< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 25 Aralık 2021; 17:36:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple Music Voice nedir hocam doğru düzgün bir bilgi yok hiçbir yerde? Biz zaten Siri'yle Apple Music'ten şarkı açtıramıyor muyuz? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Aralık 2021; 12:5:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Anladım hocam, bana ek ücret istenmesi çok saçma gelmişti böyle basit bir servis için, mantığı oturdu. Dediğiniz gibi Apple kayıpsız müziğe geçti ve tek kuruş zam yapmadan yaptı bunu, aradaki farkı bu şekilde kapatmaya çalışacaklar demek. Benim gibi Siri'ye ihtiyacı olmayanlar için muadillerinden daha ucuz kalmaya devam edecek Apple Music. |
Arkadaşlar İcloud'a zam gelir mi acaba. Google fotolardaki bütün resimlerimi icloud'a geçirmeyi düşünüyorum ama şu zam olayları vs düşündürücü. |
neden hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana yazılmış bir mesaja cevap vermişsiniz. Ondan demiştim. Yanlış anlaşılmaya müsait oluyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Aralık 2021; 22:10:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |