Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3D touch JB ile kullanilacak seviyede degil suan. Tarafimdan deneniyor an itibari ile ama hos degil. Zatan simgeleri yukari dogru kaydirinca cikiyor secenekler ve fazla kasiyor secenekler cikarken. Uygulama icin herhangi bir kullanimda soz konusu degil henuz. Uygulamalar 6s icin farkli yapida cunku. 3D touch icin falan JB yapmaya degmez suanda. 9.1 e JB cikar ancak o zaman kullanilir. Suan kesinlikle degmez, hatta beta 5 im iniyor suanda birazdan gecicem tekrar 9.1 e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu whatsappdaki hızlı cevap özelliğini kişisel sohbetlerde kullanabiliyorum ancak grup konuşmalarında bir çok kez denedim fakat şimdiye kadar sadece bir mesajım gitti deneyen arkadaşlardada grup sohbetlerinde aynı sorun varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayyo -- 15 Ekim 2015; 22:17:16 >
  • Merhaba arkadaşlar

Bir aylık IOS kullanıcısı olarak yeni güncelleme ile ilgili bir iki sorum var.

Öncelikle yeni güncelleme 9.1 ne zaman gelir 9.0.2 maalesef beklediğim gibi çıkmadı.

Uygulama boyutları çok fazla değil mi? Yeni güncellemelerle bu uygulamaların boyutları inecek mi? Böyle yazılar okumuştum ama IOS 9 ile bunu göremedim. Mesela 90 mblık Facebok ki 90 mb bile fazla şuan da 300 küsürlerde geziyor. Keza Twitter, İnstagram, Viber vsde öyle. Bunun yüzünden fotoğraflarımı telefonda tutamıyorum sürekli bilgisayara yedekliyorum.

Son sorum ise iPad'lere gelen çoklu pencere özelliği en azından 6'ya gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyo

quote:

Orijinalden alıntı: kingyy

arkadaşlar Iphone 6 aldım daha 1 hafta oluyor İOS 9 güncellemesi var sizce yüklemelimiyim çünkü burada kasıyor gibi şeyler okudum da.

Kesinlikle güncelleyin hocam ama en geç 1 hafta gibi bi zamanda 9.1de çıkar 2 kere uğraşmak istemezseniz 9.1in çıkmasını bekleyin direk öyle geçersiniz

1.1gb zaten dosya hazır bekliyor kuruluma ondan soriyim dedim
  • Uygulama boyutları yakın zamanda azalabilir. Onun dışında Facebook'un sizde 300mb gözükmesi cache birikmesindendir. Silip tekrar yükleyin.

6'dan kastınız nedir anlamadım. iPhone 6 demek istediyseniz o kadar küçük ekrana çoklu görev gelmez ki. iPad mini 4'te bile yok. Bence gelirse iPad mini 4'e gelmesi lazım.

• kingyy K kullanıcısına yanıt
    haftaya 9.1'in final sürümünün gelmesi bekleniyor..yani biz bekliyoruz forum ahalisi olarak :) çünkü beta 5 gereğinden fazla stabil,yani final sürüm için beklemenin yersiz olduğunu düşünüyoruz.

istersen haftaya 9.1 yükle direk.
  • 9.0.2'de hiçbirşeyden bildirim gelmiyor. ios nasıl bu kadar kötü hale geldi anlayamıyorum. android den bile kötü bir sürüm şuan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Uygulama boyutları yakın zamanda azalabilir. Onun dışında Facebook'un sizde 300mb gözükmesi cache birikmesindendir. Silip tekrar yükleyin.

6'dan kastınız nedir anlamadım. iPhone 6 demek istediyseniz o kadar küçük ekrana çoklu görev gelmez ki. iPad mini 4'te bile yok. Bence gelirse iPad mini 4'e gelmesi lazım.

Bu boyutların azalmasını 9.1'de görebilir miyiz? Ayrıca her hafta siliyorum yine 250-350 mb civarında geziyor zaten 16 gb olan telefona bir yerden sonra gereksiz yük oluyor. Sanırım bunun çözümü sizin de belirttiğiniz gibi silip yüklemek.

Hocam 6'ya küçük ekran diyorsunuz ama neredeyse aynı ölçülerde hatta aynı da olabilir Samsung S3'te bile vardı bu özellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Uygulama boyutları yakın zamanda azalabilir. Onun dışında Facebook'un sizde 300mb gözükmesi cache birikmesindendir. Silip tekrar yükleyin.

Bu boyutların azalmasını 9.1'de görebilir miyiz? Ayrıca her hafta siliyorum yine 250-350 mb civarında geziyor zaten 16 gb olan telefona bir yerden sonra gereksiz yük oluyor. Sanırım bunun çözümü sizin de belirttiğiniz gibi silip yüklemek.

Hocam 6'ya küçük ekran diyorsunuz ama neredeyse aynı ölçülerde hatta aynı da olabilir Samsung S3'te bile vardı bu özellik.

Bildiğim kadarıyla uygulama küçültme daha test aşamasında. Developerlara app thining API'leri gönderildi diye biliyorum. Normalde iOS 9 çıkışına yetişmesi gerekirdi. Ama 9.1 ile gelebileceğini düşünüyorum. Çünkü iOS cihazlarına iPad Pro gibi devasa bir cihaz eklenince uygulama boyutları deyimi yerindeyse uçacak. Apple en yakın zamanda çıkaracaktır.

Multitaskingin iPhonelara uygun bir özellik düşünmüyorum. Dediğin gibi ben 3 aya yakın S3 kullandım ama bir kez bile o özelliği kullanmadım ki. Kullanışsız bir şey için yelken çırpmak çok saçma. Zaten multitasking için 1gb ram az gelir. En az 2gb ram olmalı.

• NightHT N kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de pusuda bekliyorum hocam 😄😄

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Yer lazım oldukça iOS kendisi siler. 300 MB'ı geçmez zaten.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    iphone 5 için stabil durumu geçerli değil üstelik temiz kurulum yapmama rağmen kasma takılma telefonu kullanmak zevk vermez oldu i5 olanlar bir süre bulaşmasın
  • ilginçtir ama,spotlight ekranı yağ gibi oldu 5s telefonumda. hiçbir ayar yapmadım sabah denedim üstüste birkaç kere,nazlanmadan açıldı :)

ipad mini 2 retina gene eski tas eski hamam :)

sizde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

ilginçtir ama,spotlight ekranı yağ gibi oldu 5s telefonumda. hiçbir ayar yapmadım sabah denedim üstüste birkaç kere,nazlanmadan açıldı :)

ipad mini 2 retina gene eski tas eski hamam :)

sizde durum nedir?

Spotlight çok kararsız çalışıyor sizinde söylemiş olduğunuz gibi bazen çok verimli çalışıyor bazen takılarak açılıyor.

• Voiceover çalışmıyor bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    beta 5 de daha kararlı hale getirilmiş,umarım final sürümde hepten pürüzsüz olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sürpriz yapsalar da 10 dakika sonra şu 9.1 i yayınlasalar :)
  • klcihsn K kullanıcısına yanıt
    Bu hafta bir sürpriz olacağını sanmam. Haftaya pazartesi den itibaren her an gelebilir ama 9.1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Beta 6 ondan sonra da bir beta 7 çakmasınlar da belli olmaz bunların yapacağı iş.

• yok artık 6. betayı görmeyiz..herhalde :) beta 5 bile yersizdi.. 4. beta gayet stabil oldu,haftaya final inşallah
  • 
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.