Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
892.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bunu itunes tan yüklersem telefondaki uygulama ve içerikleri aynen kalıyordu değil mi?

fotoğraflar,mesajlar,whatsapp verileri,uygulamaların içindeki dosyalar falan?
  • ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt
    iTunes yedeği aldıktan sonra güncellemeyi ipsw formatında indirin.

itunes herşeyi kendi otomatik hallediyor dün öyle yaptım güncellemeyi hiçbirşeyim kaybolmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Yükleyeli 5 dk oldu. Şuan için diyebilirim ki iphone 5 kullanıcıları çok rahat bi şekilde yüklesin.
    İlk gördüğüm şey, safari on numara olmuş. Artık kopyalamaya çalışırken sorun yaşamıyorum. safaride video izlemekte sorunsuz. Heyecanlandım be olmuş bu 8.3

safaride daha arkaplanda aç yok kullanmıyorum bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kent290lf

iPhone 5S 8.3'te mesajlar uygulamasında eskiden mesajların içine girip mesajı silebiliyorduk tek tek
    şimdi ise o yok

sorun bende mi?

uzun açıklaması; diyelim ki size mesaj geldi, açtınız okudunuz ama o konuşma içerisinden bir tanesi silmek istiyorsunuz, eskiden onu yapabiliyorduk şimdi ise mesajların sadece hepsini silebiliyoruz tek tek silme yok!

edit: makale hocam sizde de 5s varmış eğer 8.3 yüklüyse mesajların içersinde ki herhangi bir konuşmanın içerisine girip tek tek mesaj silmeyi deniyebilir misiniz?

parmağını silmek istediğin mesaj üstünde tut sonra fazlası... de mavi tık gelecek ve sol atta çöp tenekesini görecen ;)
  • help21 kullanıcısına yanıt
    o çöp tenekesi çıkmıyor işte, 8.2 sürümlerinde vardı. 8.3'te fazlası seçeneğine tıkladıktan sonra tik işaretleri çıkıyor. 1 tane bile seçseniz tümünü sil seçeneği çıkıyor sol yukarda ve bütün mesajları siliyor.
  • help21 kullanıcısına yanıt
    Kardesim ayarlardan safariye gir orda varr arkaplanda acma sekmesi @help21

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Sıfır kurulum yaptım, whatsapp'ı kurdum ama etkinleştiremiyorum. Etkinleştirme kodunu yazacağım ekranda klavye açılmıyor.

hocam aynısını yaşadım çıkıp gir geliyor ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Türkçe siri berbat olmuş. Bildiğin robot konuşuyor

İşini görüyormu? Bitmiştir.

Cortanayı hiç görmedin galiba

güle güle kullan

• şimdi de mesajları tek tek silebiliyorum
  • kent290lf K kullanıcısına yanıt
    Mesajı tikledikten sonra sol altta çöp çıkmıyor mu? Bende oluyor şuan silebiliyorum tek tek

hocam evet 5s var ancak hataları var mı yok mu iyice öğrenip ona göre yüklemeyi düşünüyorum açıkçası :)

mesajın üstüne basılı tutunca sil çıkması gerekir veya üstte düzenle diyerek mesajları tikleyip öyle silerdik,iptal mi etmişler bu özelliği?
  • Daha fazla dayanamayıp en sağlıklısı olacağını düşündüğüm itunes üzerinden cihazı güncelliyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Simdi denedim 6plusta tek tek silebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Hocam batarya konsunda olumlu ya da olumsuz bir gelişme var mı, gözlemlerinizi merakla bekliyoruz..

batarya sanki daha iyi gitmeye başladı, performans artışı var gibi. türkçe siri mükemmel olmuş.
  • Az önce arkadaşıma mms yolladım, sonra silmek istedim resmin üzerine tıkladıktan sonra fazlası çıktı orda tik seçenekleri ile son yolladığım resmi seçtim ama alt tarafta çöp kutusu yerine en üstte tümü sil seçeneği vardı. Alt taraf tamamen boştu.

Şimdi tekrar denedim bu seferde tek tek silme işlemini yapabiliyorum alt tarafta çöp kutusu vardı.

Anlık bir bug mı oluştu acaba
  • İlahi siri bacı :D
    iOS 9 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

yok o kadar fazla uygulama indirmiyorum, alacağımı aldım zaten :)

bir de geri bildirim linki atmıştın arka sayfalarda hocam. onu tekrar paylaşır mısın bizde bilgilendirelim Apple'ı :)

Buyurun efenim :)
    Mesajlar ingilizce yazılmalı.
    Başlık ilgi çekmeli ki hemen baksınlar :)

http://www.apple.com/feedback/iphone.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: kent290lf

o çöp tenekesi çıkmıyor işte, 8.2 sürümlerinde vardı. 8.3'te fazlası seçeneğine tıkladıktan sonra tik işaretleri çıkıyor. 1 tane bile seçseniz tümünü sil seçeneği çıkıyor sol yukarda ve bütün mesajları siliyor.

valla bende çıkıyor tek tek siliyorum kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: coke019

Kardesim ayarlardan safariye gir orda varr arkaplanda acma sekmesi @help21

sağol hocam çok kurcalamıyorum bilgim yoktu şimdi tekrardan safariye döndüm
  • hey siri yi sadece şarja takılı değilken keşke söylediğimiz de çalışsa ya da bize özel bir cümle ile örneğin;karaçoçuk34 ordamısın gibi
  • 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.