Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (885. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9.1 beta yüklemeyi düşünüyorum fakat eğer gerçekten ota ile final sürümü alamayacaksam yüklemeyeyim. Kesin bilgi midir yükleyemiyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • betaları hali hazırda kullanıyoruz, beta software profilini telefondan sileriz, 9.1 çıktığında güncellemeyi OTA'da görüp kurabiliriz. Bu kadar basit.
  • aynen öyle, OTA ile de final güncellemesini alabileceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

aynen öyle, OTA ile de final güncellemesini alabileceksin.

Teşekkürler yardımınız için :)

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Ama 1,4gb şeklinde değil mi?

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Fakat ben dün gece bu sizin anlattığınız işlemi yapmadan direkt ilk sayfada yayımlanan İpsw yi kurdum. Şimdi beta güncellemelerini veya otayı direkt telefonumdan yükleyemeyecek miyim? Sizin anlattığınız işlemi şimdi yapsam (9.1 Beta5 yüklü) olur mu yani OTA ile telefonumdan güncelleyebilir miyim gelen yazılımları?

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

aynen öyle, OTA ile de final güncellemesini alabileceksin.

Nasıl yani hocam beta yüklesek, final ota ile geliyor mu

• Evet,Public betaların başlaması ile UDID kaydına bakılmaksızın istediğiniz gibi beta yükleyebilirsiniz. önceden UDID kaydınızın olması gerekiyordu, beta yükleyenlerin cihazı aktivasyon ekranında kalabiliyordu,ama şimdi görüyoruz ki öyle bir sıkıntı olmuyor. Final sürüm gelince de aynı şekilde beta üzerinden OTA ile güncelleyebileceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 16:27:30 >
  • Bana -11 tane eksi veren arkadaslar. Simdi final sürüm geldiginde hepiniz betadan OTA ile ona gecmeye calisacaksiniz. O zaman buralara yazarsiniz yahu bizim beta profilleri kaldiriyoruz ama final guncellemesini göremiyoruz diye. O zaman hesaplasiriz

• solasguitarra kullanıcısına yanıt
    hocam yazilimsal mantik olarak gelmesi ve gormemiz gerekiyor zaten gelmemesi ve gorulmemesi sacma ve abez olur. Yazilimsal bilginiz yada mantiginiz varsa anlarsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

hocam yazilimsal mantik olarak gelmesi ve gormemiz gerekiyor zaten gelmemesi ve gorulmemesi sacma ve abez olur. Yazilimsal bilginiz yada mantiginiz varsa anlarsiniz.

Yazilimsal mantik nedir hocam ? Klavyenin whatsapta sapitmasi falan yazilimsal mantik mi ? Beta profiller ile ilgili problem var. Beta profili kaldirmadan official surum guncellemesi almaniz mumkun degil. Sirf bu sebeple ipsw indirerek guncellemeyi itunes uzerinden yaptim. Aforizma kasmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: solasguitarra

Bana -11 tane eksi veren arkadaslar. Simdi final sürüm geldiginde hepiniz betadan OTA ile ona gecmeye calisacaksiniz. O zaman buralara yazarsiniz yahu bizim beta profilleri kaldiriyoruz ama final guncellemesini göremiyoruz diye. O zaman hesaplasiriz

Tamam da Apple public betaya geçerken ota üzerinden geçtiysek final sürüm gelince niye sadece ipsw ile geçilsin ki çok saçma. Diyelim ki evimde pc veya mac kullanmıyorum. Cihaz üzerinden 9.1 betaya geçtim. Ömür boyu 9.1 betasında mı kalacağım. Saçma

• solasguitarra kullanıcısına yanıt
    beta profilden official yada final surum almamak diyosunuz bunu kastediyorum ben kamera klavyeyi demiyorum kafaniz guzelmis. Hangi program yada hangi oyunda gordunuz boyle birseyi bir yazilimin betasinda iken final surumunu betasinda olanlar gayet net bir sekilde alabilirler bu tum seylerde gecerlidir bir kural bir mantiktir bu yani ama siz bunu anlamamakta israrci gibisiniz iyi aksamlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

beta profilden official yada final surum almamak diyosunuz bunu kastediyorum ben kamera klavyeyi demiyorum kafaniz guzelmis. Hangi program yada hangi oyunda gordunuz boyle birseyi bir yazilimin betasinda iken final surumunu betasinda olanlar gayet net bir sekilde alabilirler bu tum seylerde gecerlidir bir kural bir mantiktir bu yani ama siz bunu anlamamakta israrci gibisiniz iyi aksamlar dilerim.

1. si uslubuna dikkat et. Kafasi guzel olan sensin. 2. si anlamamakta direten biri varsa o da sensin. Whatsapp hatasindan bahsetmemin sebebi m, yine bir baska hata olan beta profili telefondan kaldirma problemi idi. Beta profili kaldirmadan 9.1 beta 5 ten 9.1 official surume gecemeyeceksiniz diyorum. Zira bu sekilde bi onceki surumde gecemedigim icin ipsw indirmek zorunda kalmistim diyorum. Anladiniz mi simdi ? Size de iyi aksamlar inatci arkadasim.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alıntı: solasguitarra

Bana -11 tane eksi veren arkadaslar. Simdi final sürüm geldiginde hepiniz betadan OTA ile ona gecmeye calisacaksiniz. O zaman buralara yazarsiniz yahu bizim beta profilleri kaldiriyoruz ama final guncellemesini göremiyoruz diye. O zaman hesaplasiriz

Tamam da Apple public betaya geçerken ota üzerinden geçtiysek final sürüm gelince niye sadece ipsw ile geçilsin ki çok saçma. Diyelim ki evimde pc veya mac kullanmıyorum. Cihaz üzerinden 9.1 betaya geçtim. Ömür boyu 9.1 betasında mı kalacağım. Saçma

Sanki gecemeyin diye ben diretiyorum dostum. Sacma degil mantikli dedigimi de hatirlamiyorum. Ortada bir hatadan kaynakli sorun var. Olmasi gereken bu degil tabiki. Bana kalsa betadan downgrade icin bile OTA kullanilmali ama mumkun degil maalesef.

• 9.1 Beta 5 kurmuş olan arkadaşlar 9.1 final yayınlandığında tekrardan ipsw indirip kuracaklar , 9.1 Beta 5'de kalırmıyız diye soran var ise Beta sürümlerin belli bir tarihi var o tarihte Beta sürüm biter telefon Kitlenir mecbur yine ipsw indirir kurulumunu yaparsın bu iş böyle yürür 🤓

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanEmecan

9.1 Beta 5 kurmuş olan arkadaşlar 9.1 final yayınlandığında tekrardan ipsw indirip kuracaklar , 9.1 Beta 5'de kalırmıyız diye soran var ise Beta sürümlerin belli bir tarihi var o tarihte Beta sürüm biter telefon Kitlenir mecbur yine ipsw indirir kurulumunu yaparsın bu iş böyle yürür 🤓

Anlatamadim abi adamlara saatlerdir :/ Yazdiklarina baksan Microsoft terk, surda 2 guncelleme nasil yapilir, betadan official a nasil gecilir 900 sayfa yazida ogrenemediler ona canim sıkılıyor. :(

• İphone 5'e 9.1 beta 5 kuran varsa, yorum alabilir miyim :)

• 9.1 beta 5'i kurdum gm sürümü çıktığında pcden ipsw dosyasıyla kurulum yapma şansım yok şuanda pc elimde değil e o zaman nolucak otadan güncellemeyi alamıyacaksam ki böyle durumda olan birçok insanda vardır apple bunu düşünerek hareket eder diye düşünüyorum inşallah diğer arkadaşlar dediği doğru çıkmazda sıkıntıya düşmeyiz

• 
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.