Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

güzel şeyler olsun artık :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Ya başka sorunlar ile birlikte gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 18 Ocak 2015; 13:51:35 >
  • Baba Yaga kullanıcısına yanıt
    o da onların ...liği olur :) 2 haftadır test edip hala sorunsuz veya ufak çaplı göze batmayacak şekilde birkaç küçük hatası bulunan bir yazılım çıkaramıyorlarsa alayını kovsunlar bence.
    Salıya kadar gelmezse yeter artık bırakacam telefonu direk satıp kurtulucam bıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    8.1.2'yi ve öncesinde sorun çıkartan onca sürümüde kontrol etmediler mi? Ben %50 diyorum ne çıkacak belli değil. Yüklesem mi yüklemesem mi kararsızım. :)
  • valla sözde kendi özel test ekipleri tarafından kontrol ediliyormuş 8.1.3 2. beta da cuma günü verilmiş.yani daha detaylı çalışıyor gibiler..benim az da olsa umudum var en azından şu telefonu cevapladıktan sonra zilin çalması sorunu düzelsin kafi benim için.
    iTunes ile temiz kurulum yapmayı denediniz mi?
    yaptım yedeksiz kurdum vs ama yazılımsal sorun var. hala yarım saniye de olsa bekletiyor..pek göze batmıyor ama can sıkıcı gene de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

yaptım yedeksiz kurdum vs ama yazılımsal sorun var. hala yarım saniye de olsa bekletiyor..pek göze batmıyor ama can sıkıcı gene de

Umarım pazartesi gelirde, herkesin sorunları çözülür.
    Temennimiz o yönde :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

valla sözde kendi özel test ekipleri tarafından kontrol ediliyormuş 8.1.3 2. beta da cuma günü verilmiş.yani daha detaylı çalışıyor gibiler..benim az da olsa umudum var en azından şu telefonu cevapladıktan sonra zilin çalması sorunu düzelsin kafi benim için.

hiç zannetmiyorum bu kadar zormu adam gibi işletim sistemi çıkarmak işin ehli için.
    Steve amcam öldü apple çok değişti. ios 6.1.6 dan ötesi beş para etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver1978 -- 18 Ocak 2015; 15:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeah4everr

İşte ona bakıyorumda onuda geliştiriciler yapıyormş

gittigidiyor da udid kaydı yazıp arat ödemesini yap udid numaranı gönder mesajla yaparlar ben 5 tl yaptırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: silver1978

quote:

valla sözde kendi özel test ekipleri tarafından kontrol ediliyormuş 8.1.3 2. beta da cuma günü verilmiş.yani daha detaylı çalışıyor gibiler..benim az da olsa umudum var en azından şu telefonu cevapladıktan sonra zilin çalması sorunu düzelsin kafi benim için.

hiç zannetmiyorum bu kadar zormu adam gibi işletim sistemi çıkarmak işin ehli için.
    Steve amcam öldü apple çok değişti. ios 6.1.6 dan ötesi beş para etmez.

gelince göreceğiz artık batırdılar mı çıkardılar mı..ama şu bir gerçek ki steve jobs'dan sonra işler çok değişti..

• Arkadaşlar ben beta 3 e geri döndüm, şarj konusunda beta 4 ten daha iyi..bir de arama yaparken "arama başarısız" uyarısı alıyordum sürekli beta 4 te..ikinci tekrarda arıyordu..benden başka bu sorunla karşılaşan var mı beta 4 te?..

• allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Bende beta 3 de o sorunla 15 defa filan karşılaştım . Bulunduğum yerden dolayı şebekeden kaynaklanan hata sanıyordum

• allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Beta 3 daha başarılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sizce 8.1.2 den geçsem mi? İphone 6

Bide beta 3 mü 4 mü?

• kayra39 kullanıcısına yanıt
    geçme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Beta 3 daha başarılı.

Beta 2 daha da basarili

• fikretxxx66 kullanıcısına yanıt
    Shift + restore yapmşm ben shift + guncelle yapacakmışız o zaman kayıt istemiyor bedavaya para kaptırmayın kimseye

• 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.