Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MustafaOzcelik

Cevap için teşekkürler. Fakat ben dün gece bu sizin anlattığınız işlemi yapmadan direkt ilk sayfada yayımlanan İpsw yi kurdum. Şimdi beta güncellemelerini veya otayı direkt telefonumdan yükleyemeyecek miyim? Sizin anlattığınız işlemi şimdi yapsam (9.1 Beta5 yüklü) olur mu yani OTA ile telefonumdan güncelleyebilir miyim gelen yazılımları?

Hiç sıkıntı olmaz OTA ile yine yeni sürümler gelir. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solasguitarra

Bana -11 tane eksi veren arkadaslar. Simdi final sürüm geldiginde hepiniz betadan OTA ile ona gecmeye calisacaksiniz. O zaman buralara yazarsiniz yahu bizim beta profilleri kaldiriyoruz ama final guncellemesini göremiyoruz diye. O zaman hesaplasiriz

Ben kobay faresi gibi sürekli Beta kullanıyorum Final çıktığında sadece güncellenecek dosyaları indirmiyor final sürümün tamamı örneğin 2,2 GB indirip kuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 15 Ekim 2015; 1:29:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightHT

Sizce 8.4ten 9.0.2 jailbreakleyip geçmeye değer mi ? Soruyorum çünkü herkesin yorumları fsrklı, 5s kullanıyorum.

sanada sorayım dostum bu jb ile ios 7 veya 6 ya düşürebiliyormuyuz ? iphone 5 var bende de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sizce 8.4ten 9.0.2 jailbreakleyip geçmeye değer mi ? Soruyorum çünkü herkesin yorumları fsrklı, 5s kullanıyorum.

Bence 9.0.2ye geçipte jb yapma çünkü 9.0.2 zaten tam oturabilmiş değil birde jb ile iyice sapıtır cihaz

• Beta 5 de gördüğüm tek sorun bir süre mesajlaştıktan sonra mesaj ekranının animasyonlarını yitirmesi. Efekt olmadan mesaj açılıyor ve efekt olmadan ana menüye dönüyor. Sanırım 9.0.2 den beri süregelen bir problem bu. Sadece mesajlarda da değil cihazın genel olarak efekt özelliğini de kaybettiği oluyor ara sıra

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

quote:

sanada sorayım dostum bu jb ile ios 7 veya 6 ya düşürebiliyormuyuz ? iphone 5 var bende de

Apple'dan sorgulama yapmadan hiçbir cihaz firmware yükleyemiyor. İmza denen şey ise cihazın yükleyeyim mi? Sorusuna Apple serverlarının verdiği cevaptır. Eski iOS sürümlerinin cevabı olmadığından eski sürümlere geri dönmek imkansız.
    Ayrıca güncellemelerle sadece işletim sistemi güncellenmiyor.
    Modem, bios gibi bir çok dahili bileşenin firmware'i güncellenmiştir. Geri dönme olayı olsa başta şebeke sorunları gibi bir çok sorun ortaya çıkar

• Facebook'un arkaplanda çalışmasını kapatsak bildirimler gelir mi?

• 5S ime 9.1 Beta 5 kurdum. 9.0.2 ye göre biraz daha kararlı olmuş sistem. Pil performansıda çok iyi değil ama 9.0.2 ye göre çok iyi. Yalnız kontrol merkezini açarken ve gelen mesaja hızlı yanıt yazarken açılan klavye kısmında kasılma ve donmalar mevcut. Spotlight aramasında da ilk kez aşağı çekince bir donma oluyor onun dışında normal çalışıyor. Gerçi benim spotlight da uygulama aramalarının çoğu ve siri önerileri kapalı. Onun dışında çok göze batan ieyler yok. Finale kadar inşallah tüm yönleriyle oturmuş bir sistem görürüz.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Evet hocam geliyor, aynen whatsapp'ta geldiği gibi.
  • haftaya final güncellemesi gelse de şu beta batağından kurtulsak,gerçi bu hali bile 9.0.2'ye tur bindirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

haftaya final güncellemesi gelse de şu beta batağından kurtulsak,gerçi bu hali bile 9.0.2'ye tur bindirir

9.0.2'de sıfır sıkıntıdayım

10.1.1'e kadar güncellemem daha

Edit: Muhabbetine yazdim ciddiye alip eksilemisler :)) O zaman arttiriyorum; iOS 11.1.1'e kadar guncellemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 15 Ekim 2015; 18:24:25 >
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    9.0.2 de kasım kasım kasılan oyunum API değişiklikleri ile 4. beta'da yağ gibi akmaya başladı :) en başında yapsalar da şunları böyle 9.1 lere gerek kalmasa.

haftaya da umarım final sürüm gelir de sıfır sıkıntı olmaya deva ederiz, IIH olmayız :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Finali bekliyorum ben de, öyle geçicem 9.1'e (;
  • O değil de inşallah 9.1 ile JB açıklarını kapatmazlar. Millet çatır çutur 3D Touch kullanıyor. 9.1 ile çok kıyak olur eğer gelirse JB.

• Evet bendede oldu tek sorun olarak bahsedebiliriz dediğin gibi , her anlamda efektleri kapatıyor şuanda oldu hatta

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    herhalde benim cihazda problem oldu dedim home + power ile reset attım ama yazılımsalmış :)

9.1 fazla gecikmez bence,haftaya gelir, gelirken de bu stabilite korunur,üstüne de eklenir umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende jb geçicem fakat 9.1 ede geçmek istiyorum umarım 9.1 e jb çıkar Live Photos ve 3D Touch çatır çutur kullanılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Evet hocam geliyor, aynen whatsapp'ta geldiği gibi.

Teşekkürler. O zaman açmaya gerek yok
    1 saat arka planda çalışmış.

• arkadaşlar Iphone 6 aldım daha 1 hafta oluyor İOS 9 güncellemesi var sizce yüklemelimiyim çünkü burada kasıyor gibi şeyler okudum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingyy

arkadaşlar Iphone 6 aldım daha 1 hafta oluyor İOS 9 güncellemesi var sizce yüklemelimiyim çünkü burada kasıyor gibi şeyler okudum da.

Kesinlikle güncelleyin hocam ama en geç 1 hafta gibi bi zamanda 9.1de çıkar 2 kere uğraşmak istemezseniz 9.1in çıkmasını bekleyin direk öyle geçersiniz

• 
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.