Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • betanın bir süresi varmı bu süre geçtiğinde telefon kitleniyor mu ?
  • Beta 5 sürümünün direk ota da gözükmesi için ne yapmalıyız
    Tamamdır buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmasılazım -- 16 Ekim 2015; 22:48:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    İnşaAllah 9.1 final için JB yayınlanır. Şu force touch tweakini özellikle merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 16 Ekim 2015; 22:58:38 >
  • mert071997 kullanıcısına yanıt
    vardır elbet, sanırım final sürüm yayınlandıktan maksimum 2-3 hafta sonra imzalarını kapıyorlar, bu sürede final sürüme geçmezsen de telefonun aktivasyon ekranına dönüyor ve final sürüm indirip restore etmeni istiyor.

JB 9.1 ile de çıkacak zaten. geliştiriciler final sürümün çıkmasını bekliyor.
  • Betadayım şuanda otada final sürümü görebilecek miyim?

• Beyler 9.1 Beta 5 5S benim telefonun animasyonlari durduk yere 2-3 kat hizlandi tak diye aciyor herseyi, daha dogrusu hareketi azalt acikti ama onun tepki hizi aşırı arttı iOS 6'dan bile daha hızlı oldu yani ben boyle bisey gormedim Size de oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 17 Ekim 2015; 0:09:41 >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    iPhone OS 1'den bile daha hızlı oldu falan

Hızda bir değişim yok yahu iOS 8'deki hali gibi.

• mert071997 kullanıcısına yanıt
    evet,gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Dikkatli okumadınız galiba, Beta 5'e geçtikten sonra hızlandı demedim, çıktığından beri Beta 5 kullanıyorum zaten, durduk yere hızlandı telefon. Daha doğrusu bir şey yapıyordum o mu sebep oldu acaba bug mı buldum bilmiyorum. Ama telefon cidden uçuyor, iPad Air 2 ve iPhone 6 var yine Beta 5'te onların hızı değişmemiş ama.. Videosunu çektim 22sn'lik uygulama giriş çıkış hızını birazdan koyacam buraya o zaman anlarsınız ne demek istediğimi

Edit:

Edit 2: Telefonu kapatıp açtıktan sonra üsttekine göre çok daha yavaş olan eski haline döndü telefon Bug mı bu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 17 Ekim 2015; 1:30:36 >

• Evet o bug malesef eğer 9.1 de düzelmezse büyük ayıp ederler. Sanki "Hareketi Azalt" seçeneği açıkmış gibi davranıyor telefon reset atana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Dikkatli okumadınız galiba, Beta 5'e geçtikten sonra hızlandı demedim, çıktığından beri Beta 5 kullanıyorum zaten, durduk yere hızlandı telefon. Daha doğrusu bir şey yapıyordum o mu sebep oldu acaba bug mı buldum bilmiyorum. Ama telefon cidden uçuyor, iPad Air 2 ve iPhone 6 var yine Beta 5'te onların hızı değişmemiş ama.. Videosunu çektim 22sn'lik uygulama giriş çıkış hızını birazdan koyacam buraya o zaman anlarsınız ne demek istediğimi

Edit:

Edit 2: Telefonu kapatıp açtıktan sonra üsttekine göre çok daha yavaş olan eski haline döndü telefon Bug mı bu sizce?

Efektler kapalıyken de birşeye benzemiyor iPhone kusura bakma hocam ama pek sevmem ben hareketi azalt seçeneğini :)

• JouLex kullanıcısına yanıt
    Hareketi azalt seçeneği zaten açık, benim bug mı dediğim tepkinin bu kadar hızlı olması, şuan telefon videodakine göre çok yavaş tepki veriyor mesela default haliyle. Bu videodaki hali inanılmaz seri hiç bekleme yapmıyor bir uygulamadan çıkıp diğerine girerken falan tepki hızı çok iyi baksanıza, şuanki default hali böyle değil.
  • Demek istediğimi hiçbiriniz anlamadınız Şimdi karşılaştırma videosu atıcam aynı videoyu telefonu yeniden başlattıktan sonra çektim bakın aradaki hız farkına :)

Bu ilki:

Bu da normal default hali:

Şuan telefondan soğudum o bugı tekrar bulmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 17 Ekim 2015; 2:02:59 >

• jb de şu an beta gibi 9.1 e kadar kendine gelir mis gibi ikili olurlar erken çıkması iyi oldu bu manada

• quote:

Demek istediğimi hiçbiriniz anlamadınız Şimdi karşılaştırma videosu atıcam aynı videoyu telefonu yeniden başlattıktan sonra çektim bakın aradaki hız farkına :)

Bu ilki:

Bu da normal default hali:

Şuan telefondan soğudum o bugı tekrar bulmam lazım

Kafayı yermissin demem yeterli herhalde çok kaptirmissiniz kendinizi ya ben efektsiz kullanmam diyorum sen hız diyorsun gecikme diyorsun be kardeşim :)

• M.Uzun kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum telefonun hızı bir bug ile durduk yere hayvan gibi arttı nasıl oluyor bu, siz diyorsunuz ben animasyonsuz sevmiyorum.. Sanki duvara konuşuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 17 Ekim 2015; 2:33:54 >
  • quote:

Ben diyorum telefonun hızı bir bug ile durduk yere hayvan gibi arttı nasıl oluyor bu, siz diyorsunuz ben animasyonsuz sevmiyorum.. Sanki duvara konuşuyorum :)

Bence işlemci governorü sapıttı yada bütün efektler bir hatadan dolayı kapandı. Normalde hareketi azalt'ı açtığınızda bile animasyonlar var ama süresi çok kısa olduğu için biz kapalı seçeneğine göre acayip fark ediyoruz. Ya animasyonlar tamamen iptal olursa yani örneğin siyahtan griye sonra beyaza yerine siyahtan beyaza beyazdan siyaha şeklinde geçiş yapıyorsa?
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Hocam işte anlamadım nasıl oldu. İlk videoyu görüyorsunuz telefon jet gibi oldu yani hiç duraksamadan ağırlaşmadan atlayabiliyor uygulamadan uygulamaya ben böyle hız görmedim senelerdir kullanırım iOS. İkinci videoda default halinde ise bildiğin yavaş algılıyor telefon. Yani madem ilkindeki bu hız ve hassaslık mümkün Apple neden koymuyor bunu kendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 17 Ekim 2015; 5:04:56 >
  • Beta 5 de olan bir sıkıntı o. Efektler kapalı olsa bile Zaman Zaman tamamen iptal olabiliyor. Beta'nın sıkıntısı :) cihaz anlık hızlanıyor ama kendine gelince yani o geçiş ekranı efektleri tekrar aktif olunca eski haline dönüyor . Ben birkaç uygulamada yaşadım. Mağazada iken oldu bir defa. Ve mesajlarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.