< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Aralık 2021; 1:12:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (106. sayfa)

-
-
Beta kullanmayanlara ne zaman gelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
RC sürümü yüklemek için beta profili gerekmektedir.15.2 Stock sürüm tahminen 13 ile 15 Aralıkta tarihleri arasında sunulması bekleniyor …
En extrem durumda 20 Aralık sınır görülme ihtimali çok azda olsa var.Fakat gerçekçi bir gün olarak görünmüyor …
Noel bayramı izini 22 Aralıkta başlayacağı için son güne bırakılmayacağı kesin görünüyor ..
15.2 haberleri de çıktığına göre önümüzdeki hafta yayınlanır herhalde QRocKfire'ın da dediği gibi.
Bu sene bu forum başlığı niye tutmadı? Google bile indexlememiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 8 Aralık 2021; 23:55:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su anda bazi instagram storylerinden ses gelmiyor. Hikayede ileri geri yapinca ses geliyor.
Bazi uygulamalarda ses acma kisma calismiyor. Ana ekranda bile calismiyor telefonu kitleyip yeniden kilidi açmam gerekiyor.
15.2 Rc kullanıyorum 2 gündür, 15.1.1’e göre daha net tepkiler veriyor telefon.
Not: i12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 9 Aralık 2021; 16:17:55 >
wifi bağlı gözüktüğü halde kopma yapıyor.. bağlantı kesip tekrar bağlanmak gerekiyor bu soruna çare bulsunlar..
-
Hangi sürümde ve hangi cihazda oldugunu da belirtirseniz daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İPhone 11 kullanıyorum ve ios 15'in ilk sürümlerinden beri bu sorunu yaşıyorum. İnstagram'ı kapatıp açınca düzeliyor bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 9 Aralık 2021; 20:20:21 >
-
ilk yapmanız gereken Ayarlar / hücresel / Gdrive kapatın.Mobile internet kullanamasın …
İkinci yapacağınız şeyde Ayarlar / genel / Arka planda uygulamayı yenile / Gdrive kapatın ..
Üçüncü şeyde Ayarlar / Apple kimliği / iCloud / Saklama alanı / Gdrive kapatın …
Sorununuz çözülmüş olacağını düşünüyorum ..
teşekkürler hocam, uygulamayı silmiştim ama bu durum devam ediyordu, geri yükleyip dediklerinizi yaptım. inşallah çözülür hocam
-
ip 13 15.0.1'de vardı 15.1 de de devam ediyor sorun..
-
Selamlar, dün gece saat 1'de telefonumu wifi ve bluetooth kapalı, ekran parlaklığı en düşük şekilde %69 pildeyken bıraktım. Sabah saat 9 buçukta %65'e düşmüştü. Telefonumu 3 gün önce satın aldım modeli iphone 11 ios 15.1 olarak geldi. Sizce ios 15.1'den dolayı mı böyledir?
-
gayet normal hocam, o kadar saat boşta çalışmış %4 düşmesi olması gereken durum.
15.2 RC2 çıkmış (edit: bazı modeller içinmiş, 13 modeli için olduğu yazılmış)
Son sürüm geçikecek mi yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 10 Aralık 2021; 21:49:35 >
Hala Quickpath'e Türkçe desteği gelmedi. Bu yüzden Apple Watch'ta da Türkçe olarak klavye ve Quickpath desteği yok.
-
Apple her zaman bu şekilde davranıyor .Türkçe Siri Face Time bile rica minnet ile sahip olduk …
İlk iPhone modelinde Çince dil bile varken Türkçe yoktu.Tamamen İngilizce dile menüye sahipti …
O yüzden Quicpath Türkçe destek aniden gelecektir.Apple nezaman uygun görüp keyfi gelince gelir …
Ya enteresan halde 15.1.1 den sonra pil sağlıgım 3 günde bir düşmeye başladı varmı yaşıyan bu sorunu cihaz 12 pro max 10 aylık pil sağlıgı yüzde 93 oldu(yüzde 96 dı bu versiyondan önce)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X