Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Game Center da sorun yok ama arkadaşın dediği gibi konumların bazen sürekli sağ üstte aktif görünmesi bende de oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismet8018 kullanıcısına yanıt
    Sadece senden 9.2 için şikayet duyuyorum. 9.2'nin 9.1'den 10 kat daha iyi olduğu kesin. Dfu modla sıfırdan kurun diyoz şu yazılımı arkadaşlar yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorunum var. İphone 5s 9.2 kullanıyorum. Bugünden beri 3G de cihazi kullanamıyorum. 2G de sıkıntı yok ama 3G ye geçince 3G simgesi gelmiyor dolayısıyla internete giremiyorum. Ne yapmam lazım acaba?

• sam112 S kullanıcısına yanıt
    başka bir telefonda da denedin mi? belki bulunduğun bölgede 3G sıkıntısı olmuştur, veya 4G testleri yapıyorlardır.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Yok başka telefonda denemedim. Bulunduğum bölge merkez yani sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama neyseki biraz önce çözüldü sıkıntı. Wifi ye bağlandım çıktım çözüldü. İnşAllah nüksetmez :)

dediğim gibi 3G sıkıntısı olmuştur hava şartları vs normal :)

geçmiş olsun

• Arkadaşlar. Ben apple id profil resmi koydum. Benim numarami rehberine ekleyen iphone kullanicilarina profil resmi mail adresim gibi bilgiler gider mi. Yada gitmesi icin ne yapabilirim? Var mi öyle bi şey?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Gitmesini istiyor musun istemiyor musun ona göre yanıt verelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Gitmesini istiyor musun istemiyor musun ona göre yanıt verelim :)

İstiyorum hocam :)

o zaman gider :) mail adresini rehberine kaydeden iphone kullanıcısı arkadaşların fotoğrafını da görür, game center arkadaşların görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

o zaman gider :) mail adresini rehberine kaydeden iphone kullanıcısı arkadaşların fotoğrafını da görür, game center arkadaşların görür

Sadece numarami kayıt yapan profil resmimi göremiyor sanırım, doğru mu?

eğer kimlik kısmına telefonunu eklersen görür, yoksa göremez, yani bilgilerinde neler yazdığı önemli,bende göremiyorlar mesela :)
  • durumu 260 döngüden sonra 160 mah azalmış. Sizce çok değil mi ?

• Arkadaşlar iPhone 5s im var değişimden ios 9.1 le geldi gayet memnundum hiçbir sıkıntısı yoktu yılbaşında ios 9.2 ye geçtim daha stabil deniliyordu
    Çok pişmanım şarjı hiç iyi gitmiyor su gibi emiyor sadece 256 mb güncellemeyle böyle oldu ne yapabilirim görüşlerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Akdenizz07

Arkadaşlar iPhone 5s im var değişimden ios 9.1 le geldi gayet memnundum hiçbir sıkıntısı yoktu yılbaşında ios 9.2 ye geçtim daha stabil deniliyordu
    Çok pişmanım şarjı hiç iyi gitmiyor su gibi emiyor sadece 256 mb güncellemeyle böyle oldu ne yapabilirim görüşlerinizi bekliyorum

Usta değişim ile gelen cihaz sıfır kapalı kutu mu geldi. Yoksa birilerinin idda ettiği gibi açılmış çıplak şekilde mi geldi.

Doğrudur hocam bazı yerlerde 2g de sıkıntı yok 3gye geçince şebeke gidiyor bazı yerlerde 3g'de sıkıntı yok 2g'ye alınca gidiyor bu aralar arkadaşların dediği gibi test aşamaları var herkes dikkat etsin dediğim bu olaya nisana kadar böyle idare edecez artık

• Akdenizz07 kullanıcısına yanıt
    Hep diyorum bu apple'in yazılımları bizim dışardan indirip kurduğumuz yazılımlardan daha stabil diye kardeş dfu moda al, iphone geri yükleye bas itunes kendi yüklesin göreceksin yine stabil olacak

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Gerçekten farkeder mi? Bende 9.2 yi dışarıdan indirip itunes ile kurdum. Acaba direk itunestan indirsem fark eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 3 Ocak 2016; 20:24:02 >
  • ios sürümlü haftaları başladı,vatana millete hayırlı olsun, bugun çıkar bi teselli için beta 2 çok öfkeli ler şuan ios 9.2 li kullanıcılar.final da olabilir.

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Ben iki kere denedim test ettim psikolojik değil gerçek 3-4 sayfa geride arkadaşın biri daha demişti

• 
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.