< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Teşekkürler hocam bende log dosyası yok çalıştıramadım ama emeğinize sağlık :) |
hes kodu çok problem değildi ki zaten kalktı ben aşı pasaportunu ekleyebilmek istiyorum ancak mümkün olmuyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 3 Mart 2022; 9:0:6 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 3 Mart 2022; 16:55:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
15.4 final mi olacak? Sonrasinda 16 mi cikacak acaba ? 15.4 ile atabil bi 15 surumu yakalar miyiz… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 3 Mart 2022; 20:33:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bence hiçbir güncelleme 13 pro max in günde 2 kere şarja takılmasına sebep olamaz, acaba ne ayarlarda ne kadar kullanıyor cihazı, elden düşürmüyor her özellik açık şekilde sanırım |
apple nasıl bu hale geldi inanılmaz ya, eskişden güncelleme geldiğinde bir dakika düşünmeden günceller keyfimize bakardık bugün kafada 50 tilki dolaşıyor güncelleme yayınlanınca |