Bildirim
iOS mu Android mi ?_
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bada 2.0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200bin ve 480bin mi demek istedin? Ios vs Android derken sadece marketleri karşılaştırmak istiyorsan ios o konuda önde. Ücretsiz uygulama sayısında ise google play ileride. Tabi google play'deki uyduruk(genelde ücretsiz olurlar) uygulama sayısı appstore'dakinden çok daha fazla. -
Uygulama açısından bakacaksan eğer iOS ile Android kıyaslanamaz, iOS uygulamaları her zaman daha kalitelidir.
İos daha öndedir çoğu yönde ama gelgelelim bi kişiselleştirme yok bu büyük bi eksik -
quote:
Orijinalden alıntı: CooLasFcuK
200bin ve 480bin mi demek istedin? Ios vs Android derken sadece marketleri karşılaştırmak istiyorsan ios o konuda önde. Ücretsiz uygulama sayısında ise google play ileride. Tabi google play'deki uyduruk(genelde ücretsiz olurlar) uygulama sayısı appstore'dakinden çok daha fazla.
Yok hayır İos uygulaması 200 tane 200 bin değil
Android uygulaması 480 tane 480 bin değil merak etmeyin -
Mesela Androidli Telefon alırsam İphonelerde Camwow Retrica Popbooth var aklım onlarda kalır kararsızım -
Birde işlemci olarak sordum bunu -
quote:
Orijinalden alıntı: ProEvolutionSoccer
quote:
Orijinalden alıntı: CooLasFcuK
200bin ve 480bin mi demek istedin? Ios vs Android derken sadece marketleri karşılaştırmak istiyorsan ios o konuda önde. Ücretsiz uygulama sayısında ise google play ileride. Tabi google play'deki uyduruk(genelde ücretsiz olurlar) uygulama sayısı appstore'dakinden çok daha fazla.
Yok hayır İos uygulaması 200 tane 200 bin değil
Android uygulaması 480 tane 480 bin değil merak etmeyin
Bin yazmak zor geldi de şimdi komiklik mi peşindesin? -
quote:
Birde işlemci olarak sordum bunu
Islemci olarak derken?
quote:
Orijinalden alıntı: cihatemlik
quote:
Islemci olarak derken?
Yani uygulaması programları felan vs vs -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cihatemlik
quote:
Islemci olarak derken?
Yani uygulaması programları felan vs vs
Sordugunuz sey işlemci degil işletim sistemidir karıştırdınız heralde.
Hemen hemen aynı uygulamalar iki platformda da var. ben iosun hızını ve görselliğini daha cok seviyorum. -
ios: akıcılık, telefonu telefon olarak kullanma, oyun oynama vs. çok detaya inmeyen kullanıcılar için.
android: telefon genelde hatalarla gelir, akıcılık sorunları vardır. telefonun her tarafına girip türlü türlü modifikasyonlar yaparsın ve bu zamanla zevk haline dönüşür. android alıp sadece oyun/arama yapmak pek akıl karı değildir. -
ios deni,nce daha stabil akıcı hızlı ama kapalı kutu
android ; zamanla stabil hale gelen ama hür
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X