Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.139
Cevap
106
Favori
493.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İPad Air 4 kullanıyorum. iPadOS 14.6 sürümdeyim bu sürümde JB var mı? Önerir misiniz? 15.3.1’e geçeyim mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • son sürümdeyim covid-19 aşı kartını cüzdana veya sağlık uygulamasına ekleyemiyorum..

qr kodu kamera ile tarattığımda kullanılabilir veri bulunamadı diyor bunun bir çözümü var mı?

• bozkurt35 kullanıcısına yanıt

şu olayı yapmak için araya niye bi başka uygulama sokarız ki hes uyguamqsından Apple wallete ekleyebilsek ne güzel olurdu.

Eyyyy geliştirici :)

Uygulama linki

https://apps.apple.com/us/app/pass2u-wallet-cards-coupons/id1142473931

ilgili konu

https://forum.donanimhaber.com/hes-kodunu-apple-wallet-a-ekleme--151713090

örneğin

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 2 Mart 2022; 19:36:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik güncelleme ve bildirimi kapatmak isteyen için bırakıyorum.

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3iTech Expertyoutube
    OTA Blocker Profile Link: https://send.cm/d/927u Password: “@Follow3iTechExpertviaTwitter5.0” (Don’t include the quotes) UPDATE (December 19, 2021): The file is now password protected, due to people not giving me proper credit for the file, I have now password protected the file, so now you need the password above to download the file. #OTABlocker #iOS14 #iOS15 Thanks for watching! #iTechExpertYT Follow me on Twitter: https://twitter.com/itechexpert21
    https://www.youtube.com/watch?v=Txl40wTTkxY
  • isikayhan kullanıcısına yanıt

pil sacmaladigi icin sinirlenip betaya gecmistim, ha gi betaya gectigime bakmadigim icin sayilardan da takip edemedim bu sefer. Public dün gece cikti yukledim.

tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelliyim dedim safaride ki adres çubuğunu aşağı almışlar tilt oldum yahu bunu üste alabiliyor muyum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    Evet alabilirsin. Adres çubuğu yanındaki AA ya tıkla en üstte seçeneklerde var.

• Ben dayanamıyorum artık. 15.3.1 denen iğrenç güncelleme yüzünden iPhone X’im resmen 4S’e döndü. Aşırı yavaş ve pili su gibi gidiyor. %100 pil sağlığına rağmen böyle üstelik. 15.4 beta sürümüne geçiş yapıyorum. Bakalım düzelecek mi cihazım?

• iphone X cihazımda 14.8 sürümünü kullanıyorum. 15.4 güncellemesi çıktığında artık geçiş yapmak istiyorum. ancak siz böyle söyledikçe güncelleme yapasım kaçıyor :D (pil sağlığı %96)

• LosYalchos L kullanıcısına yanıt
    Geçmeyin şimdilik. iOS 15’in son sürümü yani 15.3.1 bu cihazı kağnıya çevirmekle kalmıyor üstüne su niyetine pilini içiyor. 1 dakika da %2 şarj kaybı nedir ya? 15.2 kullanırken böyle bir şey yoktu. Cihaz hızlı ve pili de uzun gidiyordu.

• iPhone X ve öncesi iPhone modelleride dahil kasma veya yavaşlama yaşanması normal değil.Pil performansı pil sağlığı oranında düşme yaşanır.Fakat aşırı pil düşüşü yaşamaz …

DFU modda temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.Bazı durumlarda kullandığınız yedek hata barındırıyor olabilir …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Mart 2022; 19:18:3 >
  • Artık gerek kalmadı buna hocam. Hes kodu uygulamasını kaldırdılar IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 

• Arkadaşlar live texte çeviri olarak türkçeyi nasıl ekleyebilirim varsa yardımcı olabilecek çok seviniirm

• lakers87 L kullanıcısına yanıt
    Yardimci olabilecek kimse yok

• lakers87 L kullanıcısına yanıt
    Live Text ‘de neyazıkki Türkçe destek yok.9 dilde bulunuyor …

• kucukesnaf38 K kullanıcısına yanıt
    Yardımlık ne yazıkki bir durum yok.Apple destek vermiyor ..

• LosYalchos L kullanıcısına yanıt
    iOS 15.4 çıksın genel kullanımdaki yorumlarda geçilip geçilemeyeceğine karaverisiniz .Karamsarlık yapmaya gerek ..

iPhone X iOS 15 de can çekişmez.Sorunsuz akıcı kullanılıyor …

Pil sağlığınız %85 veya altı değerlerde ise performansı düşer.pil sağlıgınız kötü olduğunu ifade eder..Ama akıcılık bozulmaz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Mart 2022; 20:41:11 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Hocam ekleme yapacaktim onu bir anda telefon geldi basmışım öylece :)

• salı günü rc gelir heralde 15.4 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 2 Mart 2022; 21:4:45 >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.