Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bende memnunum bazıları ufak tefek hataları çok büyütüyorlar ondan bu isyanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklife3434

iphone 4s ios 9.2 kullanıyorum benim telefon bile gram kasma yok sizin 5s,6 lar nasıl takılma yapıyor anlamıyorum arkadaşlar psikolojik bunlar bu kadar takılmayın her yeni ios sürümü bir nebze yavaşlatır bunu yazılım boyutunun artmasındanda anlayabiliriz

Sizinle downgrade konusunda baya mesajlaşmıştık. Sizin telefon da 8gb Lik versiyondu. iOS 6 ya düşürememiştik diye Hatırlıyorum. Hocam ben hala 8.4.1 deyim. Zaten telefon sürekli kasıyor. Ne dersiniz 9.2 güncellemesi yapsam sıkıntı olur mu?
    Bu arada 8.4.1 le kıyaslar musunuz biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebin efe S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dahil oldum ama aynı cihazdan bende de var 9.2 de 8.4.1 ile arasında çok büyük farklar yok 9.2 tabi daha yavaş ama ben olsam 8 de kalırım

• mvn_ M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Telefonu aldığımdan beridir kasıyor. Yani 8 le geldiği için çok kıyaslayamadım da ancak memnun Olduğum sadece 8.3 tü hatta onda da çok kalamadım.
    Açıkçası iOS 9 a geçip ondan sonra telefonu bir eya iki sene daha kullanmayı düşünüyorum. Zaten alalı bir yıl oldu. Ama biraz da korkmuyor Değilim daha beter olur diye.

• sebin efe S kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman 9 un son sürümüne kadar bekle , o duyguyu biliyorum güncelleme gelir ve yüklememek için kendini zor tutarsın ama evde ki 5s te bu başardım 8.4.1 deyim ve iyiki güncellemedim diyorum sizde bunu dersiniz dayanabilirseniz :D

• ArkadaÅŸlar bence oldukça abartıyorsunuz bu kasma olayını.. Bende de ara ara kasmalar oluyor ama bu hemen beta sürüme geçmeliyim düşüncesini getirmiyor aklıma. Biraz sabredin, zaten bilemediniz haftaya çıkar resmi güncelleme.

Ayrıca forumu çok sık takip etmeyin; forumda diğer kullanıcıların sürekli paylaştığı görüşleri -ki bunlar genelde telefonla yatıp kalkan ve didik didik hata arayan tipler olurlar- okuyup durdukça beta sürümlere de bulaşırsınız, telefondan da soğursunuz ve memnuniyetsiz biri olur çıkarsınız.

9.2 ile hayati önem arz eden ve dayanılamayacak bir problem göremiyorum. Aksine ufak tefek sorunlar dışında oldukça stabil buluyorum.

Edit: bu yazı karakterlerine ne oldu yahu !!! Bu forumun da iyice tadı kaçtı artık. Server yavaşlığı yüzünden zaten girmek bile istemiyorken bir de karakter problemi baş gösterdi! Hadi hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 5 Ocak 2016; 14:34:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğuzhan Şahin Kardeşim peki ipsw ile bunu yükleyebiliyormuyum yoksa restore etmeden otadan yükleme cıktımı varmı ios 9.2.1 beta 2 için. şuanda 9.2 yüklü
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    öyle diyosun da kardeşim 3000 tl lik telefon yani yanlışlıkla müşteriye bu klavye kasılıp takılmasından dolayı arada yanlış mesajlar attıgım çok oldu yoksa zaten sorun yok 9.2 de birde touch ıd ile teli açarken üstteki saat falan geç geliyor kesin olarak çözülmeyen sorun mesela ip6. sen ne diyosun bu duruma kardeşim. :)
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarı ile cevap vereyim :) katılıyorum sana

iOS 9 öyle aman aman büyütülecek düzeyde hata sinsilesi içeren bir yazılım değil, hatta bana göre 8.4.1'den daha iyi bile oldu diyebilirim

bana gelen bazı sorularda da gördüğüm insanlar sanki sürekli bir hata arama çabasına düştü gibi geldi, iOS 8 den itibaren özellikle. Halbuki telefonundan keyif almalısın sürekli hata arayıp kafayı takacağına :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Ama bazen gerçektende gözün önünde hata oluyor yani :)

• Bir birimizi dövmeyelim toplanıp apple'yi dövelim vazgeçemiyoruz, kopamıyoruz ama bunların sonu nokia motorola gibi olacak demedi demeyin piyasanın hiç bir zaman değişmeyen tek markası samsung olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: clubberokan

öyle diyosun da kardeşim 3000 tl lik telefon yani yanlışlıkla müşteriye bu klavye kasılıp takılmasından dolayı arada yanlış mesajlar attıgım çok oldu yoksa zaten sorun yok 9.2 de birde touch ıd ile teli açarken üstteki saat falan geç geliyor kesin olarak çözülmeyen sorun mesela ip6. sen ne diyosun bu duruma kardeşim. :)

Windows Phone'u merak edip denediğim zamanlarda (L820 sonra da L925), bırak yanlış yazmayı, viber ve whatsapp da eşime diye yanlışlıkla eşimin bayan arkadaşlarına mesajlar göndermişim!

iPhone gibi dokununca açılacak ve mesaj yazmaya başlayacaksın düşüncesiyle uygulama açılır açılmaz istediğim sohbete dokunana kadar başka sohbetler sonradan yüklenmiş oluyor ve onları açmış oluyordum.
    Düştüğüm durumu tahmin bile edemezsin kardeş.

O bakımdan iPhone'daki şu an ki kasmalar (4S kullanmıyorsan) çerezlik gibi bir şey. Zira kaldı ki 3000 liraya aldığın android amiral gemilerini de düşünerek yazmışsındır umarım o yazdıklarını.

Kilit açıldığında durum çubuğu geç geliyor evet o sorun benim telde de var ama söyler misin ne kadar hayati bir bug bu ? Bizler iPhone a ve dolayısıyla mükemmelliğe alıştığımızdan ufacık sorunları büyütüyoruz ama bu tür forumlara girip sık takip ederek de birbirinize gaz vermiş oluyorsunuz ve belli ki telefondan soğuyorsunuz.

Dikkat çektiğim buydu. Kaldı ki 3000 lira verip de sorun yaşamak istemeyen -ki bırak 3bini, bin liraya bile sorunsuz telefon kullanmak herkesin en doğal hakkıdır diye düşünüyorum- bildiği sorunsuz bir telefon varsa ona geçsin düşüncesindeyim.

Ayrıca yaşını ve kullanım amacını bilmiyorum ama ben iş/finans ve özel olarak kullanmayacak olsam kesinlikle iPhone değil, 300€ (Türkiye rakamıyla 1000 lira) üzeri bir meblağı telefona vermezdim o da bir gerçek.

Sözüm ona gençlerdeki bu hız merakını anlayamıyorum doğrusu. Telefon uygulamayı 1 saniye önce açsa ne olacak sonra açsa ne olacak!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Bada en son Symbianı geçecekti

Samsung'un elinin altında Tizen olmadan bu kadar emin konuşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Arkadaşlar 9.2 de bekleme ve ekran süreleri aynı bunu nasıl düzeltebiliriz?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112940119
  • Yok ya yok ben gayet memnunum iPhone 5'imden gayet akıcı calısıyor. Kesinlikle 4S ile uzaktan yakından alakası yok. Burda yazılanları okuyorumda insanların ip6'sı takılıyomuş

Ayrıca geçen arkadaşımla karşılaştırdım isterseniz inanmayın ama benim telefon nerde takılıyorsa onunkide aynı yerde takılıyordu. Bildiğin pek fark yok yani.

iPhone candır ya zamanında androidde kullandım

• iPhone 5'te 9.2 kullanıyorum. Bence gayet kullanılabilir bir sürüm. 5s ve sonrası için tereddüt edilmeden geçilir. Bazen çok abartıyorlar gençler

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

iPhone 5'te 9.2 kullanıyorum. Bence gayet kullanılabilir bir sürüm. 5s ve sonrası için tereddüt edilmeden geçilir. Bazen çok abartıyorlar gençler

Beni bilen bilir ios 9'u en çok kötüleyenlerden biriydim ama 5 ve 5s sahibiyim 9.2 kesinlikle iki cihazımdada gayet güzel çalışıyor ufak tefek sorunlar var ama onlarda büyütülcek şeyler değil
  • Ben 5s kullanıyorum İOS 7.1.2 yüklü olarak aldığımdan beri hiç güncellemedim.
    Sizce güncelleyeyim mi?
    İOS 9 dan sonra çok kasma-donma gibi şikayetler var bu yüzden dokunmadım hiç güncellemesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Ben 5s kullanıyorum İOS 7.1.2 yüklü olarak aldığımdan beri hiç güncellemedim.
    Sizce güncelleyeyim mi?
    İOS 9 dan sonra çok kasma-donma gibi şikayetler var bu yüzden dokunmadım hiç güncellemesine.

güncelleme

• Buraya düştüysen update niyetin var ;)

• 
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.