IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (60. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: justwatch88
Hocam kesin sonuç veriyor mu gerçektende temiz kurulumSorun yaşadığınızı düşünüyorsanız temiz kurulum yapabilirsiniz. Dfu moda alip guncelleyiniz. İyi geceler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeğin için çok teşekkür ederim. Alaka gösterip denemişssiniz, çok sağolun. Türkçede de çok kötü bir durum yok anladığım kadarıyla. Gayet başarılı çalışıyor gibi.
merhaba arkadaşlar,
kilit ekranındayken mesajlara parmak okutmadan nasıl cevap yazarız eskiden olduğu gibi?
-
Ben İPhone 12 ile pek memnun değilim bu sürümden. Mesela klavye tıklama sesleri açıkken tarayıcı yazı yazarken sesler gecikmeli tıkırdıyor. Bu da çok sinir bozucu. Ayrıca arayüz de bildiniz kasıyor. Temiz kuruluma tekrar bilgisayardan nasıl yükleriz acaba?
iOS 15 de şu anda bildirimlere cevap verilmiyor hata var. Bir kaç güncelleme sonra biraz daha toparlanır diye düşünüyorum bence henüz erken bende 14.8 deyim halen daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 27 Eylül 2021; 12:56:11 >
Gönül rahatlığı ile sıfırlayabilirsiniz. Sıfırlarken son aşamada size uyarı geliyor zaten e-sim profilini de silmek istiyor musunuz diye. Onu silmek istemiyorum dediğiniz zaman; telefon sıfırlanıyor ama profiliniz silinmiyor. Birkaç defa denedim ben
-
Teşekkür ederim. TT e-sim var mı bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Telefoncu'ya yol gözüktü o zaman hadi hayılrısı bakalım.
Hic esim kullanmadım hocam ben de anlamadım ama telefon tuslu telefona yönlendirmeye açık ios 14 te hic uyarmamisti
-
Başka bir konumda test edermisiniz .Operatör kaynaklı bir durum ...
Hız testini bitirip görüntülenirse bir anlamı olur.Sadece Download sırasında anlık görüntü var …
Download , ping, jitter ve Upload değerleri net olarak sonucu nedir ? …
O renkli noktalar sinema kameralarında dahi oluyor.
15.0.1 gelebilir birazdan.
Apple Watch ‘lar iPhone 13 serisine bağlanmama ve kilit açmama hatası barındırıyor.Yeni iPhone 13 ve saatlere fix gelecek gibi ön görü var ..
iOS 15.0.1 gelmesi bekleniyor ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 27 Eylül 2021; 20:3:20 >
Nd filtre çözer mi acaba o noktaları ?
Yarına kaldı sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X