Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.657
Cevap
111
Favori
967.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Giriş
    Dönmüş olmanız gerekiyor.. İmzalar kapanırsa dönemezsiniz, imzanın olayı bu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: busterr

Dönmüş olmanız gerekiyor.. İmzalar kapanırsa dönemezsiniz, imzanın olayı bu zaten.

Eskiden ifaith ile bir dosya oluşturup dönüş yapabiliyorduk belki de artık tinyumbrella ile aynı şey olabilir diye düşünmüştüm.
  • Arkadaşlar! iPhone 6 Plus 64 GB telefonumu ilk gün iTunes ile iOS 9'a temiz kurulum yaptım. Herşey iyi. Sadece 2 sorun var. 1. Kamera hem kilitte açarken hem de normal açarken biraz kasarak açıyor. 2. iOS 9'dan önce odamda wifi'ya bağlanırken internetim 6-7Mb geliyordu. Zaten hızım da bu. Ama şimdi aynı odada 1-3 Mb çekiyo. Modem diğer odada ve modeme yaklaştığımda hız 6-7'ye tekrar çıkıyor. Ağ ayarlarını sıfırladım. Ama sonuç aynı. Bu sorunları yaşayan var mı içinizde?

• ios 9 yükledim gayette memnunum fakat laptopum bozulduğu için şu anda elimde xp yüklü bir notebook var ios 9u yükledikten sonra itunes ios 9 desteği için itunes sürümünüzü 12.2.2ye yükseltmelisiniz diye uyarı veriyor indiriyorum fakat bu seferde bu itunes sürümü için w7 ve üstü gerekiyor diyor ios 8'ede geri dönemiyorum hiç bi şekilde itunes kullanamıyorum yokmu 12.2.2nin xp sürümü veya başka bi çaresi ?

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Yahu benim 5S mi sorunlu nasıl bu kadar hızlı tükeniyor batarya anlamıyorum, ios 9 kesinlikle şarjı sömürüyor herhangi bir batarya artışı göremedim ben yükleyecek olanlar iki kere düşünsün, kasılmaların bi kısmı zamanla geçiyor ya da dfu mod ile ama klavye ve arama çubuğunda takılmalar mevcut. Ama kesinlikle batarya ölüm gibi dayanamadım geçtim 8.4.1e. Temkinli yaklaşın bence.

Orijinalden alıntı: allaturca89

quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Kurulmaz!

ios 8.4.1'de yedeklediğim icloud yedeğimi ios 9'a sorunsuzca kurdum, bütün ayarlarımdan tut da tüm program ve düzenim aynı şekilde geri geldi.

Hocam arkadaş 9 da yaptığı yedeğin 8 de çalışıp çalışmayacağını sormuş doğru anladıysam.Eğer yanlış bilmiyorsam üst sürümlerin yedekleri eski sürümlerle çalışmıyor yani sizin yedeğiniz zaten 8.4.1 de alınmışsa zaten 8.4.1 de ve 9 da çalışır ama 9 da alınan 8.4.1 de çalışmaz(bildiğim kadarıyla)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 21 Eylül 2015; 14:58:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Manyetizma

İos 9 da internette dolanırken web görünüme geçi nasıl yapıyoruz, eskiden sayfa adresine dokunup aşşağı cekince web görünümüne geç geliyordu şimdi nasıl oluyor

Adres çubuğunun yanında bulunan yenile butonuna 2 saniye basılı tutun.

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

İos 9 da internette dolanırken web görünüme geçi nasıl yapıyoruz, eskiden sayfa adresine dokunup aşşağı cekince web görünümüne geç geliyordu şimdi nasıl oluyor

Adres çubuğunun yanında bulunan yenile butonuna 2 saniye basılı tutun.

cok tesekkurler.

Orijinalden alıntı: alp8700

Ipad air 128'e ios 9 yukledim memnun degilim nasil ios 8'e donerim

http://osxdaily.com/2015/09/16/downgrade-ios-9-back-to-ios-8-4-1/

1- cihazınıa ait ios 8.4.1 ipsw dosyasını indirin (2.xx gb)
    2- itunes programının en güncel versiyonunu kurun ve bilgisayarınızda açın
    3- eğer açıksa cihazınızdan ''iphone/ipad' imi bul'' uygulamasını kapatın
    4- cihazınızı kapatın ve kapalı tutun
    5- usb kabloyu cihazınıza taktıktan sonra, güç tuşu ve ana ekrana dönme tuşuna basılı tutarak pc ye bağlayın
    6- 10 sn kadar iki tuşa birden basılı tuttuktan sonra, güç tuşundan parmağınızı çekin (ana ekran tuşun halen basılı kalacak)
    7- itunes programında ''kurtarma modunda bir cihaz algılandı'' penceresi çıktıktan sonra parmağınızı ana ekran tuşundan çekin
    8- çıkan pencerede 'geri yükle' yazan yere shift tuşuna basılı tutarak tıklayın (eğer mac kullanıyorsanız alt tuşu) ve açılan pencereden indirdiğiniz 8.4.1 ipsw dosyasını seçerek ilerleyin
    9- eğer daha önce 8.4.1' de icloud yedeği aldıysanız, icloud üzerinden o yedeğinizi yükleyerek tüm ayar ve belgelerinize ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 21 Eylül 2015; 15:56:31 >

• yüklediğim gibi sildim ios 8.4.1'e döndüm. iki bin küsür liralık alet ucuz android telefonlara döndü resmen. düzeltmezlerse satıcam bir daha da apple falan almam aptal yerine koyuyorlar insanı.

• arkadaşlar diyelim ki icould dan resimlerimizi vs yedek aldık. telefonu sıfırladık. aktif ederken yeni iphone, icould geri yükle soruyor. yeni iphone olarak kayıt ettikten sonra icould a giriş yapıp yine yedeğimizi kurabilir miyiz yoksa yeni iphone seçmek yerine icould yedeğini seçmemiz mi lazım. eğer icould geri yüklemeyi seçersek telefona temiz kurulum yapmış olur muyuz ?
  • Kilit ekranındaki şifre yazma kısmında tuşlar resmen basmıyor sağ alttaki sil tuşunu da sola kaydırmışlar sile basıyosun basıyosun silmiyo falan bide ekranın ortasından aşağıya çekip arama motoru gelen yerde kasma oluyor yazıyı tahmin etme özelliği tam bir rezillik yazıyo bitiriyosun hala tahmin sunamıyo falan baya kötü yani acilen değiştirilmesi lazım. Pil konusunda birşey diyemiyiceğim orası iyi olmuş

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.