Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.139
Cevap
106
Favori
493.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam 173 döngü görmüş cihaz zaten %100 pil sağlığında da kalamaz. Cidden garip bir durum.

• Pil döngüsünün kaç olduğuna nerden bakıyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa kestirme videosu 

https://www.youtube.com/watch?v=npl4NYpQ0OE&feature=youtu.be

Arkadaşlar paylamıştı bende biraz düzenledim ve Türkçe ye çevirdim Siri yi ekledim :)  

görmeyenler için tekrar paylaşıyorum

https://www.icloud.com/shortcuts/c80816237c3344a39c96c67ff8481176

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3Black Blackyoutube
    Pili kaç kez şarj ettiğinizi öğrenin - Kestirmeler
    https://www.youtube.com/watch?v=npl4NYpQ0OE&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 28 Şubat 2022; 23:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt

Hocam Apple Watch'unuz var mı? Sanırım sorunu çözdüm.

Son log-aggregated dosyasına bir baktım batarya döngüsü 152 yazıyordu. Sonra dosyanın başına bir çıktım en üstte Watch OS 7.6.2 yazıyor, bunun Apple Watch'um için olan log dosyası olduğunu anladım.

Aynı tarihli sondan bir önceki log-aggregated dosyasını açtım. Onun en üstünde iPhone OS 15.3.1 yazıyor yani telefonuma ait log dosyası buydu. Onda baktığımda 49 döngü yaptığımı gördüm. Apple Watch'unuz varsa siz de yanlış log dosyasını açıp saatin şarj döngüsüne bakmış olabilirsiniz.

Bu arada 13 şubat 11:35'te yazdığım mesajda da 42 cycle yaptığımı yazmışım. Buna göre 15.5 günde sadece 7 şarj döngüsü yapmışım iPhone 13 Pro ile. Telefonu aldığımdan beri 87 günde sadece 49 döngü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 1 Mart 2022; 0:45:32 >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Aynen doğru söylüyorsunuz Apple Watch kullanıyorum söylediğiniz gibi iki ayrı log-aggregated dosyası var arka arkaya.biri saat biri telefon için

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba,

13 pro kullanıcıyım ve yazılım olarak 15.4 son beta sürümü var. Hattım Turkcell e-sim ancak daha öncedende sıkıntı vardı ve halen sıkıntı var, İmessage ve Facetime aktif olmuyor öyle yanında daire dönüp duruyor. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?

• Arkadaşlar otomatik güncelleme kapalı olmasına rağmen telefonum 15.3’ten kendini otomatik olarak 15.3.1’e güncellemiş böyle bir şey nasıl mümkün olabilir?

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt

Akıllı fatura aktif ise o yüzden oluyor genelde, yurtdışı sms paketi satın alarak aktif edebilirsiniz.

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt

Bir şey olmaz iOS un son sürümü yüklü güncel olması iyidir

• Bu genel geçer bir yanılgı fikriniz için teşekkür ederim ama 15.3.1’in ne kadar sorunlu olduğu malum

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt

Aslından tam demek istedim buydu.

bir daha böyle durumla karşılaşmamak için profil yükleyin.

• Çok faydalı bir bilgi oldu benim için ,Teşekkürler .

Çok yazıldı.. Akıllı fatura vs ile ilgisi yok. Turkcell’de sorun var ve kafasına göre düzeliyor. 1 günde de oluyor 1-2 hafta bile sürüyor. Yani ilgisi yok derken Platinum pakette bile yapıyor anlamında. Yoksa tabi yurt dışı sms olmalı o paketlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 1 Mart 2022; 19:45:43 >

Bende de sorun olmuştu akıllı faturayı kapattığım halde sorun devam ediyodu. çağrı açtım bi kaç kere turkcellden şöyle bi çözüm önerdiler ve başarılı olmuştu. i message ve facetime kapatın 24 saat kapalı dursun daha sonra açın sms gönderilecek ücret kesilecek vs diyo tamam dersiniz. Bundan sonra hiçbirşey yapmayın daire dönsün 1-2 saatte alabilir 24 saatte o arada aktifleşmiş oluyor.

Benim yaptığım hata şöyleymiş ben vodafone tek seferde aktif ettiğim için turkcellde de hemen olur diye aktif olmayınca sürekli denediğim için apple bunu saldırı olarak gördüğü için blokluyormuş

• 15.4 beta 5 çıktı

• Developer mi? Ben public beta ile yeni bir surum gormuyorum ve bende beta kac yuklu bilmedigim icin beta 5 yazinca anlayamadim.

• Bir final sürümü çıkmadı gitti.

• SEİCO kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam öğlen kapadım 2 gün kapalı kalsın ondan sonra deneyeceğim tekrardan

• tugsay T kullanıcısına yanıt
    Önce developer sürümü çıkıyor, public beta sürümü daha sonra. Bu akşam çıkabilir belki

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.