Şimdi Ara

İOS Versiyonunuz Uygulamaları Desteklemiyorsa Girin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben iPhone 3G[S] kullacısıyım. İOS 5 için untethered olmadığı için kullanabileceğim tek untethered versiyon 4.1 bu yüzden puffin web browser gibi 4.2 ve üstü versiyon isteyen uygulamaları yükleyemiyorum ama buna bugün bir çare buldum ve ufak bir işlemle desteklenmeyen tüm uygulamaları yükleyebildim.

Tek ihtiyacımız olan jailbreak ve cydia'dan indirilen iFile

iFile'yi açıyoruz ve System klasörüne tıklıyoruz.

Daha sonra Library klasörüne basıyoruz.

Sonra CoreServices Klasörüne geçiyoruz.

En altta SystemVersiyon.plist Dosyası var ona tıklıyoruz ve Metin editörü ile açıyoruz.

Düzenle butonuna basıp en altlarda 4.1 yazan yere 4.3 yazıp kaydediyoruz.

Kaydedip çıktıktan sonra Garanti olsun diye telefonu kapatıp yeniden başlatın. iTunes'ten versiyonuna bakın değiştiğini göreceksiniz.

Deneme yaptım Puffin web browser 4.2 versiyonu destekliyordu ama yükledim ve açtım. Gta3 4.3 versiyonu destekliyordu yükledim ve açtım.

Yapamayan olursa konuda belirtsin yardımcı oluruz.

İyi Forumlar.

NOT:Alıntıdır

• Ya verildi böyle bir konu. 2 sene önce felan. Mobilde olmasam verirdim link. Araştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben forumda yeni olduğum için yolladım özür dilerim
  • İos 5 icin untethered cikti ya nasil yokmus hem 4.1 in uzerine kactane untethered cikti

• bu yontem ile cihaza acaba ipad uygulamarını kurabilir miyiz ?

mesela freemyapps.com daki ipad uygulamaları yuklenebılır mı gerekli düzenlemeyı yapsak
  • örnek olarak yeni cıkan nostalji snake97 ios 4.1 açmıyordu . bu yöntem işe yaradı
  • 3GS 5.0.1 için untethered var,hatta dün yaptım. versiyon yükseltilemeyecek cihazları için güzel yöntem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan_body

örnek olarak yeni cıkan nostalji snake97 ios 4.1 açmıyordu . bu yöntem işe yaradı

o oyun yeni çıkmadı ki ben 4-5 aydır oynuyorum belki türkiye appstore a yeni çıkmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

örnek olarak yeni cıkan nostalji snake97 ios 4.1 açmıyordu . bu yöntem işe yaradı

o oyun yeni çıkmadı ki ben 4-5 aydır oynuyorum belki türkiye appstore a yeni çıkmıştır.

Sonucta 4.2 altı ios desteklemiyor oyunu . ios 5 te 3gs cihazını kasıyor .

bence bu cihaz için en iyisi ios 4.1 kurmak redsn0w ile jailbreak yapmak ve bu olayı yapmak . hem çok hızlı hem sarj süresi iyi .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

Sonucta 4.2 altı ios desteklemiyor oyunu . ios 5 te 3gs cihazını kasıyor .

bence bu cihaz için en iyisi ios 4.1 kurmak redsn0w ile jailbreak yapmak ve bu olayı yapmak . hem çok hızlı hem sarj süresi iyi .

Hocam orasi nasil sogukmu karanliktirda simdi :))

• Bilmeyenler icin yararlı bir bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Bilmeyenler icin yararlı bir bilgi

bende öyle düşünüyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

İos 5 icin untethered cikti ya nasil yokmus hem 4.1 in uzerine kactane untethered cikti

Evet çok oldu hatta
  • ipod 2g de deniyecem şimdi.5 yapsam olur mu 4.3 ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

Hala işe yarıyor eyvallah 7.0.4 ipad 3'ü 7.1 gösterdim

şahin o nasıl avatar olum
  • 5.0.1 ve 5.1.1 için untethered jailbreak vardı diye hatırlıyorum sanki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı bilgi. Deneyeceğim.

• Minör sürüm farkları için kullanılabilir. Yani örneğin 7.x.x olan iki sürüm için kullanılabilir(yine de olacağının garantisi yoktur). Ama iOS 5 yerine iOS 6 yazarsanız patlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsbourneReynolds -- 8 Nisan 2015; 14:45:43 >
  • Sakın böyle bir hataya düşmeyin. iOS 4-5-6'da kendi aralarında sürüm değişiklikleri yaptığınızda bu denilen sorunsuz oluyor. Örneğin iOS 6 isteyen bir uygulama için iOS 5.1.1'li bir cihazınızı iOS 6.1.3 gibi göstermek için bu taktiği kullanabilirsiniz ve sorun yaşamazsınız.

Ancak iOS 7 veya 8 gibi göstermek için böyle bir taktik kullanırsanız o cihaz açılmaz. Takılır kalır. Sonrasında cihazı güvenli modda başlatmak için uğraşırsınız. Güvenli modda başlatmak için 5-6 kere hard reset atarsınız. Sonuda cihaz güvenli modda açılır ve iFile ile tekrar kendi iOS 4-5-6 sürümünüze dönersiniz. Sonra da "Şükür Allah'ıma deyip yaptığınıza yapacağınıza pişman olursunuz. Oturun oturduğunuz yerde. iOS 4-5-6'yı kaybetmemek naımna böyle bir riske girmeyin.
  • İos 5.1.1'i 8.2 gibi göstermeye çalışacaktım. İyiki yapmamışım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.