Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EknCn

iPhone'da Siri sesli cevap vermiyor, tüm ayarlara baktım ama sesli cevap vermedi.

Bu sorunu yaşayan var mı?
    Merhaba Ayarlar ~Erişilebilirlik Siri~ Siri’ye yaz açıksa kapatmanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yelkenli12 kullanıcısına yanıt
    Konusu var, kestirmeler çok işlevsel hele ki rutin bir düzen varsa otomasyon efsane kullanışlı.
  • 0632 0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teşekkürler sorunu çözdüm Siri'nin sesini kıstığım için öyle oluyormuş...

Cihaz'da 2 ses ayarı var sanıyordum, meğersem 3 imiş.
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Rica etsem bu ayarların bulunduğu kısmı paylaşır mısınız? (3 ses ayarı var demiştiniz ya! )

Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Cihazın zil sesi, oyun-uygulama sesi ve siri sesi şeklinde üçe ayrılıyor.

Siri sesini ayarlayınca oyun-uygulama sesi değişmiyor, zil sesi ayrı bir olay.

Edit: Siri sesi için belirli bir ayar kısmı yok, Siri'ye girince ses açma-kısma yerinden ayarlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 20 Temmuz 2020; 10:57:32 >
  • Se 2020 için 14 beta sürümünü yükleyen var mı ?

• Yüksek ihtimal bu akşam Beta 3 gelir.
  • Biran önce gelmesi lazım bazen telefonum kendiliğinden kapanıp açılıyor.

Bluetooth bağlantısında kopmalar yaşıyorum. Cihazım 11.
  • beta 3'ğ bekliyoruz
  • 6s plus gm beta kurup 2 gün kullanıp kaldırmıştım. Public beta kurmamı önerir misiniz yer sorunu yok.

• Uyku planını kullanıyorum. Ayrıca bir Apple Watch kullanıcısıyım. Watch ile beraber yatıyorum çünkü bir yandan da Autosleep ile uyku takibi yapıyorum.
    Apple kendi Uyku uygulamasını 7 saat uyku duzenine ayarladım. Yatış 00:30 Kalkış 08:00 olarak tanımladım. 00:30'da telefon ve saat rahatsız etme moduna geçiyor.
    Sabah 8'de uyandırma için saat takılı olduğu için saatin sesi açıksa alarm, kapalıysa titreşim ile uyandırıyor. Telefondan her hangi bir ses veya uyandırma olmuyor.

Niye acaba telefondan da ayrıca uyandırmıyor?
  • Watch'a ayrı alarm kurup telefona ayrı alarm kurarsanız olur ama uyku takibinde saat bağlıysa ondan uyandırma yapar.
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Durum bu sekilde.
    Normal alarm kullanmiyorum aslinda.

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

• quote:

Orijinalden alıntı: ZAWestern

6s plus gm beta kurup 2 gün kullanıp kaldırmıştım. Public beta kurmamı önerir misiniz yer sorunu yok.
    merhaba
    6s plus kullanıcısıyım pil sağlığı %79,
    cihaz bikaç defa durup dururken kendi kendine kapandı, hiç işlem yapmıyorken. pil süresi de bende kısaldı maalesef.
    sizin cihazda 13.5.1 varsa şuan beta kurmanı tavsiye etmem şahsen. ha bu akşam beta 3 çıkacak diyorlar olur da çıkarsa birkaç gün bekleyin, benim gibi kurmadan durunamayanlar illa ki kurup geri dönüş sağlayacaktır, o zamanki duruma göre kurarsınız veya 13.5.1 de devam edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schizophrein

merhaba
    6s plus kullanıcısıyım pil sağlığı %79,
    cihaz bikaç defa durup dururken kendi kendine kapandı, hiç işlem yapmıyorken. pil süresi de bende kısaldı maalesef.
    sizin cihazda 13.5.1 varsa şuan beta kurmanı tavsiye etmem şahsen. ha bu akşam beta 3 çıkacak diyorlar olur da çıkarsa birkaç gün bekleyin, benim gibi kurmadan durunamayanlar illa ki kurup geri dönüş sağlayacaktır, o zamanki duruma göre kurarsınız veya 13.5.1 de devam edersiniz.

Alıntıları Göster
    13.5.1 den de dayanamayıp 13.6 yapanlardanım. Anladım hocam 2-3 gün beklemekte hayır var, teşekkürler.

• 13.6’dan beta2’ye geçen var mı acaba 13.6 şarjı sömürüyor resmen anlamadım

• Beta 3 bugün gelirmi ?

• 2 haftada 1 yayınlanıyor. Muhtemelen bugün gelir.

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Bugün gelmedi arkadaşlar, yabancı sitelerde yarın geleceği beklentisi var. Ayrıca sistemde kullandığı depolama alanının azalacağı ve varsayılan uygulama desteğinin de beta 3 ile aktif hale geleceği konuşuluyor.

• Beta 3 bekleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.