardan gelir saglar bu yuzden virus sayilmaz.hatta bu yuzden app store da osuruk sesi cikaran uygulama bile 1 $ iken play storeda bedava.
    Yapilan testler sanaldir diyorsun is donanimda biter diyorsun al sana celiski apple in donanimi yerleri supuruyor nasil oluyorda stabil oluyor.
    Yok guncellestirme telefonu yavaşlatmaz hızlandırır diyorsun ama senden baska bunu diyen yok.cogu kisi geri donmeye uygrasiyor.ustelik bunu katii bir sekilde dile getiriyorsun.karsindaki kisiler daha bilgili" bana gore " diye baslayan ifadeler ile birsey yutturamazsin. Git adam gibi kesin bilgilerini topla gel burada sun bizde helal olsun adam ugrasmis diyelim. Cahil bir sekilde kisir donguue sokma konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu açan ilkokullu, noktalama işaretlerinden bihaber, hakaret eden fanboyun teki.

• bende bir yıldır hem s3 hemde 4s var, ayrıca note 10.1 kullanıyorum, kısaca şunu söyleyebilirim ki ios kullanım kolaylığı açısından önde, ancak birbirinin önüne geçen yanları yok değil, s3ü sokakta tek elle kullanmak birilerine ulaşmak mesaj yazmak çok zor, ama akşam evde sakin bir zaman iki elle kullanmak daha keyifli, hepsinde hemen hemen aynı uygulamalar var, ios jb li değil benim ve paralı uygulama yüklemedim daha önce, zaten iosta ücretli olan androidte ücretsiz olabiliyor ve apk dosyası bulmak daha kolay, ben aldığım gibi kullanırım özelleştirmem fazla, bana göre telefon ve sistem seçmede en önemlisi kullanım rahatlığı/kolaylığı, 10 sene öncesinin nokia telefonları gibi şimdi iphone kullanmak çok rahat. film izlemek isterseniz de note 10.1 öneririm, bazı oyunlarda da avantaj sağlıyor ekranın büyüklüğü;)

Not: ben mühendislik hizmeti veren bir iş adamı sayılırım, çoğu zaman vakit kaybı yaşamamam gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyh -- 22 Ağustos 2013; 9:19:48 >

• Androidin nasil bisey oldugunu bilmiyosun neler yapabilecegini bilmiyosun nasil kullanacagini bilmiyosun sonra gelmis androide mok atiyosun bi git surdan cahil misin nesin

• Alıntılar affedersiniz konunun anasını ağlatmış hocam. Yapmayın böyle.
  • kardeş androidden bir mok anlamiyosun ki karsilastirmissin iphonede jb varmis sende s3e rom atip karsilastircan o zaman aynisini yapamadigin seymi var

• quote:

Orijinalden alıntı: 18Yusuf720

Ne diyorsun ya?Sanki bu tür problemler androidlerde veya başka tellerde olmuyo mu?Git bi araştır gel.Telefonun bozuksa verirsin garantisine gerekli işlemi orada yaparlar.Atara gerek yok bu tür sorunlar her telde olabilir.

ben neden telefonumu garantiye vereyim ben o telefona 1400 lira verdiysem MÜKEMMEL ÇALIŞMAK ZORUNDA. lan şaka gibi ha gitsen köydeki bi adama anlatsan telefona 1400 lira verdim bozuk çıktı diye adam orda sana ne yapar biliyormusun ? neyse konuşmayayım hala iphone diyo ya
  • quote:

Tercih değil o akıllı kardeşim.Kullandığım telefon o. @yunus_4151

üzerine imleci getirince sistem ve tercihi diyorda ondan şey etmişdim :D
  • quote:

Ne can çekişmesinden bahsediyon sen ya.2 kişi az almış apple batacak mı?Kaç yılın teknoloji devi ya apple.2-3 inceleme editörünün yazmasıyla olmaz bu işler...

2 kişi az almış muhabbeti yapmadan önce son yılların akıllı telefonlara ait tüketici istatistiklerine baksan daha iyi olur bence...
  • Bu sene 5S alıp S2 mi kardeşime veriyorum yanına bir de tablet alacağım film dizi için. Yukarıda mühendis abim gayet iyi açıklamış bu nedenlerle IOS diyorum.

Android kötü değil bu arada artık 5.2inclik saçmalık derecesinde büyük ekranlar çıkıyor benim hoşuma gitmiyor. Sabrınız ve zamanınız varsa android alın keyfinize bakın :) Rahatlik hız ve kullanım kolaylığı için paranız varsa IOS en iyisi para kısmı app fiyatları.

• Bu kadar iphone fani olunmaz ya ben anlamıyorum millet hala neden bi cephede olma isteği icinde isine gelen istedigi telefonu alir iyi veya kötü zevk ve renkler tartisilmaz sonucta

• quote:

Valla sony güncelleme desteğini bilmiyorum çoğu forumda öyle deniyor.Samsung konusunda haklısın.Çok adi çok şerefsiz bi firma samsung.
    Bir de testlerin xperia l'yi uçurduğunu söylediğin duruma gelirsek, testlere bakma, onlar yapaydırlar, gerçek sonuç verme olasılıkları 0dır.Ve bazen gerçeğe yakın olmayan sonuçlar da verebilmektedirler.Telefonu canlı canlı yaşayacaksın.Hafızasının son damlasına kadar doldurup zorlu oyunları oynayacaksın.Asıl telefon burada ortaya çıkar.
    Ve bu rootsuz antivirüsün bi işe yaramayacağı konusunda android kendisini gözümde 1 kat daha düşürdü.Adamlar her şeyi root gerekecek şekilde yapmış.Güvenliği sağlamaya çalışırsın root istenir.S*çtıkları tasarımı silip temizlemeye çalışırsın root istenir.Stabilliği arttırmak istersin root istenir.Batarya ömrünü uzatmak istersin root istenir.
    Tamam doğru bunlar iphone ile doğrudan gelmiyor ama bunların hiçbirine de iphone da gerek yok.

Alabilirsem senin için test ederim.Hafızasın son damlasında performansını.Her şeyi root edecek şekilde tasarlanmadı.Linux tabanlıdır kendisi.Linuxta hemen hemen herşeyde superuser yetkisi istenir.Ama linuxlarda bu superuser kurulu geldiğinden sadece şifre yazarsın.Androidde insanlar bilinçsizce sistemi uçurmasın diye yapılmış.Artık garanti kapsamına bile giriyor ama duyduğum kadarıyla jailbreak girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 22 Ağustos 2013; 12:27:24 >

• Gençler konu çok karmaşık bir hale gelmiş bence herkez sistemin üstün yanını 1-2-3 şeklinde yazarsa tartışabiliriz.

• nova 3 linki.Ayrıca bu siteden çoğu şeyi indirebilirsin.

Bu arada ben de iphone 5 kullanıyorum, ama beğendiğim tek yanı kamerası ve ekranı geri kalan taraflarda android cihazlar çok daha önde diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: erensensoy55

kuzenim 3D araba yarış oyunlarının hastası ama doğru düzgün 1 tane bile yarış oyunu bulamadık sports car var dediğim gibi oda nedendir bilinmez çok kasıyor.Sırf marketi için bile ios tercih edilebilir

Gt racing, asphalt 6,7 , fast&furious 6 yok sports car mış kasacak tabi ne idüğü belirsiz bi oyun oynayın şu üstteki oyunları anlarsınız farkı.

Reak racing 3 denedinizmi??

denemedim de o anda unutmuşum onlar da çok kaliteli oyunlar

• Ne açıdan önde oldugunu yazarsanız
    Bizde android alırız belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: erensensoy55

kuzenim 3D araba yarış oyunlarının hastası ama doğru düzgün 1 tane bile yarış oyunu bulamadık sports car var dediğim gibi oda nedendir bilinmez çok kasıyor.Sırf marketi için bile ios tercih edilebilir

Gt racing, asphalt 6,7 , fast&furious 6 yok sports car mış kasacak tabi ne idüğü belirsiz bi oyun oynayın şu üstteki oyunları anlarsınız farkı.

ne idüğü belirsiz uygulama dediğiniz wolsvagenin tasarlayıp geliştirdii bir oyun.

• quote:

Hayır, reklam açan şey de bir virüsdür(trojan ve birkaç çeşidi daha var).Bunu pc sürümünde virüs olarak algılayıp buluyor olmasına rağmen tellerde virüs kategorisine almaması beni şaşırttı.Erişim iznine gelince ben google playden yüklediğim uygulamalar dışında hiç bir uygulamada erişime izin vermedim,Artık google playin içindeki uygulamalara da güvenemeyeceksek nereye güveneceğiz acaba?

Yazdığınıza değmez.Ne yüklediğini bile söyleyemiyor.Seksi kızın etek üfle indirmiştir.Vasfiye teyzeyi indirmiştir.Virüs bulundu reklamına tıklamıştır.Adamın linuxla bi gram alakası yok.Sanıyor ki windows gibi her şeyini açık tutan virüslere kolaylık sağlayan bir sistemi var.Biz orada superuser lazım diyoruz winzortta buluyor diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: FeatureTechnology

Ne açıdan önde oldugunu yazarsanız
    Bizde android alırız belki.

Mesela ben android cihazlarımda ücretli uygulamaları rahatlıkla bedava kullanabiliyordum(iphone daki gibi jb yapmaya gerek duymadan), korsan yazılım yükleyebiliyordum yani. Arayüzünü istediğim şekilde zahmetsizce değiştirebiliyordum. Dosyalara erişim/aktarma basit bir şekilde gerçekleşiyordu.Şarj konusunda kullandığım telefonlar(sırayla: htc sensation-galaxy note-galaxy nexus-galaxy note 2) daha iyiydi.Ekran büyüklüğü çoğu yerde avantajdı.

Ama dersen ki şimdi neden iphone kullanıyorsun? Şöyle söyleyeyim: Telefon dediğin benim için biraz kibar ve kaliteli olacak malzeme açısından.Ayrıca ekran ve kamera performansı çok iyi olacak.Uygulamalar üst düzey olacak ve kullanışlı olacak.İşte özetle iphone da bu noktalarda daha iyi old. için şu an iphone kullanıyorum.

Sormak istediklerini maddeler halinde sorabilirsin.Hem böyle daha sağlıklı olur.Şimdilik bir şey gelmiyor daha aklıma :)

• FeatureTechnology kullanıcısına yanıt
    hocam internette bir sürü kaynak var yani androidi tam anlamıyla bilmek gerekmiyor sadece birazcık bilgi ve ilgi gerekiyor eğer bunu vermeyecekseniz en uygunu ios'u bünyesinde barındıran ürünlerdir üstteki mesajımda da bunu belirttim zaten. yani bunu yapmayıp da androidi boş yere karalamanın anlamı yok. diyebilirsiniz ki benim hoşuma gitmiyor ben telefonu alır uygulamaları yükler kullanırım hiçbir şeyiyle de uğraşmam o zaman iphone en uygun telefondur.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.