Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
892.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunt_etehen

quote:

Orijinalden alıntı: NightHT

quote:

Orijinalden alıntı: hunt_etehen

ya geçipte ağlamak nedir arkadaş telefondan memnunsan ne diye geçiş yapıyosun.
    adamda 4s var geçieyim diye bi yerini yırtıyor.
    50den fazla iphone kullandım 1 kere bile aman versiyonu yükselteyim demedim, sanki görünmez olacaksınız
    hadi anfroikçiler ayrı dünya onların derdi tasası çokta siz iosçusunuz biraz daha seviyeli olun yahu

Hocam hem gelen kısmi yenilikler hem de 7.0.4te kalmış olmamin nedeniyle bazı uygulamaları kullananamak, ufak hatalar ve sebepsiz bir merak bu güncelleme isteğini doğuruyor. Mesela ben i5 kullaniyorum 7.0.4 yüklü ama guncellemek istiyorum cesaret edemeidm

Ya hocam ilk değilki yıllardır çevremde olsun forumdalarda olsun hep görüyorum keşke geçmeseydim diyen geri nasıl döneriz diyen.
    hayır anlamıyorum abi bekle 1ay her yer sakinleşsin bak etrafına ağlayan intihar eden yoksa sende geç nedir bu acele ?
    diyorum ya 2g den 6+ a kadar(4s ve 5c hariç) 5er 10ar kimi zaman farklı renkte 2şer 2şer iphone kullandım.
    1 kere bile aman şunu güncelleyeyim demedim çok dert olmamalı bu konu.
    ne zaman yeni sürüm konusu görsem içerik bi türlü değişmiyor geçeyimmi,geçersem geri nasıl dönebilirim,yok sürümü amerikadaki sonucudan indiridim
    bekle bi arkadaş sabret ölmezsin :)
    ios sever sayarım kimseyede ezdirmem ama kalitemizi ortaya koymalıyız olmuyor böyle :)

Üslubun çok çirkin. iPhone kullanan insan daha mı kaliteli oluyor? Kriteriniz bu mu yani, eğer ciddiyseniz vay halinize.

Not: İPhone kullanıyorum, bir ayrıcalık olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta reelde beni bir yere taşımıyor. Altı üstü bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

8.2 den gectim ota ile. Safari sekmeler arasi geciste hizlanma var ve genel anlamda tarayici performansi artmis durumda.
    Uygulama giris cikislarindaki ufak frame dususleri giderilmis , genel tepki verme suresi azaltilmis(bildirim arama vs geldiginde uyanma ve cevap verme)
    Simdilik gozlemlediklerim bunlar genel olarak performans gozle gorulur sekilde artmis durumda.
    Pil durumu 8.2 ile ayni gidiyor gorunuyor bir azalma yok.
    i5 kullanip ios 8 kullananlar dusunmeden gecsin. 6-7 kullananlarin bir sikintisi yoksa guncellemesin 8in final durumuna gore isterlerse gecsinler.

Teşekkür ederim hocam, siri şarjı emiyor mu peki açıkken, ben 8.3e geçersem rahat bırakmam çünkü onu

• Şarj sanki daha az gidecek normalde bu saatlerde şarjım %70 lerde olurdu şu an 50 de ama bilmiyorum tabi bi kaç gün daha deneyip görmek lazım performans gerçekten artmış 8.2 de saçma sapan uygulamadan falan atıyordu şimdi öyle bir sorun görünmüyor ve daha akıcı bence başarılı bir Güncelleme olmuş Siri de güzel nerdeyse olmuş 8.4 te ne düzeltecek onu merak ediyorum belki Siri iyileştirmesi olabilir

• Hocam; Siri cevap verirken, ismimi yazması gerekirken yerine "Kendim" diyor, bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • esesli92 kullanıcısına yanıt
    Rehberde Kendim yazan yerde yani numaranızın olduğu yerde isminiz yazıyor mu ?
  • Bende sanmıyorum 8.3 varken 8.2 ile uğraşacaklarını neyse zaten imzalar bikaç gün daha açık olur herhalde duruma göre dönebiliriz Sağolun cevap için

• Hocam rehberde :) 'kendim' şeklinde kayıtlıyım :) bunu isimim olarak mı değiştirmeliyim ? @Vapors
  • Bana durup durup iCloud şifresi soruyor ve güncelleme olmamasına rağmen App Store'da bildirim var 1 tane. Var mı bunları yaşayan?

• Bu Siri olmuş
    iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]

• Arama geldiğinde cevapladıktan sonra zil sesinin 1-2 saniye çalması bilerek yapılmış olabilir. Önceki sürümlerde 7 ve öncesinde cevapladıktan sonra zil sesi kesiliyordu ancak 1-2 saniye sonra ses gitmeye başlıyordu. Bu bir bug olmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Arama sonrası zil sesi gecikme sorunu devam ediyor Yeni yükledim ondan mı yoksa herkeste böyle mi durum ?

Arkadaslar cok saglam bir yerden bilgi aldim,genel merkezden san fransisco dan.ciddiyim gercekten. O gecikme suresi telefonu kulaga goturme suresi olarak bilerek yapilmis.

• Türkçe siri berbat olmuş. Bildiğin robot konuşuyor
  • Ios 7.1.1 iphone 5 kullanıyorum
    Sizce yükseltmeli miyim birde jb var
    Yükseltirsem jb yapabilecek miyim
    Birde jb li nasıl yükseltebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Türkçe siri berbat olmuş. Bildiğin robot konuşuyor

İşini görüyormu? Bitmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Ios 7.1.1 iphone 5 kullanıyorum
    Sizce yükseltmeli miyim birde jb var
    Yükseltirsem jb yapabilecek miyim
    Birde jb li nasıl yükseltebilirim

memnunsan buluşma ben 8.3 den 8.2 ye geri döndüm memnunum güncellemeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Beyler bunun kendine faydası yok daha ya

iOS 9 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Türkçe siri berbat olmuş. Bildiğin robot konuşuyor

İşini görüyormu? Bitmiştir.

Cortanayı hiç görmedin galiba

• iPhone 5S 8.3'te mesajlar uygulamasında eskiden mesajların içine girip mesajı silebiliyorduk tek tek
    şimdi ise o yok

sorun bende mi?

uzun açıklaması; diyelim ki size mesaj geldi, açtınız okudunuz ama o konuşma içerisinden bir tanesi silmek istiyorsunuz, eskiden onu yapabiliyorduk şimdi ise mesajların sadece hepsini silebiliyoruz tek tek silme yok!

edit: makale hocam sizde de 5s varmış eğer 8.3 yüklüyse mesajların içersinde ki herhangi bir konuşmanın içerisine girip tek tek mesaj silmeyi deniyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kent290lf -- 9 Nisan 2015; 16:38:54 >
  • yok o kadar fazla uygulama indirmiyorum, alacağımı aldım zaten :)

bir de geri bildirim linki atmıştın arka sayfalarda hocam. onu tekrar paylaşır mısın bizde bilgilendirelim Apple'ı :)
  • Birde siri de nasil müzik aratabiliriz?

• 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.