Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11081109111011111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vega

Ben 5s kullanıyorum İOS 7.1.2 yüklü olarak aldığımdan beri hiç güncellemedim.
    Sizce güncelleyeyim mi?
    İOS 9 dan sonra çok kasma-donma gibi şikayetler var bu yüzden dokunmadım hiç güncellemesine.

Eğer kullanman gereken programlarda sorun yoksa yani ios 8,9 vs istemiyorsa geçme boş yere
  • sen bir kere daha sormuştun. Niyetin varsa güncelle kim ne diyebilir ki sana özgürsün :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Ben 5s kullanıyorum İOS 7.1.2 yüklü olarak aldığımdan beri hiç güncellemedim.
    Sizce güncelleyeyim mi?
    İOS 9 dan sonra çok kasma-donma gibi şikayetler var bu yüzden dokunmadım hiç güncellemesine.

Geç kurtul hocam. Kafandaki bu soru işaretinden kurtulduğuna bile değer. Kaldı ki 5s. Hiç düşünme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.2.1 beta 2 nin şarj süresi gerçekten baya iyi 9.2 ye göre ayrıca benim 5s de üst bar sorunu hiç yaşamadım hiç birşey değil sadece şu jailbreak'i bekliyorum gelsin artık
  • Arkadaşlar şarj konusunda muzdarip olan tek ben mi varım şu beta sürümünde ?
    9.2 deyken ios 8 den bu yana aldığım en iyi şarj süresini alıyordum ama 9.2.1 in betalarinda çok ciddi anlamda düşüş var. 9.2 de Normalde eve geldiğimde şarjım %25 lerde olurdu. Beta sürümüne geçtiğimden beri yanımda powerbankle dolaşıyorum çünkü eve gelene kadar şarjım çoktan bitmiş oluyor. Gün içindeki kullanım aynı hiçbi farklılık yok. Ekstra bi program yüklemedim. Telefondaki tek değişim şu beta olayı yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrı bi konu açmak istemediğimden buradan sormak istedim. 8.3 sürümünde ios 9 a geçmeden 8.3 de kalarak restore etme imkanım var mı ? ( iPhone 5 )

• LEAME kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 6 plusta da bariz bi azalma var ama sonuçta plus :) yine bitmiyo, cihaz 6 ise normalde günlük yeten şarj bu betada belki yetmeyebilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Telefonun içinden restore edebilirsiniz. iTunes üzerinden restore edemezsiniz. Eğer telefon üzerinden restore ederseniz kurulum ekranın da ios 9 güncellemesi var diye uyarı gelebilir. Ona basmamaya dikkat edin yeter. Sonuçta aynı sürümde kalır eğer telefondan sıfırlarsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Ayrı bi konu açmak istemediğimden buradan sormak istedim. 8.3 sürümünde ios 9 a geçmeden 8.3 de kalarak restore etme imkanım var mı ? ( iPhone 5 )

Restore etme imkanın yok ancak telefon üstünden tüm içerik ve ayarları sıfırla yapabilirsin. Tabi restore ile aynı işlemi görmez

• quote:

Orijinalden alıntı: OğuzhanŞahin

Hocam benim 6 plusta da bariz bi azalma var ama sonuçta plus :) yine bitmiyo, cihaz 6 ise normalde günlük yeten şarj bu betada belki yetmeyebilir...

Telefonu kullanmaya pek vaktim yok şu aralar ama durum böyle.
    6+ 9.2.1
    iOS 9 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: OğuzhanŞahin

Yok hocam benim telefon 5s :) o yüzden akşamı çıkarması iyiydi normalde. Yine de bi önceki sürümde şarj çok çok daha iyiydi.

@infom@n hocam 38 saat açık kalmış telefon bu süre çok normal. Zaten çok kullanmadiginizi da belirtmişsiniz. Ben 5s le de 8.3 sürümünde 7 saatin üstüne çıkıyodum zamanında böyle az kullandığımda. Ama bu aralar telefonu fazla yoğun kullanıyorum. 9.2 de 6-6,5 saat giden şarj betada 5,5 saati zor görüyor. Ve bu sadece görünen değer olarak farkettirmiyor kendini. Çok bariz hissediyorum batarya performansının düştüğünü. Batarya kalibrasyonu falanda yaptım ama sonuç yok. Şu anda da telefonda 90 tane uygulama ve bi sürü önemli dosya var o yüzden temiz Restore etmeye üşeniyorum açıkçası. Umarım ana sürümde böyle bişey yaşamayiz

• Teşekkürler, artık jailbreak ile restore edip sonra telefon üzerinden sıfırlayıp tekrar jailbreak yaparım

• iPhone 5 e 9.2 yüklemeyi gram cesaret edemiyorum. 8.3 de sonuna kadar devam galiba :)

• Öncelikle İyi Akşamlar Arkadaşlar. Cihazım 6s. Beta Sürümlerini Kullanan Arkadaşlar Arasında Acaba Wifi Sorunu Yaşayan Var Mı ? Cihaz Kilitli İken 3G ye Geçiş Yapıyor , Kilidi Açınca Wifi Normale Dönüyor.
  • Bu iOS'un bütün sürümlerinde olan bir sorun.
    Ayarlar Genel Sıfırla içinden ağ ayarlarını sıfırlayıp bir deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 6 Ocak 2016; 21:52:51 >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Enteresan Hocam , Betadan sonra olmaya başladı , Önceki 5s cihazımda sorun yoktu . Cevabınız için teşekkürler denemesini yapacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Enteresan Hocam , Betadan sonra olmaya başladı , Önceki 5s cihazımda sorun yoktu . Cevabınız için teşekkürler denemesini yapacağım .

Ben bir yıldır çeşit çeşit cihazda bu sorunu gördüm. Özellikle pil azaldığında yapıyor.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Sıfırladım Denedim Yine Aynı Hocam , Birde dfu da sıfır kurulum denerim belki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

iPhone 5 e 9.2 yüklemeyi gram cesaret edemiyorum. 8.3 de sonuna kadar devam galiba :)

Sakın güncellemeyin derim
  • Whatsapp düzeldi mi

• 
Sayfa: önceki 11081109111011111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.