Bildirim
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (31. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ben yanlış hesaplamışım toplam 37 gb alan kaplıyor sistem/diğer bu normal değil bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uygulama arşivini tamamen kapatma yolu yok mu? sinir oldum. zaten ana ekranımda var bide orda var bence saçma olmuş. -
77+33 gibi bişey olmuş orda kafa karışıklığı işte kusura bakmayın -
Estağfirullah, amaç biraz da olsa mizansen zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Mylm.56
77+33 gibi bişey olmuş orda kafa karışıklığı işte kusura bakmayın -
-
iPhone'da Siri sesli cevap vermiyor, tüm ayarlara baktım ama sesli cevap vermedi.
Bu sorunu yaşayan var mı? -
Evet keşke IpadOS'de de widgetlar ana ekranda istediğimiz yere sürüklenebilse, hem Iphone'lara göre daha çok alan var, keşke getirseler bunu ama sanmıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Siri > Siri Geri Bildirimi > Sesli Geri Bildirim > Her zaman şeklinde yaparsanız sürekli sesli cevap verecektir.
Ben ise çok sevmiştim o olayı. Nadir kullandığım uygulamaları ana ekrandan silip orada tutmustum ve bu bana çok pratik gelmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 17 Temmuz 2020; 0:38:20 >
pil sorunu güncelleme gelmemesine rağmen düzeldi. anlamadım gitti. -
Bahsettiğiniz ayarı kontrol ederken tekrar baktım ve bişey fark ettim, cihazda 3 tane ses varmış; cihazın zil sesi, oyun-uygulama sesi ve siri sesi
ben siri için ayrı bir ses olduğunu bilmiyordum, bende o kısıkmış açtım ve düzeldi... -
haftaya beta 3 geliyor -
iOS 14 public betayı ipsw ile itunes’tan yükleyen var mı? OTA yüklemesinin saatlerce telefona inmesini ve hazırlanmasını beklemek zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 18 Temmuz 2020; 0:1:0 >
Ben denedim yüklenmedi. İTunes güncel olmasına rağmen hatta verdi.
Bilgi için teşekkürler. Sanıyorum yarın ya da salı 3. developer beta yayınlanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 18 Temmuz 2020; 23:51:56 >
iOS’u iOS yapan
İphone iPhone yapan asıl şey KESTİRMELER imiş!
İşe yarar KESTİRMELERİ paylaşalım daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kestirmeler işini anlayamadım ben. Anladımda işime yarayan bir kestirme bulamadım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X