Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11021103110411051106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fox5578

Beyler iPhone 5 ios 10 u alırmı kesin acaba ona göre alıcam?

Şu anda bir şey söylemek zor ama alır gibi duruyor. Zaten alsa da kasılıp durur şu anki iPhone 4S gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

9.2.1 beta yükledim 1 saattir kullanıyorum. Şimdilik erken yorum yapmak ama şarj yüzdesi daha yavaş düşüyor

Update ile mi yoksa restore ile mi Kurdun acaba hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • update ile yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 1 Ocak 2016; 22:03:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: description20

quote:

9.2.1 beta yükledim 1 saattir kullanıyorum. Şimdilik erken yorum yapmak ama şarj yüzdesi daha yavaş düşüyor

beta programına kaydolup ota ile update yaptım ama forum tablet sürümünde hata var internal server error veriyor masaüstü sürümden yazıyorum şu an iOS le ilgisi var mı bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: description20

quote:

beta programına kaydolup ota ile update yaptım ama forum tablet sürümünde hata var internal server error veriyor masaüstü sürümden yazıyorum şu an iOS le ilgisi var mı bilmiyorum

O sorunun ben de farkındayım sanırım her zamanki dh problemleri. Ben de iTunes üzerinden update etmeyi düşündüm eğer böyle güzelse çünkü şarjım sürekli bitiyor hayır restore ediyorum biraz iyileşiyor sonra yeniden başlıyor. Anlamadığım şey sürekli bunu mu yapacağız işkence gibi anlamadım gitti

• arkadaşlar 23 aralıktan beri uygulamalara güncelleme gelmiyor yılbaşı tatili yaptıkları içinmi onlarda uzun oluyordu sanırım
  • arkadaşlar 23 aralıktan beri uygulamalara güncelleme gelmiyor yılbaşı tatili yaptıkları içinmi onlarda uzun oluyordu sanırım
  • eray1135 kullanıcısına yanıt
    22-29 aralık arası tatilleri vardı şimdi bitti ufak ufak düşmeye başladı gene..

bu hafta salı - çarşamba gibi de 9.2.1 beta 2 veya final gelir umarım :)
  • İstermisiz bu betayıda 9.2 final gibi yapsınlar...

• olur mu olur, 9.2 de beta 4 ile aynı oldu..herşeyi beklerim artık Apple'dan

:)

sürüm numarası da acaba olur mu dedirtmiyor değil hani..
  • eray1135 kullanıcısına yanıt
    27-28-29-30-31'inde de uygulamalara güncelleme geldi. Belki sizin uygulama sayınız az diye görememişsinizdir. Ama ne ilginçtir ki 1 ocakta bir şey gelmedi resmi tatil diye herhalde. Çünkü normalde bana her gün güncelleme gelmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

27-28-29-30-31'inde de uygulamalara güncelleme geldi. Belki sizin uygulama sayınız az diye görememişsinizdir. Ama ne ilginçtir ki 1 ocakta bir şey gelmedi resmi tatil diye herhalde. Çünkü normalde bana her gün güncelleme gelmesi lazım

Uygulama sayın çok ise hergün Alman normal :) illa ki düşüyordur 2-3 tane hergün

• Usta dfu modla 9.2'ye gec 9.1 en kotu yazilim 9.2 suphesiz 9.1'i 10'la carpar 2'ye boler
  • iphone 6 da şuan 9.2 den hiç memnun değilim arkadaşlar.batarya yönünden de bir önceki sürümden bir farkı yok.bir önceki sürümde takılmalar falan daha azdı,şimdiki sürümde berbat.uygulamalar çöküyor bazı oyunlar ve banka programları.. tavsiyem bir önceki sürüm yüklü olanlar onda kalsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Hocam ne ilginçtirki bende 88 uygulama olmasına rağmen en son 27 Aralıkta güncelleme geldi telefona. Bende 27 sinde tatil yaptıklarını düşünüyodum
    iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]

• 95 tane uygulama var ama yine gelmedi bana ilginç
  • Betayı oto güncellerken sürekli 5-10 dk arası kaldığı zaman indirirken hata oluştu hatası alıyorum 9.2.1 beta yı kuramadım bir türlü problem nedir acaba ?
  • Pazartesi'den itibaren tatilin bitmesi ile de güncelleme cümbüşü yaşayacağımızı düşünüyorum :)

Bir de çarşamba final sürüm gelirse yeme de yanında güncelle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.2.1 de konum servislerinde hareket ayarlama ve mesafe bende sürekli açık kalıyor. Kontrol edebilir misiniz sizde de benzer durum var mı ?
  • Bendede sadece appzapp çöküyor. Uygulamanın dandirikoşluğundan olsa gerek.

Bende 143 uygulama var. 24-25-26 aralık ve 1-2 ocakta güncelleme görmedim.

Game centera girilmiyor diye oyun da oynayamıyorum zaten :(

• 
Sayfa: önceki 11021103110411051106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.